Ahojte kočky, našla som zas niečo "prevratné" na chudnutie 🙂 http://www.slim-patch.net/naplast-slimpatch-domov/ - máte niekto skúsenosti? lebo žiadnu recenziu či diskusiu o tomto som nenašla... ale na druhej strane sľubujú vrátenie peňazí /ale to takmer všetci/ a sú zapísaní v obchodnom registri... tak neviem 🙂
@anet2212 ja som uvažovala aj nad tymi tabletkami Carraluma, ale ženy dosť píšu o vedlajšich učinkoch, ako je búšenie srdca a tak... tak som sa rozhodla pre toto. a objednala som si už včera, aj som tam volala ako dlho trvá kym mi to dojde, kedže robim na turnusy v AT. Takže zhruba do 2 tyždňov, tak dúfam že ked pridem domov už to tam bude 🙂
@veronikale ja praveze tabletky nechcem, to nemusim.. preto ma to tiez zaujalo.. a kolko si si ich objednala?? Tak mi prosim ta daj potom vediet ci to fakt ma taky ucinok ako pisu.. Mam 3 deti a nemam nazvys peniazky a zvlast ked by to bolo zbytocne... Dakujem..
@anet2212
Drahá pani Veronika,
Ešte raz sa Vám chceme poďakovať za Vašu dôveru. Vaša objednávka SlimPatch bola riadne zaznamenaná a bude vybavená v najkratšej možnej dobe.
Prostredníctvom tohto mailu, Vám blahoželáme k Vášmu rozhodnutiu, definitívne sa zbaviť Vašich prebytočných kilogramov vďaka kúre SlimPatch.
Súčasne Vás opäť uisťujeme, že vyskúšaním tejto novej kúry SlimPatch neriskujete ani jeden jediný cent.
Naopak, od chvíle, kedy si prevezmete svoju zásielku na pošte, budete mať celé 3 mesiace na to, aby ste sa presvedčila, že sa vďaka kúre SlimPatch zbavíte veľmi rýchlo svojich prebytočných kilogramov.
Kedykoľvek počas týchto 3 mesiacov, Vám bude, pokiaľ nebudete spokojná, cena za Vašu kúru bez diskusie vrátená. Postačí, keď nám zašlete použitý, či dokonca prázdny obal spolu s vratným formulárom (ktorý obdržíte v zásielke).
Dovidenia
no čiže toto mi prišlo, a zdá sa mi to dosť seriozne tak uvidím... objednala som to za 29 eury, že 10 kg. ale chceme s kamoškou napoly, mne stači uplne aj tych 5 kg. jasné, budem informovať čo a ako, teda - kym to dôjde a objavia (ak) sa vysledky... 😅
@veronikale dakujeeeem, no som velmi zvedava.. len rozmyslam nad tym, ze kym vam to pride, kym uvidite vysledky, kym si to ja objednam, zacnem pouzivat tak bude aj po lete 🙂 Mne by stacilo tiez len tych 5kg na urcitych miestach .-D no skusim nahovorit tiez kamosky, len ked malo ktora na to veri.. no uvidim..
A platilo sa tam aj postovne? ak hej tak kolko??
Ahojte, akurát som natrafila aj ja na tie náplaste. Len nikde inde sa o nich nepíše. Tak som zvedavá ako ti pomôžu Veronika 🙂 Potom si ich aj ja objednám 😎
@anet2212 poštovné pri objednávke písalo tuším 4,90 €. no ved sľubujú okamžity ubytok vahy, tak počitam že o mesiac budeme múdrejšie 🙂
@evina57 ahoj Evka, no ved to, že zatial žiadne recenzie, asi je to nejaká novinka 😀 držte palce aby z toho dačo bolo, bo to ne že len im to vrátim, ale pôjdem im tú firmu rozbiť bejsbalkou 😀 😀 😀 😀 😀
ahojte..... 🙂.... chcem sa spýtať máte tu niektorá ochor. štítnej žľazy?? lebo neviem či je to vhodné 😖 a nepíšu nič o tom že by sa to nemalo používať pri tom alebo pri tom......... tak neviem
wueeeej babenky, tak dnes mi prišla sms, že mi to doruči kurier, ale kedže ja cestujem domov až zajtra, tak stredu vyzdvihnem, a začina sa s chudnutím... držte palce, dam vedieť 😀 😀 😀 😀
No som zvedava čo to bude :D
@veronikale no tak drzim palceky a cakam netrpezlivo na spravicku 🙂 A to vlastne musis mat tu naplast po cely den ci ako to je??
@anet2212 vraj každych 24 hodin jednu naplasť.... včera večer som si dala prvú, dnes vymenim... mam ich na 6 dní, keby aspon 2-3 kg zišli, tak by som bola rada... 🙂
@veronikale aha, a to sa lepi kam? to nie na to miesto kde chcem schudnut?? a ked chcem schudnut na viacerych castiach tak to mam dat ako??
