Shakes ultra loss a chudnutie

adrianka87
1. jún 2018

Da sa schudnúť s proteinovym shakes napr. Ultra loss ? Chcem tým nahradiť raňajky a večeru. Ma niektorá skúsenosti a koľko sa da schudnúť

monca_24
1. jún 2018

@adrianka87 určite neschudnete iba tým, že budete piť proteín a ešte ním dokonca nahradíte jedlo. To sa neodporúča 😉 určite treba cvičiť a upraviť trošku stravu. Proteín piť po cvičení ☺️

adrianka87
autor
1. jún 2018

@adrianka87 všetko už mám aj jedálniček aj pohyb, ale moje telo na to nereaguje a preto sa pýtam ohľadom tejto varianty

bosoriak
2. jún 2018

@adrianka87 neexistuje. Ak mas spravny jedalnicek a cvicis, tak telo reagovat bude. Nahradzat jedla tymito sprocesovanymi proteinmi je vyhodne tak akurat pre vyrobcov a ich penazenky.
Niekde robis chybu a vacsinou je to kvoli tomu, ze chudnuci si myslia, ze ked nebudu skoro nic jest, tak vaha pojde dolu.

adrianka87
autor
3. jún 2018

@monca_24 naozaj už robím všetko ako jedlo tak aj cvičenie no nejde dole ani kilo skôr pribúda a nie merať sa nemusím, snáď ešte rozoznam nohavice ktoré som pred troma dnami zapla no a dnes mi chyba ešte 5cm aby so ich dopla :( ver mi

michaelagk
8. jún 2018

@adrianka87 ahoj. Ono je to skôr len na to že keď nemáš čas nahradiš tým jedno jedlo dňa. Napr ja som si to vždy dávala na večer. Ale bez pohybu to nemá význam iba budeš mat predraženú “energiu” kúpenú čiže je to kravina.

dandelion94
8. jún 2018

tak nám skús popísať čo ješ , a ako často cvičíš a čo? Podľa mňa nieje možné aby si nezapla rifle, ktoré si pred 3 dňami ešte zapla

newyourk
22. jún 2018
Používateľ newyourk je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od newyourk.

@adrianka87 Ahoj, moja mama to skusala, ale velmi nezabralo, lebo pila aj protein, aj jedla, takže to bolo akokeby jedla 2x, lebo jej to jedenie proste chýbalo. Potom sa dala na cvicenie a mala upravený aj jedálniček a k tomu si kúpila Bromeslim a potom fakt, že schudla, aj ked jedla.😇😍🙏 Ten Bromeslim inak štiepi potravu v žalúdku a tým zabraňuje ukladaniu tukov do tela. Dá sa kúpiť aj online alebo v lekárni. Ja som jej ho kupovala cez eshop Reparexshop. Vyskúšaj radšej to, ako tie shaky. U nás sa neosvedčili 🤐:-/

adrianka87
autor
22. jún 2018

Ahojte, no skúšala som tie shakes aby som vedela či to dám, ako náhradu raňajok a večere keďže buď ranajkujem počas pracovnej doby a to sa vlastne ani v mojej práci nesmie a shakey v práci zakázané nemám takže super no a na večeru preto že večeram kvôli praci veľmi neskoro. Dohnalo ma k tomu to že som za pár dni naozaj pribrala cca 3,5 kila a strava bola teda furt zdravá. Chude meso, veľa zeleninových príloh atď. Jednoduchu naozaj zdravé a jedavala som tak tri až štyri jedlá denne viac som nezvládla aj napriek tomu že to boli male porcie. Takže napriek tomu sa na tie shakes dávam.....pohyb je 10h na nohách v praci a doma 1,5 h cvičenia (pas, plank a cviky z yt). Ďakujem všetkým za rady

sense
22. jún 2018

Ak mas pracu kde 10hodchodis plus este 1,5hoddenne cvicis ,tak 2shaky za den a maso so zeleninou je hladovka... a ak ajnieco mozno na zaciatok schudnes tak ako nahle s tym skoncis pride ujo jojo amas to spat aj s urokami,nevraviac o spomaleni metabolizmu a telo zacne ukladat kazde susto covlozis do ust

sense
22. jún 2018

A neviem co je to par dni ale urcite co si pribrala nebolo 3,5kg tuku ale zrejme len voda, plne creva atd

laurika25
8. aug 2018

@adrianka87 ahoj, tak ako ? Stále máš problem s priberaním?Ak idu kg hore , môže to byt nárast svalovej hmoty, keď cvicis, ak idu hore cm, tak kľudne porucha štítky alebo voda, hormóny Napr . Pred menzesom.