Snažím sa schudnúť, ale som neúspešná

16. nov 2024

Ahojte mam taky problem, neviem kde robím chybu ale od začitku leta sa snažim schudnúť žial neuspešne.Porcie mam nastavene na 3 krat denne vzdy zjem ranajky nejaku celozrnnu kajserku zo sunkou a zeleninou obed zial nemam na vyber varim koli detom a muzovi takze tam zjem co je navarene a vecera bud vajicka alebo tiez nejake pecivo samozrejme u nas sa vacsinou kupuje celozrnne atd nejem moc sladke pretoze mi to nerobi dobre na zuby, pohybu pri 3 detoch mam až až .. a cez leto som chodila korculovat na hodku cca 2 krat do tyzdna lenze teraz sa schladilo a nemam nejaky oblubeny sport a pri troch malych detoch sa neda moc cvicit.vazim 90kg na vysku 166cm co je moc ale neviem ako to zhodit niekde robim chybu.proste ani nepriberam ani nechudnem.ani sladene vody nepijem iba cistu vodu , tam sa priznam ze jej nepijem dostatocne max 3 salky denne

barka1
16. nov 2024

Ako píšeš, niekde robíš chybu. Stiahni si Kalorické tabulky, poriadne ich nastav a začni si poctivo vážit a zapisovat všetko, co zješ. Všetko. Aj maslo na chlebe, aj med do čaju, prostě vsetko. Tak prides na to, co je zle, kolko toho vlastne zjes a ako to zmenit.

deti95060810
16. nov 2024

skúšala si kalorické tabulky? alebo diétu 8/16? z tej sa chudne super...

zuzubb007
16. nov 2024

Ak ješ len jednu žemľu, jeden obed a večer vajíčka, máš zlý príjem, popri tom žiadne také, že cukor do čaju? Nič ani ovocie? Žiadne prehrešky ako dojednanie po deťoch, syry, čipsy a podobne? Neverím, lebo ak ješ to čo si písala musíš schudnúť, cvičiť sa dá aj doma, keď deti pozerajú telku alebo zaspia, ten príjem tekutín na tvoju váhu je malicko, treba vypiť aspoň raz tolko

vler
16. nov 2024

Obed co "zjes co je navarene", je ake jedlo a v akom mnozstve?
Spominas ze pecivo je celozrnne- to neznamena menejkaloricke.
Okrem starostlivosti o deti nemas teraz ziadny pohyb?

januska12323
16. nov 2024

Nastav si kalorické tabuľky a budeš šokovaná ako zle ješ. Tam sa neoplatí klamať klameš len sama seba. Pretože neverím, že ti stačí čo si napísala. Ak áno tak ješ príliš málo na svoju váhu.

harrisson
16. nov 2024

Viac pohybu

aaadkaaa
16. nov 2024

Stiahni kaloricke tabulky. Ja mam 2 deti, z toho jedno ma 2 roky a chodim na plny uvazik do prace a obedy si varim vlastne, nejem v praci a ani nejem to, co navarim ostatnym doma...proste ked chces schudnut, musi trosku tomu aj obetovat.

drobec02
16. nov 2024

Kaloricky deficit a dieta 8/16 z 73kg mám 62kg za 3 mesiace a idem ďalej

detskytovar
16. nov 2024

Musíš si kontrolovať kalórie, piť veľa tekutín, dostatok spánku. A pozor na "udzobávanie", niektoré nenápadné potraviny (napr. arašidové maslo) sú fest kalorické, aj keď sa to nezdá..

pau_linka
16. nov 2024

@drobec02 wau, tak to si paradne schudla. Aky mas prosim ta jedalnicek? Aj cvicis, ci len stravou sa ti to podarilo?

autor
16. nov 2024

Ano uz som premyslala ze si to budem zapisovat do kalorickych tabuliek ale ked neviem tam dat napr svoj obed ked nieco varim je to premna spanielska dedina , a take ujedanie moc nie skor jem strasne malo pretoze niekedy si ani neuvedomujem a ranajkujem pomaly na obed

drobec02
16. nov 2024

@pau_linka strava a maly synček torpedo,ráno káva ,potom praženica,na obed znova káva a potom čo chystám pre rodinu robím aj sebe a koniec o 16:00 začína moja dieta keďže fungujem na 8/16 zvykla som si ,no netreba zabúdať na vodu

mackove
16. nov 2024

@drobec02 aka to je dieta 8/16 prosím?

drobec02
16. nov 2024

@mackove volá sa to prerušovaný pôst 8 hodín jem normálne a 16 hodín sa postim a teda čas kedy začneš si nastaviš sama

mabenn
16. nov 2024

ide aj o to, kolko toho peciva zjes...pridaj hlavne bielkoviny a zeleninu...dalsia vec je, ci mas poriadny spanok...

autor
16. nov 2024

@mabenn spanok mam kazdy den max 5 hodin vobec neviem zaspat vecer , zaspim okolo 1 v noci a vstavam o 6 niekedy skor niekedy neskor podla deti

barka1
17. nov 2024

Aby si schudla, musíš dostatocne spat. 5 hodin je nič.
A už si KT skusala? Zapisovanie nie je vobec náročné. Než do toho prides, tak si rob pre seba jednoduchý obed - tortila, šunka, sýr, zelenina. Alebo si urob nejaky eintopf na par dni (maso, zelenina, trochu zemiakov).

rachel36a
17. nov 2024

Presne akk ti rqfia...stiahni si kalorické tabulky...ja som len dva mesiace vážila, teraz už viem čo a ako a kg idu dole... chidim kazdy den minimalne 5km, vacsinou 10...mam v pláne schudnúť 30kg, zatiaľ je dole polovica...drzim palce...

juliet86
17. nov 2024

zaplqt ai konzultaciu na nehladumcz su to VS phd obdornicky na vyzivu

janci27
17. nov 2024

Pises, ze naranajky jes celozrnnu kaizerku, ak je to taka ta klasicka z obchodu, tak tie nie su celozrnne, len prifarbene, kup si radsej napr. Slatinsky chlieb, ten je celozrnny a urcite lepsi nez kaizerky, kupis uz asi v kazdom supermarkete. Pises tiez, ze na obed nemas na vyber, lebo jes to, co varis pre deti a muza. Praveze si myslim, ze mas na vyber. Zacni varit zdravsie, jednoduche, ziadne kaloricke jedla pre vas vsetkych, aby si si nemusela varit zvlast a skus si davat mensie porcie. A na veceru by som si uz nedavala znova kaizerku, ale skor veceru plnu bielkovin. Idealne si nahadzovat vsetko do KT, aby si vedela, co vsetko zjes a co sa to este zmesti do tvojho kalorickeho prijmu. To ze ranajkujes pomaly na obed vobec nevadi, mnohi zacinaju prve jedlo az na obed, ak si tak nastavia prerusovany post napr. od 12h do 20h.

siu7
17. nov 2024

Dievcata chodte na www.mizulifestyle.sk ak chcete schudnut na trvalo bez JOJO efektu