Som tučná

11. aug 2023

Ale nie mám pár kíl nadváhu a moja babka ma s tým stále konfrontuje stále hovorí že som silná ako že tučná už aj pred mojou malú toto rozprava a potom moja mala hovorí aká si tučna 😢 len tak z ničoho nič toto povie. Naozaj ˇa zo mrzí tak som sa babky opytatá či niečo take pred malou rozprava tak sa začal jedovat že som silná a každý to vidí je normálne aby takto rozprávala pred mojou dcérkou ?
Minule som išla okolo a to ka nikdy nepočúvam ale počula som ako dedovi hovorí aká som tučná
Mali sme grilovačku ja som všetko pripravila a tak a babka namna že ty radšej ani nejedz nepovedala to pred návštevou ale len mne cítila som sa trápne.
Ani na jej oslavách nejem.

123kika1234
11. aug 2023

Moja úžasná starka z otcovej strany vie tiež takto pekne ma "pochváliť" keď náhodou priberiem, našťastie sa moc nestretávame.. 😅

katkaseiner
11. aug 2023

Toto som vždy neznášala, moja babka vždy riešila že kto "dobre vyzera". Fakt, to bolo presne o tom že niekto pribral. Seba ale nikdy neriešila a to ideálnu postavu nemala. Hľadala by som fajn výhovorku....ako každú by mal najradšej výšku 1.70 a váhu 50 kg ale tak nejde to... Povedz že si si akurát obnovila šatník a znovu by sa ti do toho nechcelo.
Ja mám 20kg nadváhu a viem že by som s tým niečo mala robiť ale teda fakt nemám kedy. Akurát som na ceste z roboty - a to som z domu odišla ráno o 6 a teraz je 19.30. A to fakt nerobím 12ky, ale sa zaucam v robote a inak ako trpezlivosťou a časom to proste nejde.

salamistka
11. aug 2023

Mala som po pôrode nadváhu dlhšie, schudla som až po dvoch rokoch a moji rodičia mi dovtedy na moje sviatky nedávali sladkosť či bonboniéru, povedali mi, že ja by som skadké jesť nemala. Trošku ma to mrzelo.

123kika1234
11. aug 2023

@salamistka tak to mne robí mama tiež, ale nie ako urážku, ale vie, že sa trápim s kilami a hlavne mam pred svadbou..

athena27
11. aug 2023

Skús jej naznačiť, že ťa to neštve možno s tým prestane. Každý nech sa stará o svoju váhu. Čo ona vie či si takto spokojná? Daj jej najavo, že sa takto cítiš dobre, ešte si pred ňou aj koláč daj 🙂 Každý je jedinečný a krásny, či s pár kilami navyše či nie, na tom nezáleží.

beata_k
11. aug 2023

A kolko kg mas nadvahu? Ono, netreba sa hned urazat. Mozno by nebolo na skodu ozaj trochu schudnut.

ivangeline
11. aug 2023

Nikdy sa nezavdacis takym ludom. ;D Ja som bola tucna. Vychudnuta. Zle oblecena. Nestaram sa o seba. Hej...clovek si prejde roznymi fazami a raz...zomrie. ;)

autor
11. aug 2023

@beata_k ja som sa neurazila predtým som bola chudá a dosť mala som 53kg a stále ty si taká podvýživená mala si trochu pribrať tak momentálne mám 70kg a mám 167cm ale viem že mám schudnúť ale tak nemusí to stále rozprávať ja mám zrkadlo a vidím sa ale tak ona komentuje každého postavu keď bude hovoriť že mám mäso na pleciach vraj tak to určite neschudnem

beata_k
11. aug 2023

Tak nie je to az tak priserne vela aby o tebe takto nepekne hovorila. Trochu ju uzemni.

katka700
11. aug 2023

Povedala by som jej že v jej veku by sa už konečne mohla naučiť slušnosti a taktu lebo nikto nemá chuť počúvať protivnu starú megeru 😂

andreagartnerova
11. aug 2023

Moja nebohá babka keď ma stretla, tak aké mám brucho a potom, že mám krivé zuby a podobne. Potom tie vzťahy vyzerali ako vyzerali. Asi by som jej to jednoducho vysvetlila, že si to neprajem a hotovo.

olimuc
11. aug 2023

Pozri ja som mala pri vyske 182 velkost max 34/36 … ale po 40tke ju uz nemam a moja mama do mna rype, ze som tucna… co uz … ona je ako vysuseny netopier, ale tiez sa jej nepytam ci chce lepsie horiet … jednym uchom dnu druhym von … mala som zle obdobie, ed sa to nejak utrasie tak mozno zvladnem 38/40 a ked nie tak sa nezblaznim 🤷🏻‍♀️

mandzula
11. aug 2023

Povedz jej, ze ty schudnes, ale ona uz neomladne. Zakon akcie a reakcie.

deti95060810
11. aug 2023

ak by mi povedala že na oslave nemám jesť - tak už by som tam viacej neprišla...načo aj - počúvať blbé reči ?

apolka77
11. aug 2023

Babky , staré matere toto vždy riešia . Neviem či aj ich takto terorizovali matky a ich babky ale je to netaktne a drzé žiaľ oni si to vôbec neuvedomujú preto treba asi vrátiť rovnakú odpoveď že ty schudnes ale ona ( múdrejšia, mladšia dopln si čo chces) nebude.
A povedala jej že keď neprestane už tam chodiť nebudeš. ..resp.jej tiež môžeš pripomínať že je už nielen stará alé aj drzá a krutá a nedovolis aby toto učila tvoju dcéru.

kakawah
11. aug 2023

No čo ja vám tu teraz napíšem, nepochopite. Moja babka už nežije, ale keď žila, a ja som za ňou chodila, bola som chuducka a ona mi stale hovorila, nech priberiem, že tučná žena- šumná žena ( pekná žena, kto by nerozumel). Po rokoch som raz prišla, pribratå (cca 15kg nadvahy),ona mi hovorí, aka si šumná 😆

beata_k
11. aug 2023

@olimuc ...vysuseny netopier...🤣🤣🤣👍

terry658
11. aug 2023

Normálne by som jej povedala, že s tým nič robiť nebudem keď už som do toho sadla toľko investovala a už sa o tom baviť nechcem. U mňa to zabralo u všetkých. Dali mi svätý pokoj.

1234321
12. aug 2023

Ja by som povedala na tvojom mieste, ze som trosku tucnejsia ale mám správanie na úrovni babi, tak buď taká dobrá a prestaň mi kaziť deň, Dakujem.

lucia851
12. aug 2023

Moja babka to chvalabohu nerieši ale pre zmenu zas moji rodičia stále do mňa vyrivaju ale ja si ich radšej ani nevsimam

kakawah
12. aug 2023

Inak nechapem, ako rodičia môžu mať pripomienky k výzoru svojich dospelých deti🤦‍♀️ Ja som to nezažila. Občas mi mama hovorila, prečo si nevypnem vlasy, ja to nemám rada, radšej rozpustené nosim, tak toto mi pripominala.

autor
12. aug 2023

Tieto narážky sú take nepríjemne od mala som bola tučnejšia mala som tak 65kg toto počúvam od malého decká si pekne dievča tak treba schudnúť potom som samozrejme schudla ale to bolo tak v puberte mala som 53-56kg počas tehotenstva som pribrala 30kg ale to som schudla do polroka ale ako mala podrástla tak som akosi pribrala