Som tučná?

21. jan 2022

Ahojte, som cca 2,5 mesiaca po porode a mam skoro rovnaku postavu ako predtym. Mam mozno nejake 4 kila hore ale zapnem uz aj bezne nohavice a nosim vsetky veci ako pred porodom.
Dneska ma manzel chytil za zadok a spytal sa, ze kedy chcem schudnut. Viem, ze mam este tie 4 kila, ale ja som mala pre porodom takych 17-20 kil hore cca.
Ja som sa urazila a on potom, ze ved len zartoval. Sexualne viem, ze ho pritahujem, ale tato poznamka ma rozhodila.
Dakujem za kazdy nazor.

P.S. Meriam 168cm, teraz vazim asi 60,5kg.

shinon258
21. jan 2022

Tvoj manžel je kkt 🤢

martina1201
21. jan 2022

Pozdravujem manžela a ja pri výške 156 cm vážim o 2,5 kila menej než ty. A teda tučná nie som. A môj manžel by si ku mne nikdy nedovolil.
Verím, že ťa rozlafila jeho poznámka, však koho nie, ale on si musí uvedomiť, že telo ženy v tehotenstve sa mení 9 mesiacov a tak nemôže chcieť zmenu po tehotenstve za pár týždňov. Ešte chvíľu to potrvá.
Ak sa zmenili počas vášho manželstva, tak mu to so smiechom vráť pri najbližšej príležitosti a to slovami: (oslovenie ako ho voláš ) ja som pribrala, lebo som nosila nášho spoločného syna, ale zaujímalo by ma ako ty ospravedlniš zmenu svojej postavy ( úsmev na perách nesmie chýbať počas celej vety)?

sendyle
21. jan 2022

No ja som pomaly 3 roky po pôrode a ešte na sebe 20 kg 😂 chvála Bohu nik mi nič nevycita a ja sa ties cítim dobre.
Niesi tučná! Si po pôrode a dokázala si priviesť na svet dieťatko 4 kg hore dole kriste pane.
Tvoj muž by si zaslúžil za tu vetu jednu po hlave s panvicou🙉🤦‍♀️

autor
21. jan 2022

@martina1201 no on je vymakany a sportuje. Ja si myslim, ze ma chcel vyhecovat, aby som sa zase hybala. Ja som vsak po sekcii, tak nemozem zatial sportovat ako pred tehotenstvom.

sendyle
21. jan 2022

Tiez*

autor
21. jan 2022

@shinon258 prave som mu odkazala :D

martina1201
21. jan 2022

Autorka chcieť vyhecovať a slovne ublížiť je rozdiel, ktorý ale asi tvoj manžel nevidí. Treba mu povedať, že ti nie sú príjemné takéto reči, nakoľko sama vieš, že ti ešte po pôrode nejaké to kilo ostalo, ale kvôli rane na bruchu nemôžeš ešte cvičiť. Ja mám 2 roky po poslednom pôrode a aj keď brucho mám, mám ho kvôli ovisajucej koži a diastaze. Môj manžel mi za to nikdy ani slovo nepovedal. Uvedomuje si, že to mám kvôli tomu, že som porodila naše deti. A obe boli tiež narodené cisárskym.

deti95060810
22. jan 2022

ak kojíš tak ešte budeš chudnúť..

evkamotka
22. jan 2022

Neunahli sa s cvicenim. Ja som zacala pol roka po sekcii a po par dnoch lahkeho cvicenia ma prisli velke bolesti.
Styri kila su nic. Ak ich chces schudnut, len kocikuj a nevyjedaj hluposti. No seriozne cvicenie nie

simca06022011
22. jan 2022

Urcite nie si 😂

fadama
22. jan 2022

zas ak žartoval, netreba brať všetko tak vážne.

cyberk
22. jan 2022

si precitlivena, a muz to myslel zo srandy
+ sama si si vedoma kolko mas naviac kil a mas oci, na druhu stranu si na zaciatku chudnutia tak chill...

anavianavi
22. jan 2022

Vobec nie si tucna. Mam miery presne rovnako. Chce to cas aj ked sa snazis schudnut. Par mesiacov sa mi drzala vaha na 57 a az teraz po 5 mesiacoch mam 56. A to sa snazim.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liljana
22. jan 2022

Tu sa bezne muzi skritizuju za vsetko kazdy den pod ciernu zem. Ked povie on, ci uz zo srandy, alebo nie, kedy chce ona schudnut, tak je k..t. 😂 Treba vediet s graciou kritiku nielen s chutou rozdavat, ale obcas aj prijat.

marca12
22. jan 2022

Za kazdou srandou sa skryva kusok pravdy,ale netreba sa urazat. Chce ti dobre a aj ked to povedal v nevhodnom case,mala si mu vysvetlit,ze sa este nemozes naplno venovat pohybu ako predtym. Zeny ja neviem ako vy cakate od svojich namakanych chlapov zijucich sportom,ze budu vedla seba tolerovat nesportove typy zien? Jasne,ze ta sportovec bude motivovat a hnat do cvicenia. Poznam zeny sportovkyne,ktore sa po sestonedeli pozvolna vrhli na cvicenie,ale cvicili,hybali sa,lebo je to ich zivot.

