Ahojte, akože nasrata som 😂 pribrala som 22kg, bola som pocas tehu nadopovaná hormónmi. Po porode som schudla 10kg a tých 12kg nie a nie zbaviť. Mala ma už 4 mesiace. Snažím sa hýbať v rámci možností, všade chodím peso s kocikom a keď sa dá cvičím na YouTube ale to len sporadicky keď je čas. Stravu som upravila. Už som sa potešila lebo mi váha ukázala- 3kg a dnes ráno na lacno som sa vážila a mam +4kg. Tak ako nechápem. Mam po menstruacii a teraz už aj po ovulacii. Tak som veľmi sklamaná, neviem kde som urobila chybu :(
Priberala si 9 mesiacov a teda nemozes cakat, ze to zhodis skor. Aj ked su baby, ktore to zhodia skor. Ja som po druhom porode mala po troch mesiacoch menej ako pred porodom a to som pribrala 30 kg, ale su dolezitejsie veci.
Mne dosť pomohlo kojenie, ale chápem, že to nie je možnosť ktorú má každá žena.
Veľa pi, aby si nezadržiavala vodu a zotrvaj v tých prechádzkach. Podľa mňa sú na ten čas, čo si po pôrode úplne adekvátnou aktivitou.
Nemučila by som sa ešte nejakými extra spaľovacími tréningami atď. Predsa len ešte nevieš, aké sú reálne "škody" po tehotenstve - diastaza, napríklad, vyžaduje osobitý prístup a neuváženým cvičením ju môžeš zhoršiť.
4 mesiace sú dosť krátky čas a telo sa stále zotavuje. Take it easy, ono to pôjde dolu.
Ja mam presne to iste co ty, len mala ma 3 mesiace a nekojim ...aj cvicim trochu a nic. Len tych 10 kg po porode odislo 😀 neporadim, ale pockam este par tyzdnov, ak nic tak rapidne zmenim stravu.
Ja som schudla rok po porode ani neviem ako. Vyckaj este, nesil to privelmi.
Moc to hrotíš, 4 mesiace nič neznamenajú, telo si prešlo obrovskou záťažou, ako fyzickou tak aj hormonálnou. Dopraj mu čas sa dať prirodzene do poriadku👍
Skus vymenit baterky vo vahe. Mne takto haprovala a bola som nervozna 😂
Mne teraz vaha isla brutalne dole. Fakt len pravidelne jest. Pohybu mam az az. Dostatok vody. A spanku-toho mam ale ozaj malo.
Uz ani neviem kedy som bola na svojej vahe. Teraz bude mat 8mesiacov a som este dalsich 5kg isla dole.
Ale zas ja som pribrala cca 13-15kg. A po porode mi zostalo nejako 7kg. Tak zo zaciatku to islo extra tazko obzvlast ked som sa dopovala sladkostami 🙈
Daj tomu čas 😊
ja som 2t po pôrode mala len +1kg, dojčením som pribrala +7kg! vaha nie a nie pohnúť, ani keby som bola týždne o vode by sa vaha nepohla. naozaj bez srandy hormony neobabreš. teraz po roku mi zrazu vaha začala ist pomaly dole a nezmenila som absolutne nič.
@michaela789 Nie kazdy dojcenim chudne. Mam 2 deti a schudla som, az ked som prestala dojcit, proste pocas dojcenia to neslo dole, mohla som sa aj na hlavu postavit, ked som nechcela ohrozit produkciu mlieka.
Je normalne ze sa telo spamatava aj rok po porode. Aj vaha sj hormony.
Dopraj telu čas, ešte sa ti stále neustálili hormóny...