Schudnutie z tváre

13. jan 2024

Ahojte baby , je možné nejak schudnúť z líc a okolo sánky? Tvárová gymnastika bez efektu . Stravujem sa zdravo , nepijem , nefajčím

domkakvet
13. jan 2024

Ked schudnes z tela, potom zacnes chudnut aj z tvare.

autor
13. jan 2024

@domkakvet telo je chudé , len zaoblená tvár :(

tykat
13. jan 2024

Neberies nejake lieky?

autor
13. jan 2024

@tykat lieky nie ale rôzne doplnky výživy + melatonín

cinamood_
13. jan 2024

A potrebujes schudnut aby si vyzerala ako nejaky tvoj vzor z instagramu? Ktory je mimochodom vareny peceny na klinikach krasy🙂
Ked sa zdravo stravujes a mas chude telo, tak vacsinou to nevidno.. az taka silnejsia obezita sa ukazuje tvari. Tak tazko ti poradit

123kika1234
13. jan 2024

Bud schudnuť všade. Ale tvarová joga pomáha. Ja cvičím s profesionálkou ktorá to trénuje. Alebo liposukcia.

barborachors
13. jan 2024

vekom sa os lebky po tvarovej časti predlžuje, cize par rokov počkaj a tvoje črty tváre sa posunu a predlzia. Chudnúť len z tváre sa da jedine skalpelom, alebo tvrdými drogami. Ak chceš teda docieliť prepadnuty vzhlad tváre a la modelky 2000s. Alebo prestať sledovať instagram a mas po probléme.

luccija
13. jan 2024

Máš taký typ tváre...nijako.Aj Silvia Lakatosova, či Christova, alebo prezidentka majú takú tvár a Lakatosova je štíhla.Bradu sánku som videla upravovať kyselinou hyaluronovou

tykat
13. jan 2024

Ok, lebo niektore lieky zapricinuju priberanie do tvare.

nin12345
13. jan 2024

Ahoj ak si chuda tak mas proste taky typ tvare plus este niektore lieky sposobuju mesiacikovu (gulatu) hlavu ale to tvrdis ze neuzivas. Ak sa na to citis mozes si dat kyselinou hyaluronovou naplnit licne kosti, sanku a bradu popripade sa da vybrat tuk z lic na estetickej chirurgii ale to je celkom neprijemny zakrok. Takato tvar ma jedno velke plus podla mna - ludia so zaoblenou tvarou vyzeraju mladsie a zvykne im to vydrzat dlho. Proste je to taka detskejsia tvar aj ked mas 40, neskor sa ti objavia vrasky a tak podobne.

nin12345
13. jan 2024

*neskor ako ostatnym v tvojom veku tak som to myslela

number19
13. jan 2024

Tak existuje: Buccal fat removal procedura (neviem ako po slovensky - vygoogli).
Zeny to ale velmi zostarsi....povacsine.

marcellka32
13. jan 2024

Poradím ti...nerieš a buď rada že máš gulatu tvár keď si štíhla..o pár rokov po 45 roku ocenis👍

rebrambora
13. jan 2024

Gua-sha?

gulocka98
13. jan 2024

@tykat ahoj, ktore? Tak zo zvedavosti 🤔

tykat
13. jan 2024

@gulocka98 napr.Prednizon dlhodobe uzivanie