Ahojte baby,potrebujem schudnut som po cisarskom 10mesiacov a už sa nemožem na seba divat...pri vyške 171cm mam 88kg... ☹ drasticke diety držať nemožem som anemická...zatial bude to asi tym že som dosť vykrvacala pri porode ale to bokom....nemam však vela času na pohym mam malu cerku a školu času je malo rozhodla som sa cvičit aspon doma možete poradiť nejake cviky ...vynechavam sladkosti a biele pečivo jedavam grahamove alebo cvelozrné taktiež namiesto sladkosti ryžové chlebičky alebo grahamove sem tam si upustim sladkost ale to len do obeda...pijem len čistu vodu,jedavam každe2,5-3hod.Najde sa niekto s podobnym problemom že by sme sa mohli navzájom podporiť? :D pište tu alebo ip budem rada 😉
@dagmar15 ahoj, rada sa podelim o radu. skus cvicenie s Jillian Michaels zacni 30 dayshred je to rozdelene na 1 2 3 level vsetky sa cvicia 10dni najdes to na youtube ja som si to napalila na DVD ma vela cviceni ale zacni s týmto ja tiež nemam cas chodit do posilky, a vela pi!!! lebo kto nepije nechudne 🙂
Ja som po cisarskom 5 mesiacov.vsetky tehotenske kila su prec/pribrala som pocas tehu 25kg/ ale este by som chcela aspon 10kg zhodit.mozem zacat cvicit uz teraz?kazdy ma odhovara ze je to skoro kvoli jazve.
@janinah ono každe tri hodiny mam tak že rano ranajky celozrny rožok,vajčko,šalat druhe jedlo mam napr pomaranč....potom obed ..potom ryovy chlebik alebo hrozienka sušené a večeru mam naposledy o 6tej a to mam grahamove plátky so syrom a pijem denne 2litre vody a po šiestej večer dalsi jeden.....mam malo železa-červenych krviniek nemožem držať hociake diety.....
prave som dojedla spagety a pridavam sa...mne 15 😠 😒
Ak si chudokrvna urcite ti pomoze jest cervenu repu, strukoviny a cerealie. Vzdy si daj po takomto jedle ovocie alebo zeleniny bohatu na vitamin C ktory pomaha stravit zelezo. Nikdy nie mlieko alebo nic co obsahuje calcium inak dosiahnes presny opak. Vsetky tieto potraviny maju nizky glykemicky index a mali by ti pomoct pri chudnuti. Vela stastia!!!
Aj ja by som rada zhodila aspom 15 kil, vies co iden skusit jest namiesto grahamoveho peciva tie knackbroty asi su zdravsie a casom si na ne zvyknem vyskusaj Aj ty a daj vediet ci ti chutia
@dagmar15 tak mne treba tiez nejakych tych 18 😠 😠 ale tak po 2 tehu 😎 ....co je celkom dobre je cvicenie cindy crawford.. ma specialne pre zeny po tehu, mne to odporucila porodna asistentka medzi recou...len akosi som sa k tomu nedostala, a zname mi odporucili brusny tanec a zumbu....tak sa neviem rozhodnut s cim a ako zacat 😎
Ja som schudla len upravenou stravou! Síce sme chodili von, ale nie vždy sa mi dalo, totiž som bola nútená ísť pracovať na dve zmeny! Tak starká chodievala s malou von! Ja som na začiatok vyradila úplne sacharidy! A vodu vypi najviac do obeda, poobede už len max 1/3 ináč zatazis obličky na večer... Bude sa držať voda v tele! Ak chceš kuk môj album,, Chudnem znova,, a mám tam aj v komentároch kade tade nejaké rady! Držím palce! Ináč som bola tiež po cisárskom
ja som po cisarskom schudla 8 kg za 6 týždňov podľa 90dňovky,jesť každé 3 hod. je veľa,daj si len hrsť orechov či sušené ovocie ak si hladná pomedzi hlavné jedlá /ranajky,obed,večera/