Som 3 mesiace po pôrode a stále jem

27. jún 2023

Som 3 mesiace po porode a s prepacenim by som zozrala aj kona. Mixujem jedla jedno cez druhe.
Mam pocit, ze to je este horsie ako pocas tehotenstva, namiesto toho aby som chudla tie kila navyse, priberam. 😭
Co robit?

kristinka92
27. jún 2023

tipujem že dojcis? ja som to tak mávala, úplne vlčí hlad, aj v strede noci som sa zobudila na kŕče v bruchu od hladu

autor
27. jún 2023

@kristinka92 ano dojcim

ku_uk
27. jún 2023

Počas kojenia normalna vec. 😬 súcitim s tebou, môj má tiež 3 mesiace a chuti mi viac ako počas teho

tyrkysova_kobyla
27. jún 2023

Este je otazka, ci mas aj vyvazene jedla, alebo do seba hadzes len rychle blbosti, co ta nezasytia

anjelicek26
27. jún 2023

Tak mat prepadovky hladu je pri kojeni normalne, preto je o to dolezitejsie si spravit jedalnicek, mat tam 5 jedal denne napisanych, vecer si to nachystat do chladnicky, ked dieta spi a potom uz len vyberat... nijake chobotiny ci sladke pitie medzi tym a priberat nebudes, lebo vecer si proste dopredu rozmyslis a nachystas normalne zdrave jedlo. A vypit pohar vody pred jedlom je zaklad...

ivangeline
27. jún 2023

Normalne. Trocha kontroly a schudnes pri tom. 🙂

nevenka
27. jún 2023

Ja to mam tiez, pri prvom vobec, to som schudla nadherne, pri druhom to bolo horsie, lenze tam sa dostavila hypertyreoza a ako som zacala chudnut, tak s liecbou sa to zastavilo. Po odstavrni som potom z velkosti 38 sla na 44 😖, no a pri tretom a stvrtom to iste. Ja mam navaly hladu z hypertyreozy asi a nechudnem, zacala som lieky a behom tyzdna sla vaha o 3 kila hore. Strasne nieco. Takze jedine nejak ovladnut tie chute, plus...ak zle spis, tak energiu doplnas kravinami, jedlom...

autor
27. jún 2023

@tyrkysova_kobyla jem blbosti, ale po normalnom jedle. Teraz som zjedla 3 rozky a hladna som 🥲😭🤣

enoula
27. jún 2023

Kvalitné bielkoviny treba pridať, tie zasýtia aspon trochu a navyse vyvážena strava len prospeje. 3 rožky, ale co k nim bolo? 🙂 A inac, casom da to trochu upravi, takže len vydržať 🙂

niqua
12. júl 2023

Jej ..ja som 8 mesiacov po pôrode a žeriem jak kyselina...mlieka mám toľko baby, ako keď sa nalejú po pôrode...veľa chodím po vonku s kociarom, naozaj veľa....inak by som už bola asi jak sud

vler
12. júl 2023

Tri rozky su same rychle sacharidy a prazdne kalorie bez zivin. Co si k nim mala?