Ahojte som 6mesiacov po pôrode a chcela by som schudnúť neviete mi niečo poradiť dáke tablety.......
ze zjest tabletku, sadnut na gauc a tuky zmiznu hej🤣👍
Baby zdvihnut rit a makat pekne, kocikom do kopca, pekne tri hodiny vonku, rychla chodza. Tie tabletky su blbost, akurat co sa pototo za usami, pretoze to viaze tuky. Kamoska nestihla ani dobehnut domov, dalsia si dala tabletku a isla na bicykel. Isla domov s cervenym ksichtom a hnedym zadkom. Akoze ziadne zazracne recepty a tabletky nie su, ked tak to predpise lekar pri morbidnej obezite na nejaky cas
Možno tak tabletka na spanie, pre lepšiu regeneráciu :D
Klidek, dieta začne behať a potom uvidíš, ani najesť sa nestihneš. Behajúce dieťa= najlepsia diéta.
@denyiaff upravit stravu a pridat pohyb, ziadne tabletky ta nezachrania, sediet na gauci, nic nerobit, len jest tabletky, tak to naozaj nefunguje 😉
@snezienkaaa82 nerozumiem tymto "pockaj ked" vyhrazkam 🙂 mam syna, ktory sa nezastavi ani ked spi. No vzdy som sa najedla - stolujeme spolu a normalne sa najem. Od jeho malicka. Ak je behajuce dieta najlepsia dieta, nieco nie je nastavene spravne. Toho by som sa naozaj nedrzala v snahe schudnut 🙂
Pri prvom uz na konci 6nedelia som mala povodnu vahu. A este 5kg nato som schudla.
Po druhom to trvalo. Vaha nechcela ist dole az ked sa to konecne ukazovalo ostala som znovu tehu 😅
A po tomto sa mi podarilo az neskor. Ale to skor psychika u mna zabrala.
Neboj kila pojdu postupne dolu. Zasady ako aj predtym. Menej pecivo. Menej vyprazane. Pravidelna pestra strava. Pohyb. Teraz jar leto prechadzky. To bude okej 😉
@marzuz89 akože čo som napísala nevhodné? Normálne som napísala, že nech počká, kým začne dieťa chodiť- behať. Zaručene bude mať viac pohybu.
Aha, radšej som jej mala poradiť nejaké zázračné tabletky?? Ci?
Ja nepatrím k tým, ktoré sa idú vyhladovat koli ideálnej postave ( 170, 53kg). Len som napísala, čo fungovalo u mňa.
Ja som deti učila oidmala na normálnu vyvyzenu stravu, jedli vždy so mnou a mužom pri stole, odmalicka, lebo ako si naučím, tak mam.
@snezienkaaa82 nereagovala som na pohyb pri behajucom dietati, reagovala som na to - "ani najest sa nestihnes". Nemam rada tieto negativisticke plasenia typu pockaj ked. Nerozumiem, preco by sa nemala stihnut najest. Tiez som toho nazoru ako ty, ze ako si zariadime, tak mame. Pekne plnohodnotne jest s dietatom pri stole, neexistuje nestihat jest, pridat pohyb, cvicenie. A pojde to 🙂
Doplnim - podla cisel musis byt chuducka, ty nehladuj 🙂
Mam Mysimba. Ak mate zaujem. Sprava
@rainygirl dobrý deň mate ešte tie.tabletky
@denyiaff tabletky? Ja ti radím upraviť stravu a pridať pohyb. Ja som 6 mesiacov po pôrode mala dole 10 kg len vdaka strave a behu.