Ahojte, tu na modrom koníku jedna pani ponúka tieto kapsule a mala by som záujem, nakoľko by som chcela zhodiť takých 5 kíl, samozrejme som si upravila jedálniček a snažím sa aj viac hýbať, no na cvičenie nie vždy mám čas. Tak by som si rada trochu dopomohla týmito kapsulami, len tu na nete som sa dopátrala k tomu, že sú originály a tzv. fake-y. Originál na Slovensku nie je dostať.Tak ak niekto skúšal tieto kapsule, aj keď teda nie sú originál, prosím napíšte mi aké máte skúsenosti. Ďakujem
@vera29 ahoj, nevedela by si zistiť, kde presne to zohnala tá známa tvojej sestry?? lebo s mamkou by sme to chceli skúsiť, ale neviem presne kde ich zohnať... hľadala som na nete, ale raz mi vyhodilo nejakú anglickú stránku a tam za poštovné chceli 25 € :(
@simciatko22 Ahoj.Ja som sa jej to už kedysi pýtala,ale nechcela prezradiť zdroj.Odkázala mi,že na nete...hľadala som,ale ako píšeš.A ešte som sa bála,že objednám a dostanem napodobeninu pravých.Tak som sa na to vykašľala.Ale skúsim to ešte zistiť.Ja ich teraz užívam po mesačnej pauze.Od 1 mája chodím behávať...nie každý deň,ale ako mi to rodina a počasie dovolí.A dnes som sa obliekla do šiat,ktoré som nemala na sebe asi 4 roky...Neschudla som moc,iba 6 kg,ale nejak sa to rozložilo po celom tele.Ak niečo zistím,tak dám vedieť.
@vera29 oks... a ďakujem... budem čakať 🙂 a 6 kíl je dosť....a mne by sa to zišlo.... 🙂
@simciatko22 Ahoj.Pýtala som sa,ale momentálne je sestrina kamarátka v zahraničí na brigáde.Nie sú zatiaľ v kontakte,tak ti to nemá ako zistiť.Skús ešte na nete zistiť,či to niekto nepredáva,lebo to sa aj tak objednáva vo veľkom počte.Ináč sa to neoplatí a poštovné je drahé.Moc som ti nepomohla 😒 .
@vera29 to nič... ale ďakujem aj tak.... 🙂
s týmito kapsulami skúsenosť nemám ale s inými tabletami...mesiac som mala detox aj ked na vianoce som samozrejme do seba pchala kolko vošlo a od januára beriem tablety zatial po 2 týždňoch 1 kg preč ..som zvedavá ako to pojde dalej ale už ten pocit je super , upravilo sa mi trávenie, hlavne pravidelná stolica čo ma dlhé roky trápilo a po 18tej nejem nič len voda...cieľ mám 5 kg tak som zvedavá ako to pojde 🙂 ale myslím že dobre už teraz je to iný pocit a ten ma motivuje vydržať 🙂
Ja už užívam 13 deň a len 1 kg dole. Chcela som kvôli zrýchleniu metabolizmu, čítala som pozitívne účinky, stravujem sa zdravo, cvičím ...nesedím a nečakám zázraky..ale niektorí písali, že po dvoch týždni 5 kíl dole :D tak neviem. Povedala som si, že skúsim jedno balenie a uvidíme. Upravilo mi to, ale stolicu, čo vnímam ako pozitívum.
@katkakatusa -Ahoj.Ja ich užívam už 2 mesiace,schudla som len 2kg,ale okrem jedenia týchto liekov som neurobila nič preto,aby som schudla viac.Stravovanie som nezmenila,akurát som jedla menej a viac pila čistej vody a čaju(niekedy aj viac ako 4l za deň).Dopomohli mi k tomu tie lieky,nemala som taký pocit hladu ako pred tým.Ale zato smäd som mala stále,až sucho v ústach.Niekedy aj v noci,vtedy som si musela dať mentolový cukrík,aby som vôbec zaspala.Zohnala mi ich sestra od kamarátkinej známej,ktorá to objednáva neviem presne odkiaľ,ale zo Slovenska nie.Čakala som na ne 2 mesiace,kým mi prišli.Teraz by som mala mať mesiac pauzu a potom znova užívať,ale rozmýšľam,že to skúsim ešte mesiac užívať,pretože sa mi vydáva sestra(tá ktorá mi ich zohnala a schudla už 10kg).Ona ale pomaly nič neje a každý večer chodí bicyklovať aj 3 hodinky.Tak som sa aj ja začala tento týždeň obmedzovať a po večeroch behávať.Vraj majú tieto lieky väčší účinok,keď sa spojí užívanie s cvičením.Ináč počula som,že veľa žien z týchto liekov schudlo a necvičili.Tak neviem,či ja som neschudla preto,že užívam isté lieky .Tak uvidíme,čo spraví s mojou postavou behanie 🙂 .A ešte som zabudla spomenúť,že sa z tých liekov viac potím.A myslím,že sa dajú objednať aj na internete.