Ahojte chcem sa spýtať máte niekto osobné skúsenosti s nápojom Slimjoy WaterOut XXL na chudnutie? Ďakujem.
@marika1066 i ja to zvazujem. Len sa bojm aby to neboli zbytocne vyhodene peniaze
@lubka474 uvidím dnes by mi to malo prísť
Ahojte má niekto skúsenosti s slimjoy či pomáha? Dakujem
@aniesrdce ja to mám doma ale stále váham či sa pustím do toho
Ahojte, slim joy užívam asi týždeň a cítim sa super. Bez pohybu a úpravy stravy to ale nemá zmysel. Tuk, ktorý sa roky hromadil, nezmizne pitím nejakého nápoja. Týždeň pred užívaním 30-dňovej kúry na chudnutie som upravila stravu, strážim si príjem kalórií, jem 5 x za deň , nejem pečivo a sladké som nahradila ovocím. Pila som detox.čaje od slim joy a teraz užívam tú 30-dňovú kúru. Chodím na rýchle prechádzky a cítim sa super. Na cvičenie som lenivá. Občas vybehnem ešte na bicykel. Oblečenie je mi voľnejšie, mám viacej energie a nemám potrebu sa napchávať. Zatiaľ fajn, uvidím, čo bude ďalej. Toto nie je žiadna reklama. Ich ponuka mi náhodou vyskočila na FB a zaujala ma. Takže skúšam, cenovo veľmi dostupné a po 1.objednávke hneď dostanete nejakú zľavu. Takže fajn. Určite odporúčam vyskúšať.
@marika1066 tak ako pomohlo či vyhodené peniaze? 😀
@zofiaa403 nenašla som odvahu skúšať to, bojím sa opačného efektu keď to prestanem brat,,, ale myslím že bez cvičenia to nemá význam
Ak myslite, ze telo zadrziava vodu, tak to bude preto, ze malo pijete (a telo v stave nudze zadrziava vodu do zasob), alebo pijete nezdravo (kava, alkohol, apod), alebo prijimate vela soli (odporucana davka je 5g na den). Ak su v zadrziavani vody ine dovody, riesila by som to u lekara a nie podivnym urologickym napojom. Ak chcete schudnut, treba denne prijat menej kalorii ako spalite (a zaroven viac ako bazalny metabolizmus). chudne sa nie cvicenim ale kalorickym deficitom. cvicenie moze chudnutie urychlit, alebo vyformuje postavu.
@marika1066 a máš to už kúpené? Nepredavas teda? 😀
@zofiaa403 mám kúpené doma jasne a môžem predať ak si si ešte nekúpila, stačí mi 10€plus poštovné
@anonym028 ahoj, no ako pomohlo ti to?dnes som si ho objednala , dúfam že pomôže