Som 10 mesiacov po cisárskom a musím schudnúť

dagmar15
14. feb 2014

Ahojte baby,potrebujem schudnut som po cisarskom 10mesiacov a už sa nemožem na seba divat...pri vyške 171cm mam 88kg... ☹ drasticke diety držať nemožem som anemická...zatial bude to asi tym že som dosť vykrvacala pri porode ale to bokom....nemam však vela času na pohym mam malu cerku a školu času je malo rozhodla som sa cvičit aspon doma možete poradiť nejake cviky ...vynechavam sladkosti a biele pečivo jedavam grahamove alebo cvelozrné taktiež namiesto sladkosti ryžové chlebičky alebo grahamove sem tam si upustim sladkost ale to len do obeda...pijem len čistu vodu,jedavam každe2,5-3hod.Najde sa niekto s podobnym problemom že by sme sa mohli navzájom podporiť? :D pište tu alebo ip budem rada 😉

janinah
14. feb 2014

ja som po cisarskom schudla 8 kg za 6 týždňov podľa 90dňovky,jesť každé 3 hod. je veľa,daj si len hrsť orechov či sušené ovocie ak si hladná pomedzi hlavné jedlá /ranajky,obed,večera/

lilitela
14. feb 2014

@dagmar15 A ty s malou nechodis von na prechadzky v kociku? Ved to je uplne idealne na chudnutie.

1dorotka1
15. feb 2014

@dagmar15 ahoj, rada sa podelim o radu. skus cvicenie s Jillian Michaels zacni 30 dayshred je to rozdelene na 1 2 3 level vsetky sa cvicia 10dni najdes to na youtube ja som si to napalila na DVD ma vela cviceni ale zacni s týmto ja tiež nemam cas chodit do posilky, a vela pi!!! lebo kto nepije nechudne 🙂

dankako
15. feb 2014

@dagmar15 ahojky, ja som 5 mesiacov po druhom cisarskom a zacala som chodit na kruhovy trening. Na hodinku vybehnem z domu. Prip. ak nemas moznost vybehnut, tak prechadzky, ale aj ta strava robi vela. 😉

edvelyn
15. feb 2014

Ja som po cisarskom 5 mesiacov.vsetky tehotenske kila su prec/pribrala som pocas tehu 25kg/ ale este by som chcela aspon 10kg zhodit.mozem zacat cvicit uz teraz?kazdy ma odhovara ze je to skoro kvoli jazve.

dagmar15
autor
15. feb 2014

@lilitela idealne na chudnutie?a v čom?samozrejme že chodime na prechádzky ale tie 3 hodky ked zaspi viac....mi nepomožu.....

dagmar15
autor
15. feb 2014

@janinah ono každe tri hodiny mam tak že rano ranajky celozrny rožok,vajčko,šalat druhe jedlo mam napr pomaranč....potom obed ..potom ryovy chlebik alebo hrozienka sušené a večeru mam naposledy o 6tej a to mam grahamove plátky so syrom a pijem denne 2litre vody a po šiestej večer dalsi jeden.....mam malo železa-červenych krviniek nemožem držať hociake diety.....

dagmar15
autor
15. feb 2014

@1dorotka1 dakujem,skusim to pohladať hladam cviky ale stále neviem s ktoými začať

dagmar15
autor
15. feb 2014

@edvelyn ahoj..jej to si šikula ako sa ti to podarilo?vieščo ja som sa pytala doki a vravela že minimalne po polroku začať s lahkymi cvikmi... 🙂

edvelyn
15. feb 2014
edvelyn
15. feb 2014

@dagmar15 ako sa mi to podarilo?asi stresom.moje prve bejby takzs ked plakala ona plakala som aj ja 😉 stale somju nosila na rukach a vobec mi nechutilo jest 😉 kila isli dolu v podstate same.este tych 10 a budem spokojna.ale to uz budem musiet makat 😉

dagmar15
autor
15. feb 2014

@edvelyn mne treba dat dolu 13.....

reni1512
15. feb 2014

prave som dojedla spagety a pridavam sa...mne 15 😠 😒

ajana1
15. feb 2014

Ak si chudokrvna urcite ti pomoze jest cervenu repu, strukoviny a cerealie. Vzdy si daj po takomto jedle ovocie alebo zeleniny bohatu na vitamin C ktory pomaha stravit zelezo. Nikdy nie mlieko alebo nic co obsahuje calcium inak dosiahnes presny opak. Vsetky tieto potraviny maju nizky glykemicky index a mali by ti pomoct pri chudnuti. Vela stastia!!!

lilitela
15. feb 2014

@dagmar15 Tak pises, ze mas malo pohybu, tak som sa cudovala. Musis mat rezke tempo na prechadzke, staci hodka denne a neverim, ze pri tej strave ktoru konzumujes, to nepojde dole.

mykeila
15. feb 2014

Aj ja by som rada zhodila aspom 15 kil, vies co iden skusit jest namiesto grahamoveho peciva tie knackbroty asi su zdravsie a casom si na ne zvyknem vyskusaj Aj ty a daj vediet ci ti chutia

dagmar15
autor
16. feb 2014

@lilitela ako som už pisala mam aj školu ktora ma dosť vyčerpáva takže preto ta prechadzka nemože byť každy den a taktiež sa na tu prechádzku nedá ist každý deň....potrebujem čosi viac...🙂

dagmar15
autor
16. feb 2014

@mykeila ja to jem už asi tyžden ale na ranajky si dam normalne grahamove alebo cerealne pečivo a knackbroty jedavam o 5tej 6tej..posledna večera :D dam si na to normalne lahučku šunku alebo syr...mne to chutí 🙂

lilitela
16. feb 2014

@dagmar15 Chapem, ze so skolou to mas asi narocne, na druhej strane, ja som vzdy na prechadzke zrelaxovala, a tazko som znasala, ked sa dcera prestala chciet vozit v kociku. Nerozumiem, co viac potrebujes? To som velmi nepochopila...

adeala
16. feb 2014

@dagmar15 posledné jedlo by si mala mať 2-2,5 hodiny pred spánkom a nie o 17-18 😉 teda, ak nechodíš spávať o 19-20.
A dobré cvičenie je podľa Jillian Michaels, nájde na uloz.to 🙂 Trvá 25 min. na to si čas snáď nájdeš 😉

vevesh
16. feb 2014

@dagmar15 tak mne treba tiez nejakych tych 18 😠 😠 ale tak po 2 tehu 😎 ....co je celkom dobre je cvicenie cindy crawford.. ma specialne pre zeny po tehu, mne to odporucila porodna asistentka medzi recou...len akosi som sa k tomu nedostala, a zname mi odporucili brusny tanec a zumbu....tak sa neviem rozhodnut s cim a ako zacat 😎

bubu4125
16. feb 2014

Ja som schudla len upravenou stravou! Síce sme chodili von, ale nie vždy sa mi dalo, totiž som bola nútená ísť pracovať na dve zmeny! Tak starká chodievala s malou von! Ja som na začiatok vyradila úplne sacharidy! A vodu vypi najviac do obeda, poobede už len max 1/3 ináč zatazis obličky na večer... Bude sa držať voda v tele! Ak chceš kuk môj album,, Chudnem znova,, a mám tam aj v komentároch kade tade nejaké rady! Držím palce! Ináč som bola tiež po cisárskom

mon1001
Odpoveď bola odstránená
Zobraz