Slender shaper - vaše skúsenosti

jespera
5. feb 2013

Reklama vyzera uzasne - len ci je aj skutocne taky uzasny.....nema ho niekto ? Porovnam to s vibratone - ten som mala aj som ho vratila - velmi slaby a ten mal vykon 12W, a slender ma 24w...no len ci to staci na nejaky efekt.....

zvedavamt
5. feb 2013

ved prave, vzdy je to len reKLAMa
chudnut bez pohybu a zmeny stravovania a pitneho rezimu a celkoveho zivotneho stylu s dlhodobym efektom sa neda so ziadnym "zazrakom z reKLAMy

saskia541
9. mar 2013

ked sa zmeni strava a viac pit vody cistej aspon 3litre za den tak si myslim ze sa to da to je namiesto cvicenia ked mate male deti tak nestihate chodit ani cvicit

jarka_x
18. júl 2013

Jám mám Slender Shaper (ten co má 24W http://www.znateztv.eu/vibracni-pas-slender-sha... ) a musím říct, že na pětku to moc dlouho nevydržím 😎
Nějaký efekt to asi mít bude, ale chce to vydržet každý den pravidelně. Pozoruji zlepšení hlavně na celulitidu, na hubnutí to bude lepší kombinovat i s pohybem. 🙄

lucia4
23. jan 2014

@jarka_x mam otazkz, treba tie gely na baze vody ? alebo sa da nieco ine pouzit? som si objednala a neposlali mi komplet objednavku , tak ci mam cakat alebo mozem nieco ine pozit

jarka_x
23. jan 2014

Já mám gel na tubě napsané Slender Shaper Massage Gel a ve složení je na předním místě Aqua.