Skúsenosti - detox od Ewy Zelníkovej

susedka1000
30. júl 2020

Ahojte baby.. Mate niektorá skusenost s týmto detoxom od Evky Zelnikovej Straznickej? Oplatí sa do toho investovať? Ak máte niektorá skúsenosť napíšte správu. Mala by som par otázok 🙂

janette24
30. júl 2020

@susedka1000 tiež som ho chcela ale pozisťovala som si že je to hlúposť. Veľa ľudí priznalo že tomu robili len reklamu a fotky pred a po boli fotené v ten istý deň. Dokonca že baby čo to predávajú majú niektoré tie fotky z premien stiahnuté z netu z pinterestu a s detoxom to nič nemá. Takže ja som si to nekúpila. Ale zas ten detox má byť len príprava na chudnutie takže možno z toho nemáš schudnúť.

ndrag
30. júl 2020

Tvoja pecen ti zabezpecuje detox a vdaka kalorickemu deficitu schudnes. Vsetky hentie "detoxy" a "ocisty" a neviem co su len hluposti na vylakanie penazi od ludi. Najma ak ti to ponuka nejaka multi level marketing sliepka 😒 .

lauralaura777
30. júl 2020

Plno ľudí to rieši stále na IG aký je to odrb. Ktomu detoxu za 100€ musíte držať ich jedalnicek. Taký istý účinok má čistá voda a to je si doma navaris zdravo. Dokonca bola kauza Eva zelnikova a Lula gachulincova. Robili spolu ale Lula sa priznala že keď jej začali písať mamičky na materskej že keď dôjde materská tak si Detox kúpia došlo jej stoho zle a celé klamstvo zverejnila. A postla aj komunikáciu ako fotka pred a po bola fotena vten istý deň. Ako jej Eva písala ako sa má postaviť aby vyzerala väčšia a ako sa má postaviť aby vyzerala chudo. Ďalšia kauza bola keď Evička zverejnila foto svojej klientky po detoxe a nato sa do komentu ozvala majiteľka fotky že jej ukradli foto z nettu a že nikdy žiadny Detox nedržala ale schudla sama. Fotky hneď stiahla Evička. Však pozrite tie baby čo to predávajú stále tie iste fotky sa opakujú. Ďalšia čo proti tomu bojuje je nikola tothova s farmy. Tiež mala niečo nato.

len_nig
30. júl 2020

Nič v zlom voči nej, ale keby fungoval ten detox tak by pred tehotenstvom asi vyzerala inak 😊

lauralaura777
30. júl 2020

@len_nig presne a predáva ho aj mikela neviem či poznáte ale tá tiež nieje stihla ani tak akurát 🤷🏻‍♀️

ajka1304
Autor odpoveď zmazal
Zobraz