Skončila som s nezdravou stravou. Kedy začnem chudnúť?

9. okt 2024

Ahojte,
od 1.oktobra som sekla s nezdravou stravou, prejedanim sa a zacala som sa zdravo stravovat, riadim sa podla kalorickych tabuliek cvicim doma kazdy cca 2,3 den. Plus urobim cca 5km kazdy den. Dnes som sa merala mam -2cm dole z brucha, bokov. Ale vaha sa ani nepohla. 😭😭
Kojim 18mesiacov. Potrebujem schudnut tak 8kg.
Uz som jeden takyto pokus mala, a tiez som neschudla nic 😭

ssimusska
9. okt 2024

Je 9.oktobra, to pózach chceš vidieť nejaké zázraky? Stravuj sa takto mesiac/ dva a výsledky uvidíš na váhe hneď. Aj to že ti idú cm dolu znamená, že chudneš

janai1
9. okt 2024

za 8 dní chceš vidieť príliš veľa.
Reálne sa o tom môžme baviť tak za 2 mesiace

kacena4
9. okt 2024

za mna skor ako o pol roka by som ani neliezla na vahu kvoli demotivacii ❤️ drzim palceky

tanyan
9. okt 2024

Mínus 2 cm je super, lepšie ako kilá!

autor
9. okt 2024

Cakala som ze ked mam minus cm tak bude aspon pol kila dole ale nic 🤣

h2
9. okt 2024

To vážne dáš troch plačúcich smajlíkov kvôli tomu? Veď chudneš ešte len týždeň! Nebuď taká netrpezlivá, tie kilá si tiež nepriniesla za týždeň, tak ich za týždeň ani neschudneš.

ruzenka0504
9. okt 2024

Ja mám napr. skúsenosť, že som kilovo stála úplne rovnako a cm išli dole. Čo je podľa mňa dôležité. Veď váha nie je dôležitá keďže cvičením môžeš naberať zas svalovú hmotu. Hlavné sú výsledky a to sú tie centimetre. Teš sa z nich a nedeptaj sa zbytočne váhou

janci27
9. okt 2024

to, ze si stratila cm je ovela viac nez nejake kila dole. Vahu by som vobec neriesila

pralinka25
9. okt 2024

Ja len dodam ze zdrava strava neznamena dietna. Niekedy moze byt zdrava viac kaloricka ako nezdrava. Treba sledovat vyzivove hodnoty

h2
9. okt 2024

* nepribrala tam malo byť

candii
9. okt 2024

Práveže treba sledovať CM a nie kilá lebo 60kilo a 60 kilo nie je to isté 😁

adka3321
9. okt 2024

Ja ti len poradim, ze neupinaj sa tak na vahu, lebo pocas cyklu ta vaha vie riadne kolisat. Ked tak sa vaz raz za mesiac dajme tomu po menstruacii. Pretoze telo zvykne zadrziavat vodu v case ovulacie/pred menstruaciou a potom budes demotivovana, ze nechudnes a priberas, ale realne to nie je tuk, ale zadrzana voda. Ja som sa tak tento mesiac vazila 2 dni pred menstruaciou a o dva dni znovu (len tak chcela som si potvrdit ako to je) v den zaciatku menstruacie a tam plus 2kg. Kebyze neviem ako funguje moje telo tak sa zhrozim, ze coooo + 2kg za dva dni, ale pritom to bola len zadrzana voda, takze ziadna panika nenastala.

januska12323
9. okt 2024

Ja hlavne nechápem aké zázraky čakáš za týždeň. Však to si telo pomaly ani neuvedomilo, že je niečo inak. Pokračuj ďalej a po mesiaci sa môžeme baviť inak.

nelka93
9. okt 2024

Cvičíš a ješ zdravo len týždeň, nemôžeš očakávať zázraky za pár dní preboha. Ja som začala v januári, ale cvičila som každý deň a za mesiac schudla asi 4 kila. Ale nevazila som sa skôr ako o mesiac. Ak nemáš 100 kíl tak zdravé chudnutie sú cca 2 kila mesačne, čiže tych 8 schudneš v ideálnom prípade za cca 3-4 mesiace. Neunahli sa, lebo jojo efekt je sviňa

autor
Dnes o 07:26

Schudla som 2,5kg za mesiac, myslite ze to este pojde dole ked budem dodrziavat kaloricke tabulky tak ako v oktobri? Ci mam este menej jest?

adka3321
Dnes o 07:29

Ked chudnes, tak pokracuj v tom stravovani ake mas nastavene. Ak sa vaha nebude hybat (ale nie tyzden, dva) tak potom zniz pocet kcal - 200-300kcal a uvidis.

lenkakravcova
Dnes o 07:39

Však svaly vážia viac než tuk.
Ak objemom ideš dole ale váhou nie a zároveň cviciš tak naberas svaly. To znamená že si na tom výborne. Len tak ďalej.