ahojte ma niekto skusenosti s tabletkami na chudnutie Clarinol?alebo poradte naozaj nieco overene na chudnutie.dakujem
@ketrin1211 ziadna tabletka na chudnutie nefunguje 🙂
nieco overene?
pohyb, pohyb, pohyb................................pohyb.........
a normalne jest - t.j. vsetko s mierou....ziadne polotovary, ziadne chemicke blbosti so supermarketov, ziadne margariny ci rastlinne natierky.
ovocie, zelenina, maso, strukoviny, mliecne vyrobky, oriesky, kludne aj kusok cokolady, masla atd........
hlavne: ziadne tabletky, ziadne extremne diety
normalne jest a nesediet na zadku
Ahoj, ja osobne tabletkám neverím, viac menej ničomu, čo sa týka chudnutia, neber si to nejako zle 🙂 v rámci všetkého pre začiatok, ak chceš schudnúť, alebo mať určitú váhu primeranú výške, je to vždy o psychike a zdravom životnom štýle.
Ja som v poslednej dobe schudla, nie výrazne, nie rýchlo, ale z toho, že pijem bylinkové čaje, večer jem naposledy okolo 7 aj ked najlepšie by bolo posledné jedlo do seba dostať okolo 5tej, no ja chodím spávať okolo pol noci, to by som potom robila o 10tej nájazdy :D prípadne nejako oblbujem mozog, žerem totálne blbosti ako vianočné oblátky aby si myslel, že jem niečo sladké :D prípadne washi hrušky furt chrumem, sú pomerne sladké :D a tiež treba pohyb, hocijaký, behala som pred sviatkami na poštu (nie doslova,rýchlou chôdzou, ale dosť často). A čo je najlepšie, jesť pravidelne, menšie porcie a veééééééľa vodýýý,(ráno ked vstaneš napusti si do 1,5-2L fľaše vodu a daj si záväzok že do večera bude prázdna) prípadne čaj s medom. Nie je to žiadny významný tip na chudnutie a dá sa do života pomaly etablovať. 🙂
Držím päste ;)