Ahojte,
Chcem sa spýtať tých báb,čo schudli z väčšej hmotnosti viac kg,schudli ste aj z prsníkov,ak ste ich mali teda väčšie?Mám košík G,problémy s tak veľkými prsiami,ale pri schudnutí aj 20-30 kg som schudla z obvodu chrbta,ale z prsníkov nie...Dá sa tomu pomôcť napríklad cvičením určitých cvikov?Ďakujem
Áno, hneď som schudla z prsníkov. O jedno číslo. Ale tá koža nebola ako predtým no
Ja som pri -14 kg schudla o cislo z J na I. Ale tam bolo to bolo aj po kojeni. Ale inak tiez priberam najprv do prs a posledne chudnem z prs 🤷♀️ niekto by bol rad, ja pri 80i ani nie 😆
Áno, schudla som chvalabohu aj odtiaľ. O to mi pri chudnutí primárne išlo.
schudla som 25 kg a hneď sa to ukázalo na prsiach, prsia zmizli ako prvé...teda sa zmenšili, ja som nemala ani nejako extra veľké (len C) a teraz mám, no možno menšie B alebo väčšie A 🤣 netuším, keďže nosím len športové podprsenky, ale prsia mi ostali pekné, môžem povedať, že aj pevnejšie ako som mala predtým, ale ja som cvičila silové cviky v posilke, takže sa to všetko formovalo.
ty nijako nevieš ovplyvniť oblasť z ktorej chceš chudnúť....obvykle sa chudne najrýchlejšie z oblasti kde je najviac usadeného tuku, resp.tam je vidieť chudnutie najviac....
@cruz741 ano a ked chudnes chudnes celotelovo...neexistuje ze chudnem len z brucha a stehna mam ako slon to je blbosť. ano určitá predospozicia ostane lebo mame nejaky tvar kosstry ale chudneš komplexne tuk z celého tela rovnako
z prs schudnes vtedy, ak su tvorene tukom, ak su tvorene prevazne mliecnymi zlazami, tkanivom, tak to sa ani schudnut neda...
Ja som dala dole 35kg doteraz a z E som sla na C, ale mnw sa to vzdy na prsiach ukazalo najprv
Zacinala som na 85H, skoncila na 75G. Schudla som 45kg. Musim ist na redukciu :/
@vanilkovazmrzka ja som mala sialene prsia, aj ked som bola velmi utla, s pasom 61cm prsia G.... take neodidu, ani ked clovek schudne... v dospelosti som pribrala na obezitu. Zacinala som na 85H, skoncila na 75G. Schudla som 45kg. Musim ist na redukciu :/
To je zvlastne, lebo obvykle to prave na prsiach vidno hned…