Mamičky som po pôrode už 9 mesiacov ale všetky kilá čo som mala počas tehotenstva na mne odtali nie a nie schudnúť čo ste brali užívali na chudnutie vy ? Ďakujem pekne
Kym som kojila, neschudla som ani deko. Az po odstavení odisli aj kila.
@dovidopp kaloricke tabulky a vaetky poporodne kila zisli s nimi okamzite
tak ja sa ta autorka zastanem, maly ma 11M a stale mam na sebe 12 kg (extra som pribrala v tehotenstve a nie nejedla som za dvoch a este mi aj pekne zle bolo) a teraz sa tych kil neviem zbavit napriek tomu, ze aktivne sportujem (beh a spinning) a ano v strave je priestor na zlepsenie, to nepopieram, lebo jem nepravidelne a hlavne vecer, ked maly konecne spi 😵💫 tym ale chcem povedat, ze nie ziadne zazracne chudnutie dojcenim sa nekonalo a nekona sa ani teraz ked cvicim, takze ja idem riesit cestu pravidelna strava a snazit sa low-carb (to na mna funguje) - ale to som ti ziadnu radu vlastne nedala, len som chcela vyjadrit "sme v tom spolu"
@mamamasama Takze mam nadej :D. prvu som nekojila a kila boli do roka prec ani neviem ako. Druhe sa mi dari kojit a kila ostavaju..
Ja si myslim, ze
@mrva ma pravdu. Len to zabera. Nepise drzo. Pise priamo.
@mamamasama aj mna si tymto velmi potesila, od januara cvicim, strava ok a kila nie a nie sa odlepit 😀snad to bude aj moj pripad s kojenim🙏🏻
@mamamasama ano..presne tento pocit mam aj ja..ze telo kvoli dietatu si robi taketo "zasoby"
@dovidopp 8 M po porode a tiez neslo nic dole, hodinky kazdy den pipali, 100%tna denna aktivita prekrocena skoro vzdy o 20-50%. A ani gram dole.
Zacala som nahadzovat do kalorickych tabuliek vsetko co som zjedla a jednoducho moj prijem = vydaj 🤷🏻♀️
Takze som zacala pravidelne jest, vynechala som sladkosti a strazim si co zjem. NEHLADUJEM! Pri malej si to nemozem dovolit, byt nervozna a unavena z hladu.
Rano cerealie s mliekom, desiata tvarohova proteinova tycinka z lidla, obed normal ako muz, ale zacala som pridavat zeleninu k jedlam, vecera dva alebo tri ks proteinovy chlebik, sunka, syr, zelenina. Ak si dam este nieco medzi obedom a vecerou (vacsinou len kavu s ovsenym mliekom) tak podla toho upravim veceru.
Prijem cca 2000 kcal, vydaj 2500+ kcal.
A zacala som aj chodzobehat s kocikom, na prvy ranny spanok.
A KONECNE sa vaha pohla. Nie je to lahke, je to boj, ale bez toho to nejde, ak by existoval nejaky zazrak tak sme chude vsetky 🤷🏻♀️ 🤣
@mamamasama chystam sa v druhej polke jula ukoncit kojenie tak som zvedava ci sa to u mna potvrdi
@dovidopp co sme uzivali na chudnutie? Asi sa ti odpoved pacit nebude, ale ja som uzivala pohyb, cvicenie a pravidelnu rozumnu stravu. Ziadne zazraky sa bez tvojho pricinenia nestanu. To by bolo velmi jednoduche.