janulka1802
22. jan 2022

dutzfhlgtjttu

janulka1802
22. jan 2022

fhg🥰😴😴😴😭😭😴😴😴🎄🎄🎄🎄🎄

autor
22. jan 2022

@marca12 ja chcem cvicit, ale mne doktor povedal, ze najvhodnejsia je teraz chodza, prip.cviky s fyzioterapeutom, ale na silove cvicenia mam zabudnut.
To, ze som sportovala a mala peknu postavu pred porodom je fakt. Ale teraz nie som o tolko horsia. Mam mozno trochu vystupene brusko, inak som taka ako predtym. A poviem pravdu, ze som cakala, ze to bude horsie. Preto ani s dalsim dietatkom nechcem tolko vyckavat. Telo sa dalo rychlo dokopy. Len by som cakala, ze muz ma pochopi a nebude si robit ani tu srandu, lebo pre vacsinu zien je to hakliva tema.

janulka1802
22. jan 2022

vjgifzhjjii

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mabenn
22. jan 2022

som 3,5roka po porode, mam naviac skoro 10kil, manzel sa k tomu postavil empaticky a pribral este viac...hold, boli sme na dieta samy, bez pomoci, zivot sa meni a zmeni, vzdy si hovorim, schudneme spolu ked nebudeme riesit tolko problemov, byt spolu a rozumiet si je viac ako sa fyzicky drzat...pripomen mu, ze raz bude stary staredy dedo

bublinka1426
22. jan 2022

ja by som sa ho chcela opytat, potom, kedy on chce dozriet, pan dokonaly. na grc poznamka, sex by nemal dobrych par tyzdnov. 😈

liljana
22. jan 2022

@elizabet173 Ved jej nehrozi opustenim kvoli "nadvahe", iba jej to raz povedal. Su diskusie, ked sa tu stazovali, ze manzel sa im za vsetko ofucal a dva dni sa s nimi nebavil. Taki nedotklivi a k sebe nekriticki urazlivi partneri su na nevydrzanie. Alebo sa tu 3 dni riesi, partner sa nesprchuje, ako mu to mam povedat. No jasne, milo a slusne.
Tu staci odpoved. Jasne, kludne hned. Zober si deti na dve hodiny na starost a idem do fitka.

simsalabim
22. jan 2022

Mne nejde do hlavy,ako si tie 4 kg navyse vedel tak vsimnut. Ved donedavna bola tehotna a teraz nosi svoje normalne oblecenie. To su tie 4kg tak velmi vidno, hoci nosi svoje povodne oblecenie?
No a panovi manzelovi by som na otazku, kedy chcem schudnut, povedala, ze kedy on dostane rozum. Cakat od zeny po cisarskom 2 mesiace po zakroku, ktory je vlastne operacia, nejake zazraky, moze len clovek bez rozumu. Navyse, je zname, ze telo si v tehotenstve tvori zasoby tuku, ktore sa potom vyuzivaju na kojenie - cize postupne u nej, sportkovkyne, pojdu dolu. Rychlou chodzou a vhodne zvolenou stravou urcite. Ved 9 mesiacov priberala...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
baru2
22. jan 2022

Mám tu istu vysku ako ty presne. A 60,8kg som mala raz asi pred 6 rokmi aj to len mesiac. Inak som pri dietach a cviceni mavala 63kg. Teraz mam 72, som tehotna, muz s tym ratal ze ked otehotniem tak bude zo mna sudok. Nikdy mi nepovedal kedy uz schudnes alebo nieco podobne. S tymto mam skor problem ja. Ze by som chcela a nedari sa. Este mi vravel ze nechape ved moc nejem. No naozaj nikdy sa ma nepytal kedy uz schudnem. Berie ma taku aka som. A ked sa stazujem ze mam brucho alebo co povie aj mne narastlo 😀 nebudem hned na neho nadavat muzi mavaju obcas blby humor. Inak ked som cvicievala behavala a mala 62 kg povedal mi ze som mala vacsi zadok ako ked som beskorsie mala 65. Comu nerozumiem. Ale zena v prvom rade ak chce chudnut ma to robit pre seba! Pre nikoho ineho. A ked ho pritahujes neriesila by som to

marca12
22. jan 2022

Tak si mu to mala povedat a nie sa urazat. Chapem,ze ta to zamrzelo,ale urazat sa nie je dobre celkovo urazlivy ludia su zvlastni,tazko sa s takymi komunikuje. Ak sa ma nieco dotkne,treba si to vysvetlit a nie sa zdut.

baru2
22. jan 2022

Inak este mi napadlo, po prvom synovi som 3 mesiace po porode dooost pribrala prpste asi som zrala. A moj chvalabohu uz exmanzel si to naramne ,,uzival,, poznamky tipu tulen, s napodobnovanim zvukov a podobne. Neboli prijemne. Nemal hranicu.... bola som mlada starala som sa o svoje orve dieta a nemala som cas riesit svoju postavu kedze som skor riesila babatko. Potom som sa sekla, zacala som sa obmedzivat v jedle a behavat, nie kvoli nemu! Ale kvoli sebe. Nabrala som spat sebavedomie, navstivila par krat osychologicku a rozviedla sa😂 ale to bol extrem. Niekolko rokov , nie len jedna poznamka

dominka63
22. jan 2022

Preboha ja toľko po pôrode som mala problém sa prezliecť z pyžama 😅čo mi mala revala stále nieto riešiť ako vyzerám