Shake koktail na chudnutie - skúsenosti

zaba912
26. máj 2013

Ahoj babenky skusali ste niektorá nejaké shake koktejli,napoje na chudnutie? ake mate s tym skusenosti? dakujem za info ja by som to chcela kombinovat ako nadhradu vecere...

danussskah
26. máj 2013

@zaba912 moja skusenost? ja som to pouzivala na ranajky a aj naveceru,obed normalny..super schudnes,to je jasne.Ale akonahle prejdes na ,,normalnu stravu,, jojo efekt ako vysity...takze bud cely zivot takto..(ak si milionarka,v pohode..lebo ma to vyslo pekne prachy 😠 )alebo po skonceni priberies.100 percentne.

visage1974
27. máj 2013

ja mam skúsenosti s týmto kokteilom brala som ho minuli rok v lete co som schudla nepribrala som jojo efekt sa nedostavil
a jem normalne teraz som zacala pravidelne behat a rozhodla som sa ze ho budem zasa pit je to viac ucelovy kokteil http://sk.oriflame.com/products/product-detail....
@zaba912

zaba912
autor
27. máj 2013

@danussskah ahoj dik za info no milionarka urcite nie som 🙂))) ale tiez chodim do posilky ale vecer byvam dlho hore a chcela som si to davat ako doplnkok pri strasnom hlade ale nechcem jojo efekt.

zaba912
autor
27. máj 2013

@visage1974 ahoj dakujem za info no aj ja chodim cvicit ale vecer je to tazke kedze byvam dlho hore potom pocitujem hlad ale bojim sa jojo efektu, pozeralal som ten link ale ten shake je pre mna prilis drahy skor by som nejake lasnejsie napr.slim shake len neviem ci s nim ma niekto skusenosti.

danussskah
27. máj 2013

@zaba912 No ja som sa dala na Herbalife a to su uz riadne palky,ale chcela som strasne moc zhodit...no ale nepodaril osa...mozno som mala slabu volu...ale vacsinou to byva,ze ked s tym skoncis a prejdes na normalnu stravu,priberies.Ale ak to beries len ako doplnok a obcas vecer,nemusi to tak byt.Ja byt tebou,by som to skusila... 😀 Ja som to mala ako nahradu stravy,ale ako doplnok to nemusi byt zle...

mimikyky
27. máj 2013

vyskúšaj tento , môžeš zarobiť do vody, lebo mlieka ( vo vode potom obsahue samozko menej cukkru;) )
priemerne na 1porciu, podľa toho, akú príchuť si vyberieš : 99kcal, Bielkoviny 14,7g, čo je super! Tuk 2,1g Sacharidy 4,41g vláknina 1,5g
býva aj balenie s 21 ks sáčkami, kde je mix chutí 😉
http://spalovace-tukov.heureka.sk/biotech-usa-u...

maria1989
27. máj 2013

skús si počítať veci tu: http://www.vladozlatos.com/ nerobím mu reklamu, len sa mi zdá, že píše k veci. je to však trochu náročné asik na psychiku

ivec16
27. máj 2013

a co tak vymenit tieto koktaily plne umelych prisad za koktail z ovocia (jahody, banan...) s nizkotucnym mliekom a lyzicou napriklad ryzovej vlakniny? Myslim ze tak isto zasyti, zdravsia varianta, chutnejsia a hadam aj lacnejsia...

dada97
3. jún 2013

kocky, ja mam tiez k dispozicii skvely dietny plan s postupnym prechadzamin na normalnu stravu bez jojo efektu, viem dat viac info v sprave, alebo telefone 🙂 budeme krasne aj ked sme, ale budeme sa citit lepsie ;)

dada97
3. jún 2013

ivec, na jednej strane mas pravdu, no nie je chudnutie ako chudnutie... na 1. mieste treba dat doporiadku pH, ktore pokial nie je v spravnych hodnotach a organiznus je prekyslieny, mozeme sa aj na hlavu postavit, ale organiznus neuvolni tuky a skor bude trpiet tym, ze si bude z vlastnych zasob odcerpavast mineraly a tym poadom sme unavene, lamu sa nam nechty, mame suche vlasy, proste necitime sa ok, kedze niektore zienky myslia, cim menej budem jest, schudnem, houby,.... len trapi telo.....nas program je nastaveny tak, ze sa najskor upravi pH, potom sejky s vlakninou + cajik a samozrejme postupne sa prechadza na normalnu stravu.... viac v sprave, no ide o to pokial sa da treba sa hybat a "nepapat" viac ako je treba.... nase sejky maju nutricne hodnoty nastavene lekarmi tak aby telu nic nechybalo...

daanka85
21. aug 2014

@dada97 ahoj. mozem poprosit o info o vvasom plane??

jankako
3. jan 2015

@dada97 herbalife

dada97
3. jan 2015

@jankako LR, teraz je dokonca vsetko v akcii

tobinko2011
3. feb 2015

@dada97 mozem poprosit ten plan?

map0007
22. jún 2016

Nema niekto skudenost s kokteilom od firmy Betervare, blue nature.Ďakujem

mirka_n
17. okt 2016

zdravim viete mi napisat prosim aky je to plan? rada by som schudla. moj ma miroslava.nedomova@gmail.com

abigael
17. okt 2016

Aj mna by zaujimal ten plan aj ten koktail z betware

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
abigael
17. nov 2016

@dada97 moem poprosit plan na chudnutie dakujem

dada97
17. nov 2016

@abigael ahoj, napis mi do spravy mail

janulienka83
17. nov 2016

@dada97 môžem tiež poprosiť info o tom dietnom pláne?

dada97
18. nov 2016

@janulienka83 pohladam a poslem mailom. Vies mi do spravy napisat mail?

abigael
18. nov 2016

ano napisem

majka68
23. feb 2017

skvelé shake kokteily od LR , chutné , a zasýtia, plus poradenstvo s online trenerom :P

simi199
17. jún 2017

@visage1974

Ahoj, naozaj sa da pomocou tohto koktejlu schudnut a bez jojo efektu?

visage1974
17. jún 2017

@simi199 ano da

mija_ja
19. jún 2017

Ja odporučam aj tie BW koktejliky. Jasné že treba trošku aj prispôsobiť stravu a trošku sa hýbať. Ale myslim, že kto už sa dá na chudnutie, tak s tým počíta. Naviac koktejl obsahuje všetko čo telo potrebuje a da sa nim nahradiť kludne aj hlavný chod, A tak máte zdravšku alternatívu, pekne zasýti na dlhu dobu a nie je ani taká chut na sladke. To určite oceníte ked ste mlsná ako ja :D Ak by ste chceli viac info možte napisat spravu

zuzana1zuzana
19. jún 2017

.

bella1199
16. nov 2017

@majka68 ahoj. Vedela by si mi dat viac info?

esselte
9. júl 2018

Pomohol vam niekomu aj choco lite?