Som pažravá?

28. nov 2022

Ahojte. Som zena, 166cm, 50kg, veľmi mierna fyzicka aktivita.
Ranajky: 250g tvarohu, 1 banan
Desiata: jablko
Obed: 200g hovädzieho, 70g ryze, veľký salat zeleninový
Olovrant: grécky jogurt 140g, ovsena placka z 30g vlociek
Medzi olovrantom a večerou som zjedla 3 jablka 😄😄
Večera: 200g hovädzieho, 100g zemiakov, salat zeleninový
A teraz chrumem jablko 😂🙏🏻
Je to veľa? Asi hej… kaloriovo to vychadza tak 1400-1500. Ale furt mi skvrka, cely deň… nechápem!

bebemonika
28. nov 2022

Podľa mňa to vôbec nie je veľa.

fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
28. nov 2022

@bebemonika je to skoro pol kila masa, vyše 300g mliečnych vyrobkov a 5-6 jabĺk 😄 a ešte by som jedla kľudne dalej, najlepšie nejaké poriadne mäso 😂
@fairyprincess veď aj moje kamosky zjedia tak polku…

alex49
28. nov 2022

Tak ja by som z toho bola hladná 🤷‍♀️

janai1
28. nov 2022

Priberáš keď toto ješ? Ak nie, nie je to veľa. Ak áno, je to veľa.
Každému stačí iné množstvo, neporovnavaj sa

autor
28. nov 2022

@alex49 Ozaj? Vsetci mi hovoria že pol kila masa na zenu je veľa 😄😄

tyrkysova_kobyla
28. nov 2022

Ja osobne ked si dam jablko, tak po nom som hladnejsia, keby som ich zjedla tolko, co ty, tak som este pazravejsia 😀

euie
28. nov 2022

Ahoj, nie si. Ale nie je normalne sa najma pri tej vahe/vyske takto podrobne sledovat.

autor
28. nov 2022

@tyrkysova_kobyla toto mi tiež napadlo, že jablko tak vytravi 😄 ale ono ja brucho mám plne, ale ten hlad cítim niekde tak akokeby mentálne/hormonalne 😩 a teda stitnu mám v pohode, ani stres nemam, že by som zajedala, tak neviem 😄 ale take hlady ma chytia že až na odpadnutie, hneď musím ísť jesť okamzite

saraju12
28. nov 2022

Nepríde mi to veľa, btw z jabĺk a polievok mne osobne tiež parádne vytravi a zeriem ako divá 😂

vler
28. nov 2022

Podla mna je to len vela cerveneho masa na jeden den. Neviem ale ci toto je typicky den co sa tyka jedla alebo len jeden nahodny den

autor
28. nov 2022

@vler jem často cervene masko 🙂 ale úplne chude, svalové mäso… kvôli železu, B vitamínu a celkovo hustote živín 🙏🏻 Biele masko je super tiez, ale hydina nemá toľko živín ako Grass fed hovadzinka (z farmy Turova btw odporucam 🧡)

autor
28. nov 2022

@vler teda chcem tým povedať to, že fakt, že cervene mäso je skodlive bol už davno prekonaný… skodlive je možno vysokospracovane cervene mäso, alebo veľmi tucne cervene mäso… 🙂 veľa som si o tom študovala, praveze posledné výskumy ukazujú, že cervene mäso a vnutornosti (pecen, obličky) sú najvyznamnejsie z hľadiska výživnosti pre ľudské telo 🧡

drzaopica
28. nov 2022

Podla mna mas slabe ranajky, ale tolko masa zjest je celkom dost😀

zuzka0605
28. nov 2022

podla mna to je tak akurat.

veselo_neveselo
28. nov 2022

Fuu, a kde mas zeleninu? Ja by som namiesto obeda alebo vecerneho masa dala riadny zel salat.
Ja teda zastavam nazor, ze ked je clovek naky "nedozraty", tak mu cosi v strave chyba. Tebe evidentne zelenina, ak je toto taky bezny den.
A teda neviem, kde si citala ze cervene maso nie je skodlive, ale budiz, ved kazdy mame nieco. Pridaj ale ostatne kategorie zdravej stravy a budes sa citit lepsie.

autor
28. nov 2022

@veselo_neveselo k obom hlavným jedlám som mala 300g čerstvej zeleniny 🧡 píšem to tam “veľký zeleninový salat” 🫶🏻

veselo_neveselo
28. nov 2022

Daj si dvakrat tolko. 300 gr je co: 1 mrkva, 1 rajcina a pol papriky, to teda v ziadnom pripade nie je velky salat 🤣

dianadd
28. nov 2022

To su gramaze priloh v surovom stave ci varenom? Lebo to je dost rozdiel. Napr 100g zemiakov ved to je neaky maly zemiak 😀 70g ryze ak to vazis po uvareni to je tiez nic.
Z jablk ti vytravi rychlo 😀 celkovo sa mi to nezda vela jedla

autor
28. nov 2022

@veselo_neveselo dominovala listova zelenina, takze množstvo bolo ozaj bohaté 🙂

autor
28. nov 2022

@dianadd vsetko za surova

veselo_neveselo
28. nov 2022

Ja by som ti dala tak aspon dve hrste rukoly, zo dva velke listy ladoveho (alebo poriadna zmes zelenych listov), mrkva, rajcina, paprika, za dve-tri poriadne lyzice sosovice/ciceru/fazuli, struhany zeler, aspon tri ruzicky brokolice,/alebo ruzickovy kel, polku avokada, polku cerveneho zemiaku. Zasyp semiackami. Ak chces, tak polej trochou tahini, alebo tekutym humusom. A ked to cele zjes, a este budes mat hlad, tak dotlac tym cervenym masom, ale myslim, ze ti neostane miesto.

Ak pocitas kalorie, tak aj ubrat sa da, ze striedat avokado/zemiak/humus, alebo dat pozor na mnozstvo semiacok.
To ja volam velky salat 😋

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
avanka
28. nov 2022

Toto ja zjem za 3 dni😁ale keď ti dobre spaľuje, čo riešiš?

trema
28. nov 2022

Chybaju mi tam nejake zdrave tuky a masa je na mna vela

dee01
28. nov 2022

na svoju vyšku máš akurát dobrú váhu, ja mam 167 a hybem sa od 51-54kíl, podľa toho, ale zjem podstatne viac ako ty niekedy(sú v tom aj sladké veci). Ranajky mám bud jogurt a nejaký rožok, obed komplet menučko väčšinou ....večer už nejedávam, nie, že nechcem, ale som z tohto uplne najedená na cely den. max si dám pohár suchého vína 😀
Ak citiš hlad, skús si dať ovsene vločky, musli s bielym jogurtom, sušenym ovocim a tak. mna toto uplne zasíti, v práci som vždy hladná, ale toto ked si spravím tak doobeda uplne v pohode vydržím

hilda08
28. nov 2022

Zalezi aj na veku, ak si mladá, co predpokladám ze si, metabolizmus este fici na plne obrátky, ja tiez strasne vela jem a nepriberiem, staci zvýšiť fyzickú aktivitu a hned ide váha dolu…ale uz sa blizim k 30, zacinam sa obávať, ze uz mi to tak lahko neprejde 😁

bluemoon24
28. nov 2022

1500 kcal je uplna pohoda, pro vetsinu je to i dost malo. A navic mas fakt dobre slozeni jidelnicku, za me je to super.

macikovaiveta
28. nov 2022

Veľa, zbytočne 🤷‍♀️