Baby máte dobru skúsenosť s kokteilami na chudnutie?
Chc3la by som len na večeru. Keď prídem z práce pôjdem všetko mozne. Chcela by som niečo dietne, čo ma zasyti. Večer sa mi nechce nič pripravovať...
@macik34 ja si myslim, ze ak sa cely den stravujes plnohodnotne, tak vecer nemas chut vyjest chladnicku. Takze treba popracovat na celodennom stravovani 🙂
@elizabet173 to si dávam na obed. Na večeri chcem niečo hotove
Kup si a vyskusaj. No podla mna budes za hodinu hladna. To jak keby si vypila mlieko. Ono v podstatie tie koktaily su urcene ako nahrada jedneho jedla. 😉
@elizabet173 odporúčam sýtejší obed a ľahké jedlo si nechať na večeru
@elizabet173 neviem, preco mas potrebu byt taka ustipacna🤮 ved si sprav na veceru salat ty, ked ho mas tak rada a ona nech si da koktail, ked jej to vyhovuje.
@elizabet173 nemyslím prave Herbalife. A nemusí Ti byť nikoho ľúto. Každý zváži, či na to ma alebo nie. Pýtala som sa na skúsenosť, ak nemáš, nemusíš sa tu ventilovat.
@elizabet173 ja som napriklad v robote nemala kedy jest. A som bola rada, ze som mala po ruke aspon protein, a ze som ho ro seba za minutu naliala a mala ,,pokoj,,. A nepovazujem to za vyhodene peniaze. A ked som chudla, tak tiez som sa vecer trsila na protein, lebo to bola jedina ,,sladka,, vec co som jedla.
Ahoj ja som mala prosnu napojovu diétu mesiac pred svadbou. Pila som to 6x za den a nič iné som nejedla, len ten napoj som pila . Zhodila som za mesiac cca 10kg. Ale potom som všetko naspäť nahrala naspäť.
Namiesto dietneho napoja staci Acidko. Najlepsie neochutene. Zasyti rovnako a je urcite zdravsie.
@elizabet173 ano viem. Ale tiez citam aj starsie diskusie
Mne sa tiež pekne podarilo schudnúť s dietnymi nápojmi,nahradzala som s nimi obed aj večeru.