Skúsenosti s tabletkami na chudnutie Clarinol

ketrin1211
4. jan 2015

ahojte ma niekto skusenosti s tabletkami na chudnutie Clarinol?alebo poradte naozaj nieco overene na chudnutie.dakujem

lubicakovac
4. jan 2015

Ahoj, ja osobne tabletkám neverím, viac menej ničomu, čo sa týka chudnutia, neber si to nejako zle 🙂 v rámci všetkého pre začiatok, ak chceš schudnúť, alebo mať určitú váhu primeranú výške, je to vždy o psychike a zdravom životnom štýle.
Ja som v poslednej dobe schudla, nie výrazne, nie rýchlo, ale z toho, že pijem bylinkové čaje, večer jem naposledy okolo 7 aj ked najlepšie by bolo posledné jedlo do seba dostať okolo 5tej, no ja chodím spávať okolo pol noci, to by som potom robila o 10tej nájazdy :D prípadne nejako oblbujem mozog, žerem totálne blbosti ako vianočné oblátky aby si myslel, že jem niečo sladké :D prípadne washi hrušky furt chrumem, sú pomerne sladké :D a tiež treba pohyb, hocijaký, behala som pred sviatkami na poštu (nie doslova,rýchlou chôdzou, ale dosť často). A čo je najlepšie, jesť pravidelne, menšie porcie a veééééééľa vodýýý,(ráno ked vstaneš napusti si do 1,5-2L fľaše vodu a daj si záväzok že do večera bude prázdna) prípadne čaj s medom. Nie je to žiadny významný tip na chudnutie a dá sa do života pomaly etablovať. 🙂
Držím päste ;)

katarinamarkova
4. jan 2015

@ketrin1211 ziadna tabletka na chudnutie nefunguje 🙂
nieco overene?
pohyb, pohyb, pohyb................................pohyb.........
a normalne jest - t.j. vsetko s mierou....ziadne polotovary, ziadne chemicke blbosti so supermarketov, ziadne margariny ci rastlinne natierky.
ovocie, zelenina, maso, strukoviny, mliecne vyrobky, oriesky, kludne aj kusok cokolady, masla atd........
hlavne: ziadne tabletky, ziadne extremne diety

normalne jest a nesediet na zadku