@ajdika Ahoj, prosím, kde sa dá kúpiť?
Ja mam od xiaomi a fungovala. Skor ako o presne parametre islo o progres, v aplikaciu si videla, ak si sa merala kazdy tyzden, ako sa to vyvija, ci chudnes/priberas zo svalstva a pod. Ale uz ju teraz sparovanu nemam, meria mi len vahu. Dlhsie som ju mala vypnutu a uz sa mi ju neppdarilo sparovat. Ale stale len nejakych 20 eur cca, tak ak by som potrebovala novu, tak si kupim znova taku istu. Teraz mi to netreba.
@polodrahokam link je v príspevku 🙂.
Ďakujem, lebo pozerám po novej osobnej váhe a zvažujem ktorú.
jasne ze presne to urcite nebude, ale aspon na ako-taku orientaciu a sledovanie progresu fajn pomocnik.
a ja mam inak tiez tu xiaomi a je super. aj lacnejsia
Keď si vyrážate BMI vy a podľa váhy fakt to sedí keď porovnáte?
*vyrátate. Ďakujem adminovi za úpravu názvu témy ;).
BMI je len vzorec. To sedi urcite, ak zadas spravnu vysku.
Aha, takže BMI vypočíta v aplikácii po zadaní parametrov, už chápem :D. Mi bolo čudné, ako chce váha sama spočítať BMI 😂.
vaha, co mam doma, mi sama pocita BMI, lebo som si do nej ulozila svoju vysku :D sak ten vzorec je lahky, tam ozaj stavi vyska a co vaha odvazila
Bmi ti vaha spocita, lebo do nej vlozis udaje o pohlavi, veku, vyske a do vzorca si doplni tvoju aktualnu hmotnost. Co je super, nemusis si to pocitat. Avsak dalsie funkcie su viac sofistikovane. Napr. meranie vody, vypocet tukovej a svalovej hmoty, kosti, visceralny tuk a pod. Ide o kombinaciu merania bioimpedancie (impulzov a ich odoziev), hmotnosti a vlozenych udajov. Meranie nie je uplne presne, avsak uplne v pohode pouzitelne pre domace pouzitie a sledovanie progresu.
A teraz som si googlila, tak ja som moju xiami vahu parovala so zlou aplikaciou (xiami home - na tej mam kefku a vysavac 😅), mala som ju parovat s "mi fit" aplikaciou, tak v tom bol problem..takze beriem spat, mam ju uz sparovanu
@polodrahokam cez tu stranku uvedenu v linku
Ja ju mam, som s nou spokojna. Neviem, ako velmi je presna s inbody meranim (nebola som), ale porovnavam si jednotlive merania z danej vahy, aky je progres.