Schudnutie z väčšej hmotnosti - schudnutie aj z prsníkov

cruz741
7. aug 2024

Ahojte,
Chcem sa spýtať tých báb,čo schudli z väčšej hmotnosti viac kg,schudli ste aj z prsníkov,ak ste ich mali teda väčšie?Mám košík G,problémy s tak veľkými prsiami,ale pri schudnutí aj 20-30 kg som schudla z obvodu chrbta,ale z prsníkov nie...Dá sa tomu pomôcť napríklad cvičením určitých cvikov?Ďakujem

vanilkovazmrzka
7. aug 2024

To je zvlastne, lebo obvykle to prave na prsiach vidno hned…

candii
7. aug 2024

Áno, hneď som schudla z prsníkov. O jedno číslo. Ale tá koža nebola ako predtým no

banalu
7. aug 2024

Ja som pri -14 kg schudla o cislo z J na I. Ale tam bolo to bolo aj po kojeni. Ale inak tiez priberam najprv do prs a posledne chudnem z prs 🤷‍♀️ niekto by bol rad, ja pri 80i ani nie 😆

koniarova
7. aug 2024

Áno, schudla som chvalabohu aj odtiaľ. O to mi pri chudnutí primárne išlo.

earlgrey
7. aug 2024

schudla som 25 kg a hneď sa to ukázalo na prsiach, prsia zmizli ako prvé...teda sa zmenšili, ja som nemala ani nejako extra veľké (len C) a teraz mám, no možno menšie B alebo väčšie A 🤣 netuším, keďže nosím len športové podprsenky, ale prsia mi ostali pekné, môžem povedať, že aj pevnejšie ako som mala predtým, ale ja som cvičila silové cviky v posilke, takže sa to všetko formovalo.

mogaa
7. aug 2024

ty nijako nevieš ovplyvniť oblasť z ktorej chceš chudnúť....obvykle sa chudne najrýchlejšie z oblasti kde je najviac usadeného tuku, resp.tam je vidieť chudnutie najviac....

barborachors
7. aug 2024

@cruz741 ano a ked chudnes chudnes celotelovo...neexistuje ze chudnem len z brucha a stehna mam ako slon to je blbosť. ano určitá predospozicia ostane lebo mame nejaky tvar kosstry ale chudneš komplexne tuk z celého tela rovnako

luxus10
7. aug 2024

z prs schudnes vtedy, ak su tvorene tukom, ak su tvorene prevazne mliecnymi zlazami, tkanivom, tak to sa ani schudnut neda...

dadis
7. aug 2024

@cruz741 Zavisi od genetiky. Ja vzdy chudnem najorv z prsnikov. Ale moja mama presny opak a bola aj na zmenseni prsnikov, velmi si to pochvaluje

mer12
7. aug 2024

Ja som dala dole 35kg doteraz a z E som sla na C, ale mnw sa to vzdy na prsiach ukazalo najprv

missviolet
8. aug 2024

Zacinala som na 85H, skoncila na 75G. Schudla som 45kg. Musim ist na redukciu :/

missviolet
8. aug 2024

@vanilkovazmrzka ja som mala sialene prsia, aj ked som bola velmi utla, s pasom 61cm prsia G.... take neodidu, ani ked clovek schudne... v dospelosti som pribrala na obezitu. Zacinala som na 85H, skoncila na 75G. Schudla som 45kg. Musim ist na redukciu :/