No som strastne zvedava ci nieco schudnes.. a ozaj, aj drzis nejaku dietu? alebo sa nejak kontrolujes??
@anet2212 na stranke písalo že sa má lepiť na miesto, kde chceš schudnúť... ale na tom čo mi prišlo píše, že vždy na iné miesto... tak si lepím raz na jeden bok, raz na druhý, lebo teraz ked sa opalujem, tak by som mala nerada na bruchu bielu kocku 🙂
Dietu nedržím, snažim sa trošku kontrolovať v jedle, ale tak vieš ako to doma 🙂 ja furt v robote za 2 týždne zhodím 2-3 kila, ale doma ich mam naspať... občas cvičim, inak nič... jem všetko na čo mam chuť :P dnes si dám už štvrtú, no zatial žiadny výsledok nevidím... bude to asi odrb :(
@veronikale ale nie ☹ uz som sa tesila, ze konecne vynasli nieco ako bez nejakych operacii, ci inak drastickych zakrokov schudnut :-/ A ta kamoska ako? ani ona nic?? este kolko ich mas?
@veronikale a este ma napadlo, ved tam pisali myslim, ze vratia peniaze.. tak to skus..
takze ja vam nieco prezradim,tie naplaste som uz pouzila pred tyzdnom a vobec to nefunguje,je to hlupost.takze ani neskusam posielat balenie naspet,lebo pochybujem ze vratia peniaze.neobjednavajte si to,vyhodene peniaze 🙂
Ahojte ! aj ja som si objednala slim-patch vidím že píšete zlé správy a teraz neviem či mám to prebrať na pošte keď mi to dôjde ... nemám nadbytočné peniaze poradte mi ! ,, veronikale prosím ťa napíš mi aký máš výsledok po použití všetkých náplasťou
@anet2212, @horvath - kočky ospravedlnujem sa za oneskorenie, ale mala som problem s netom... čiže vec sa ma takto - doma som použila 3 a vysledok nulový... ešte 3 mám, dnes som došla do prace akurat, tu sa ako tak kontrolujem /posledne jedlo o pol 5, 5 najneskor - žiadne chrumanie všetkeho čo mi pride pod ruku večer o desiatej pred telkou 😀 /, čiže od zajtra idem na to, uvidim či aspon kilo pojde s tymi 3 naplasťami, aj ked velmi tomu neverím... no začala som zasa cvičiť, pijem veľa vody, mam L-karnitin aj chrom, a jem denne čilli papričky... tak bol by v tom čert keby nepošlo aspon niečo!!!! 😝 😝
@veronikale pokial ta naplast nezalepi vchod do zaludka, never tomu 😅
pripajam sa k vsetkym ktorym to nepomohlo ☹
Ahojte všetci, kúpila som si náplaste. Použila som ich a nič. Je to riadne klamstvo a podvod. Náplasť je taká tenká, že žiadna účinná látka na chudnutie v nej nemôže byť!!! Vrátila som ich a uvidím či mi vrátia peniaze!! Pochybujem o tom! Žienky prvý krát som urobila takúto sprostosť, že som si objednala niečo také. Dokonca počas lepenia tohto zázraku som pribrala 2kg 😖 a vôbec som sa neprejedala . Jedla som zdravo a menej !!!! Takže nenaleťte tak ako ja!!!
Ahojte. No tiež som vybrala celú kúru za 29 eur a bolo písané že by som mala schudnúť 10 kíl, ale nepodarilo sa mi ani jedno a teraz som si čítala ešte raz tu ponuku a tam bolo napísané že pomocou jednej náplaste schudnete pol kila takže v kúre bolo 6 náplastí čo znamená že by to mal byť úbytok len 3 kilá a nie spomínaných 10 kíl. Poslala som späť obal tak uvidím či mi vrátia peniažky.Je smutné že zarábajú na zúfalstve žien ktoré chcú schudnúť. Takže dúfam že už na nič podobné nenaletím 😠
Ja ich mam,a idem ich vratit! neschudla som ani deko!
@veronikale
Ahoj no moja kamarátka ich mala a darilo sa jej ... Teraz ich mám aj ja druhý deň a tak už nemám až takú chuť do jedla .... ale To zas neznamená že si ich tam nalepíš a hotovo ... treba aj doma si pocvičiť ... alebo ako ja chodím do Fitka ...
Ale to sa všetko uvidí až po pár dňoch 🙂
Ahojte všetci chcem Vás upozorniť že zo stránky https://www.superb-shopping.com/goslimmer/6256/...
NEOBJEDNÁVAJTE!!!!!!
POZOR!!!
účtujú si 37,22 Eur za Anglickú príručku!!!! bez prekladu !!!! POZOR!!! 😕
@veronikale ahoj.. prave som to nasla aj ja a neviem ci mam tomu verit :-/ ja som za taketo veci moc neni, neverim tomu, no tiez je tam ta garancia vratenia penazi a keby aj nie, tak ked nevyskusam nebudem vediet... Ty si to ides objednat?? Ak hej pockam na teba 😀