Skúsenosť s jedálničkom od Janka Kráľa a jeho manželky Lenky

19. júl 2024

Ahojte,
Zaujíma ma či máte skúsenosti s jedálničkom od Janka Kráľa a jeho manželky Lenky, a aj s tréningovým plánom na doma od nich.
Ja uz nutne potrebujem schudnúť 5-8kg, ale neviem ako na to. Na rovinu cvičiť sa mi nechce, lebo kým si zmenežujem aby bol niekto s deťmi ,prejde ma chuť. Doma žiadna podpora. Predtým som cvičila doma, celkom úspešne, ale staršie dieťa prestalo spat na obed, a už to nedávam. Neviem ako sa nájsť, nastaviť, začať.

dadka1997
19. júl 2024

Bez aktívneho pohybu to nepôjde

natalienka12
19. júl 2024

To je ta blond youtuberka? Mne je brutalne nesympaticka, ale to je vedlajsie. Ziadny jedalnicek ti nepomoze, zacni si pocitat kalorie, nastartuj si normalne stravovanie, ake budes dodrziavat cely zivot. Mozno ked napises, co a hlavne KOLKO zjes, tak ti poradime aj my zadarmo. Co potrebujes, aby ti ony napisali na ranajky 1 varene vajco 3 cherry rajciny a 1 platok bielkovinoveho chleba?

zazrak1991
19. júl 2024

Ja som mala už jedálniček zostavený ale mne to nejde ,obmedzuje ma že mám presne predpísané čo mám jesť . Schudla som prerušovaným postom ,držala som ho skoro rok a 20kg dole. Mohlo by to byť aj viac ale keďže som stravu výrazne neupravila ale jedla som všetko a necvicila som tak som veľmi spokojná . Samozrejme ak nechceš byť potom ak huspenina tak cvičiť treba 😁 ja som začala teraz . Ale ide to evidentne aj bez vyradenia sladkého , pečiva atď...aspoň teda mne to vyšlo 💪

oli18
19. júl 2024

Tieto novodobe jedalnicky a pocitanie kalorii
To musi ist kazdemu na nervy. Schudnut sa da aj bez toho. Jest malo a nejest veci, z ktorych sa vylozene pribera.
Hlad zahanat zeleninou, ovocim, vodou. Znie to jednoducho, ale funguje to.