Ahojte žení chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s týmito kapsulali na chudnutie
@lumi12 keby zaberali lieky na chudnutie tak na svete nie je ani jeden obezny clovek
@tanecnica82 to máte pravdu ale spitať sa môžem nie ??????? Čo keď ???
Gde? 😂😂😂😂😂
👎
@lumi12 co ked co? Ze ked NAAAAHODOU zaberie u teba, ked u inych nezabralo? Treba sa prestat prezierat a treba sa zacat viac hybat. Jednoducha rovnica.
jeziskove huslicky...... 🙄
@lumi12 no ta ked si leniva ta potom si zvykni na kila navyse....tu nijaky zazrak nepomoze....ale keby si kazdy den sa presla do kniznice a spat, tak by to mohlo mat DVA pozitivne ucinky........😉
@obsadenemeno vi tiež stou knižnicou ak chcete chode tá vy ak máte nejaki problém tak nekomentuje 👍
@lumi12 ja 😨nemam problem, chcela som len poradit, lebo sa mi vidi, ze nielen s vahou mate problemy.....
a ja do kniznice chodim, casto a rada...... a kila navyse nemam, takze blbosti jest nemusim, ani platit za nieco, co nezaberie.....
@obsadenemeno no tak oki ja zas do knižnice nerada chodím
@lumi12 No tak, ked si leniva hybat sa, musis si zvyknut na to, ze budes len kysnut a kysnut... Aj keby boli nejake zazracne pilulky, urcite bez pohybu by si neschudla.... Urob si denne 2 hodinove prechadzky, na zaciatok by to mohlo stacit... A samozrejme neprezierat sa a jest zdrave veci....
@jjuliaa pekne. A este jedna vec, ktoru si vacsina z nas ani neuvedomuje: Davat si pozor na myslienky, na to, o com samu seba presviedcame. S pristupom "ja jem malo a aj tak priberiem" si vlastne programujes mozog, aby to tak bolo. Treba zmenit myslenie a telo sa prisposobi.... 😉
@lumi12 a este som niekde citala, ze sa da schudnut od pouzivania ypsilonov tiez...... 😀
@lumi12 keby tak pár kíl navyše bol tvoj najväčší problém 😒
ale inak menej jesť, resp. jesť rozumne a viac sa hýbať... ale ako tak pozerám, nič z toho nie si ochotná, tak potom nič... ale zas - keď nakúpiš dostatočne veľa kadejakých zázrakov na chudnutie, tak neostanú peniaze na jedlo... a keď obeháš všetky lekárne v meste, tak to by sa mohlo zaradiť do kategórie "pohyb" 😀 😀 😀
@lumi12 ziadne tabletky nepomahaju na chudnutie. Je to vsetko len v hlave. Proste ked vysolis neviem kolko penazi za nejake tabletky tak uz len v hlave si budes namyslat ze ti tie tabletky pomohli a ze vdaka nim si teraz chuda. Ku chudnutiu staci sa neprejedat a trosku viac sa hybat
@lumi12 No,sproste-nesproste pripomienky,ja by som sa za takyto prejav hanbila. Moj 9 rocny syn by to napisal spravne a lepsie...
K veci-neexistuju ziadne pripravky podobneho typu,ktore ti pomozu schudnut. Vsetko je len reklama a klamstvo a nachytat sa daju sprosti a zufali ludia...
@lumi12 mozno by si mala byt zvedava na nazory inych, niekedy sa v nich da najst inspiracia.....😉 a toto je verejne forum, takze musis ocakavat, ze ti to tu budu komentovat. Ak sa ti komenty nepacia, ignoruj. Alebo si z nich nieco zober.
Zvedavá som ale na ten liek a nie na pravopis to si nech nechajú pre seba a ak mňe sa dac nebude páčiť tak to nebudem komentovať a nebudem sledovať kto jak píše
A ja sa teším, že som cez zimu 2 kg pribrala, hurá 🙂
Skoč do knižnice pre pravidla pravopisu ci učebnicu slovenčiny napr pre 5.roc. a ked to budes robit pravidelne, schudnes aj bez kapsúl