Ahojte je tu niekto komu skáče váha raz priberem potom mám dní keď mám každý deň o 0,2 dkg menej je to normálne? Mávala som 62 kg.Prekonala som covid a odvtedy je to tak.
0,2dkg... skakanie vahy... oook... to sa fakt vazis kazdy den?
Ja sa vážim raz týždenne, keď si myslím, že som schudla, aj sa lepšie cítim, mam kilo navyše. Potom sa vážim zase, pokiaľ dole a pritom som nafúknuta. Od pôrodu po polroku ide váha hore aj keď som nič nezmenila, jem rovnako, hýbem sa rovnako.
Ja som toto iste zažila pred 11r keď som po pôrode polroka pribrala 14kil a nevedela som sa ich zbaviť 4 roky. Keď sa mi konečne podarilo schudnúť, otehotnela som a zase som tam kde som bola. Za 3 mesiace mam 10kil hore a bojím sa, že to nedám dole. Neviem kde začať. Jest menej nemôžem, 5x denne jest nebudem, lebo pre mňa je to veľa. Sladkosti nejem, len fakt vynimocne. Kávu pijem stále rovnako odkedy som začala piť kávu, každý deň aj tri hodiny prechádzky, spim dostatočne. Jedine, ze sa viac znervozňujem . Vtedy som schudla kvôli bolestiam zubov, týždeň som nemohla jest, tak som schudla 7kil za týždeň a potom ďalších 7kil v priebehu dvoch mesiacov. Ani už nepamätám ako. Ale udržala som si váhu do 6 rokov. Plus počas tehotenstva a som pribrala len minimum, čo som aj nechala v pôrodnici. Ja už som zúfalá.
0,2dkg nie je žiadne skákanie. Stačí že pôjdeš na toaletu alebo sa napiješ vody a hneď máš viac alebo menej. Skákanie by bolo kebyže ráno máš napríklad 60kg večer 65kg a ďalší deň ráno 57kg. A keď už sa vážiš na porovnanie, či ti skáče váha sa má vážiť vždy v presný čas napríklad ráno o 7 po rannej toalete alebo večer o 22 pred spaním. Nie porovnávať koľko vážiš ráno s večerom.
0,2kg berieme uz ako skakanie vahy? ...ach jaj....
Pred par dnami si zakladala rovnaku blbost na diskusiu. Fakt to potrebujes este riesit?
Zase zacinas?
@tosomja pre teba tiez plati to iste, kilo hore dole nie su ziadne zufale vykyvy vahy 🤦🏻♀️ nemáš byt z coho zufala.
@elizabet173 ano a vysvetlili sme jej to tam dost... Ale ide si stale svoje 🤦🏻♀️
@veronikaszabova som rada že sú tu ľudia namiesto toho čo by mali napísať svoj názor dokážu človeka označiť ako hypochondra a neviem čo...
@pupetko263 To fakt už zase? Veď už minule si to tu riešila! Tebe neskáče váha. Prestaň sa sledovať a vážiť každý deň.
@simca06022011 lenže ja som pribrala 10 kíl za 3 mesiace
@pupetko263 kazda ti pise ze je to normalne a nieje to skakanie vahy, to ma kazducky clovek na svete co pije, papa a kaka...v porodnici vazia babatka pred a po kojeni kolko pribrali aby vedeli kolko spapali...ako ze im skace vaha? 😀 ked das nieco do ust zvysi sa ti vaha, ked pojdes na wc vaha automaticky klesne, rovnako ked sa vazis oblecena mas inu vahu ako ked vyzlecena, teplaky vazia viac ako kratase, mikina viac ako tielko... co na tom nechapes? behom mesiaca ist hore dole +/- 2-3 kg je normalne a nepovazuje sa to za priberanie, chudnutie ci skakanie vahy...
@pupetko263 kde som ta ja oznacila za hypochondra????
Netreba sa vazit kazdy den, ja napriklad viem, ze ked mam pred menzesom, ze mam viacej ale neriesim to, lebo je to aj o tom ze jak telo drzi vodu. Aky mas pitny rezim a jedno s druhym.
@elizabet173 je tu veľa tém ktoré píšu mamičky a sa opakujú ale ani jednej som nenapísala že patrí psychológovi ani nič podobné aby sa to náhodou nedotklo nejako citovo vždy som to chápala ale nevadí
Modrý koník je niekedy lepší ako zomri 🤦♀️🤦♀️🤦♀️