Som 6 týždňov po treťom pôrode a váha je na jednom čísle

tina110
13. jan 2023

Som 6 týždňov po treťom pôrode a váha mi zastala na jednom čísle. svoje staré veci neoblečiem sama zo seba som nešťastná. Pôjde to ešte dole?

nika23t
13. jan 2023

@tina110 juuj, 6 týždňov po pôrode je nič.Mne tiež najdlhšie šli kila dole po 3 pôrode, asi po 6 mesiacoch som mala pôvodnú váhu, aj keď kila trochu inak rozložené. Teraz už som spokojná, mam rok po pôrode. Ale to je strašné malo času od pôrodu tých 6 týždňov. Teraz si užívaj drobca a vôbec sa netráp pre váhu. Kila sa upravia, uvidíš. Len s cvičením pomaly, aj s diétami. Telo potrebuje čas, 9 mesiacov prechádzalo zmenami.

marci77
13. jan 2023

su mamicky, co pri kojeni chudnu a maminy, co priberaju .....hormony, genetika😅
teraz si uzivajte cas s drobcom a nerieste vahu, to tak najskor polroka po porode by som zacala riesit, teraz sa treba vyvazene stravovat kvoli kojeniu

basska_b
13. jan 2023

Jedna baba sa tu nedavno fotila, nepamatam si nick. Rodila v januari, v aprili 86 kg, v decembri 66 kg a fotila sa v tych stsrych veciach, co nezapla. Urcite aj cvicila, ale kojenie a poporodne hormony spravia dost. To je uplne normalne, mas zasoby na kojenie. Kamosky hovorili, ze pol roka po porode a rok po porode z nich zrazu spadlo 5-6 kg naraz. Ja som tiez stare gate obliekla az pol roka po porode

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
13. jan 2023

@tina110 chce to čas.Kojis, možno si ešte zavodnena záleží aj koľko si pribrala, možno po 3 dieťati to nepôjde tak ľahko, záleží aj koľko máš rokov...tak budeš musieť pridať pohyb vôbec by som to nesilila, keď kojis...

zoeeoz
13. jan 2023

@tina110 mne vaha ide dole vzdy az v 8 mesiaci ked sa vyrazne znizi kojenie...pocas kojenia som este nikdy neschudla nic..a po prvej som nerobila nic navyse, ziadne diety ani cvicenie a v tom 8 mesiaci to zacalo ist dole a mala aom ani neviem ako o 5 kil menej ako pred otehotnenim...pri druhej to uz take lahke nebolo ale tiez kym som aktivne kojila ani prd

leona45
17. jan 2023

Na mne ke to uz 7 rokov 😁

talia6410
Odpoveď bola odstránená
Zobraz