Skúsili ste výživový doplnok super prsia + štíhla línia?

kathka0022
24. júl 2012

Ahojte kocky mam taku otazocku ten vyzivovy doplnok sup.prsi.+stih.lin.je fakt taky skveli ako ho prezentuje e.judinyova?alebo je to len tah?nieze by som ho chcela to je len tak pre zaujimavost 🙂)lebo mne fakt pride,ze judinka ma silikony a nie ze su za tym tabletky 🙂

nef2702
25. júl 2012

1. judiniová ma silikony ..
2. čo som čítala reakcie pár báb na tento vyzivovy doplnok - akurát ťa to naleje vodou, takže jo, prsia sa ti možno o niečo zväčšia, ale takisto čakaj, že sa ti začne tvoriť aj celulitida

abbie
25. júl 2012

Suhlasim s @nef2702 ... Judiniová má silikóny a zaplatil jej ich výrobca, alebo distribútor daného prípravku s podmienkou, že ich bude všade propagovať 😎

rybka84
25. júl 2012

Hlavne je ze erza by si aj ruky dala odseknut,ale furt by trepala ze to ma s tabletiek 🙂)jednoznacne aj ja som presvedcena ze ma silikony 🙂

kocko
25. júl 2012

Judinička má silikóny......je to len dobrý marketingový ťah...... 🙂 🙂 Podľa môjho názoru, žiadne tabletky nepomôžu. Keby to bolo tak, ženy by sa nedávali rezať.... 🙂 🙂 Na väčšie prsia pomôže jedine tehotenstvo a plastika. 😉 😉

trish31
25. júl 2012

Nie,neskusila,pretoze nie som naivna a mam IQ vyssie ako nula

drabantovazuzana
25. júl 2012

pokiaľ nie si "dostatočne geneticky vybavená", nepomôžu žiadne tabletky, ani tie zázračné 😀

kokorunecka
25. júl 2012

Neskúšala som ani nebudem 😀 Erika má silikóny, to je jasná vec...
O tých tabletkách neviem nič, ale pravdepodobne sú na princípe takom istom ako aj všetky ostatné tabletky.. Čo znamenaá, že pokiaľ je organizmus ženy citlivý na tú "aktívnu" zložku, tak môže očakávať sľubovaný efekt.. Ale, musí tie tabletky jesť doživotne, keď tie prsia doživotne také chce mať..
A pokiaľ organizmus nie je citlivý na "aktívnu" zložku, tak žene nepomôže ani keby ich užívala celý život 🙂

cmulinko
25. júl 2012

Erika trpi jednym z najcastejsich vedlajsich ucinkov plastickej chirurgie .....a tym je,ze operovana osoba po zakroku straca pamat a zapiera,ze na nejakej plastickej operacii vobec bola a je presvedcena o absolutnej naturalnosti svojho tela. 😀 😀 😀