Skladací bežiaci pás do bytu

keithy
4. dec 2021

Žienky mam prosbu. Zháňam skladací bežiaci pás do bytu, aby ma nezruinoval, ale zasekla som sa s kilami po porode a jediné k čomu sa viem dokopať je beh. Lenže kým zima nemôžem, na chladnom vzduchu hneď prechladnem..fitka zavreté...tak by som potrebovala odporučenie, ak máte naozaj odskúšané...nech to moč nehučí a nech to spracem aspoň pod posteľ. Potrebujem aspoň 3x do týždňa behať cca 5km. Tak niečo čo to zvládne. Odporúčania?

muz26
5. dec 2021

https://m.alza.sk/sport/lifefit-tm1300-d5860651...

My máme tento. Je skladný, a účel splní. Netreba od toho nič extra očakávať, ale na zhadzovanie kíl je to ok

keithy
autor
5. dec 2021

@muz26 a nie je moc hlučný? Keď budem behať v obývačke a dieťa v druhej izbe spat, nebude ju rušiť?

muz26
5. dec 2021

z jednej miestnosti do druhej ho počuť minimálne, mali sme ho v 1 izbovom byte

keithy
autor
5. dec 2021

@muz26 dakujem, vyzerá ze je aj dosť spratny, ak ho ešte mate vedeli by ste mi zmerať výšku keď je zložený? Ci ho zmestim pod posteľ, lebo nikde som to nenasla.

muz26
5. dec 2021

zajtra zmeram, kazdopadne pod postel by sa mal vojst

keithy
autor
5. dec 2021

@muz26 ďakujem 🙏🙏🙏 už som ho mužovi ukazovala a celkom mi ho schválil, len teda nech ho mam kde upratat, aby sa zmestil 🙏

dzina007
5. dec 2021

tu sa pripnem ak da este niekto nejake tipy. 🙂
mne sa paci taketo nieco ale ci je aj dobry to neviem.
https://www.electronic-star.sk/Fitness-a-sport/...

parvinka0001
5. dec 2021

Pripnem sa

keithy
autor
6. dec 2021

@dzina007 wow, tak tento vyzerá úplne parádne spratný. Len zase môj muž mi povedal, že to nebude asi také kvalitné keď sa ešte aj ten pas zloží :-/ ale neviem vôbec, ideál by bolo keby napísal niekto, kto ho aj má doma a vie posúdiť. Lebo však pokaziť sa môže ktorýkoľvek jeden.

keithy
autor
6. dec 2021

@emka530 ahoj, ďakujem za tip, aj ho teda máš? ak som dobre pozerala, výška zloženého je 35cm?

emka530
6. dec 2021

@keithy ano mali sme ho, bol celkom šikovný, a mohol mať tých 35 cm v zloženom stave

muz26
9. dec 2021

Ten ktory som odporucal ja, ma cca 14cm na vysku po poskladani. Pod postel by sa zmestit mal

keithy
autor
9. dec 2021

@muz26 ďakujem 🙏 tak je rozhodnuté ☺ vezmem tento, lebo potrebujem pod posteľ Upratať. Veľmi ste mi pomohla ☺