Skúsenosti s Kankusta Duo Forte

lumi12
26. jan 2017

Ahojte žení chcem sa spýtať či má niekto skúsenosť s týmito kapsulali na chudnutie

pribinak
26. jan 2017

Skoč do knižnice pre pravidla pravopisu ci učebnicu slovenčiny napr pre 5.roc. a ked to budes robit pravidelne, schudnes aj bez kapsúl

lumi12
autor
26. jan 2017

@pribinak tie sprosté pripomienky si strce viete gde

tanecnica82
26. jan 2017

@lumi12 keby zaberali lieky na chudnutie tak na svete nie je ani jeden obezny clovek

lumi12
autor
26. jan 2017

@tanecnica82 to máte pravdu ale spitať sa môžem nie ??????? Čo keď ???

pribinak
26. jan 2017

Gde? 😂😂😂😂😂

lumi12
autor
26. jan 2017

👎

oli18
26. jan 2017

@lumi12 "cica nežer" je najvhodnejší liek na chudnutie 🙂

obsadenemeno
26. jan 2017

@lumi12 co ked co? Ze ked NAAAAHODOU zaberie u teba, ked u inych nezabralo? Treba sa prestat prezierat a treba sa zacat viac hybat. Jednoducha rovnica.

jeziskove huslicky...... 🙄

lumi12
autor
26. jan 2017

@oli18 ja nezerem preve že to od pôrodu som pribrala a neviem to schodíky dole viem že by som sa mala pohybovať ale ja som lenivá NATO ten je problém bavima len začiatok a potom už vôbec

obsadenemeno
26. jan 2017

@lumi12 no ta ked si leniva ta potom si zvykni na kila navyse....tu nijaky zazrak nepomoze....ale keby si kazdy den sa presla do kniznice a spat, tak by to mohlo mat DVA pozitivne ucinky........😉

lumi12
autor
26. jan 2017

@obsadenemeno vi tiež stou knižnicou ak chcete chode tá vy ak máte nejaki problém tak nekomentuje 👍

obsadenemeno
26. jan 2017

@lumi12 ja 😨nemam problem, chcela som len poradit, lebo sa mi vidi, ze nielen s vahou mate problemy.....

a ja do kniznice chodim, casto a rada...... a kila navyse nemam, takze blbosti jest nemusim, ani platit za nieco, co nezaberie.....

lumi12
autor
26. jan 2017

@obsadenemeno no tak oki ja zas do knižnice nerada chodím

sibalka21
26. jan 2017

@lumi12 No tak, ked si leniva hybat sa, musis si zvyknut na to, ze budes len kysnut a kysnut... Aj keby boli nejake zazracne pilulky, urcite bez pohybu by si neschudla.... Urob si denne 2 hodinove prechadzky, na zaciatok by to mohlo stacit... A samozrejme neprezierat sa a jest zdrave veci....

midori123
26. jan 2017

@lumi12 ale mohla by si, lebo tvoj pravopis je strašný 😨

jeennyv
26. jan 2017

@lumi12 pravdu maju baby zabera len nezrat a cvicit...tieto vseliake vychytavky volam finty na hlupych...

jjuliaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
obsadenemeno
27. jan 2017

@jjuliaa pekne. A este jedna vec, ktoru si vacsina z nas ani neuvedomuje: Davat si pozor na myslienky, na to, o com samu seba presviedcame. S pristupom "ja jem malo a aj tak priberiem" si vlastne programujes mozog, aby to tak bolo. Treba zmenit myslenie a telo sa prisposobi.... 😉

@lumi12 a este som niekde citala, ze sa da schudnut od pouzivania ypsilonov tiez...... 😀

libawet
27. jan 2017

@lumi12 Ty sa nehanbíš vôbec čosi napísať s takými "hrubkami"????!!! Len v nadpise témy 7 chýb!

sissy27
27. jan 2017

@lumi12 keby tak pár kíl navyše bol tvoj najväčší problém 😒
ale inak menej jesť, resp. jesť rozumne a viac sa hýbať... ale ako tak pozerám, nič z toho nie si ochotná, tak potom nič... ale zas - keď nakúpiš dostatočne veľa kadejakých zázrakov na chudnutie, tak neostanú peniaze na jedlo... a keď obeháš všetky lekárne v meste, tak to by sa mohlo zaradiť do kategórie "pohyb" 😀 😀 😀

sweetyna
27. jan 2017

@lumi12 ziadne tabletky nepomahaju na chudnutie. Je to vsetko len v hlave. Proste ked vysolis neviem kolko penazi za nejake tabletky tak uz len v hlave si budes namyslat ze ti tie tabletky pomohli a ze vdaka nim si teraz chuda. Ku chudnutiu staci sa neprejedat a trosku viac sa hybat

evittam
27. jan 2017

@lumi12 No,sproste-nesproste pripomienky,ja by som sa za takyto prejav hanbila. Moj 9 rocny syn by to napisal spravne a lepsie...
K veci-neexistuju ziadne pripravky podobneho typu,ktore ti pomozu schudnut. Vsetko je len reklama a klamstvo a nachytat sa daju sprosti a zufali ludia...

lumi12
autor
27. jan 2017

@libawet ak sa vám neco nepáči načo komentujete našom zvedavá na vaše názory

obsadenemeno
27. jan 2017

@lumi12 mozno by si mala byt zvedava na nazory inych, niekedy sa v nich da najst inspiracia.....😉 a toto je verejne forum, takze musis ocakavat, ze ti to tu budu komentovat. Ak sa ti komenty nepacia, ignoruj. Alebo si z nich nieco zober.

lumi12
autor
27. jan 2017

Zvedavá som ale na ten liek a nie na pravopis to si nech nechajú pre seba a ak mňe sa dac nebude páčiť tak to nebudem komentovať a nebudem sledovať kto jak píše

oli18
28. jan 2017

A ja sa teším, že som cez zimu 2 kg pribrala, hurá 🙂

0silvia0
28. jan 2017

@lumi12 darmo budeš skúšať jesť lieky na chudnutie, keď by si aj zázrakom schudla, telo ti zostane mľandravé. Takže ak chceš chudnúť, bez pohybu to veru nepôjde... ani chudé telo nie je pekné, keď nie je spevnené pohybom...

peter0204
25. júl 2017

@lumi12 cigani sú vždy lenivý

lumi12
autor
25. júl 2017

@peter0204 tvoj koment má nezaujíma tak sa strc viezol gde a blielu čo