Ahojte.. je tu niekto, kto schudol takým štýlom, že cvičil iba doma (fakt nie som typ osoby, ktorý by šiel do fitka, nikdy) a dal to aj popri deťoch? Mám taký plán , že cvičiť doma jogu na precvičenie (mám dosť na nič chrbtové svaly) a s odporovymi gumami a k tomu rychlochodza vonku.. nechcem schudnúť nejaké prevratné kilá, možno tak 10kg? Uvidím ešte.. jedálniček je samozrejmý. Prosím, má tu niekto fotku pred a po cvičenia doma a chcel by sa podeliť? Bola by to supiš motivácia 🤗
@som_ponorka 😍😍 tak to už áno, krásna zmena 🤩 podľa Pamely som tiež zvykla cvičievat🙏
Áno. Ona je super. Dávala som si občas aj videa od zory czoborovej, ona super vysvetľuje techniku. Alebo niky namaste, jogu na chrbticu a potom ešte jednu zahranicnu, neviem už meno. Ale podobne ako Pamela
Ja cvičím doma Tabatu a HIIT videá od Ladylab. Majú po 20-25 min., takže nezaberú veľa času a spaľovanie prebieha 2-3h po cvičení. Pre mňa je kardio super na chudnutie a samozrejme strava.
ja som chudla aj bez cvicenia. nie je to idealne chudnutie, ale ak sa tp da bez cvicenia, tak potom aj s domacim cvicenim.
@majamat akú si mala stravu,režim??
Schudnúť sa dá doma ,ak chces rysovať a mať progres musíš dvíhať ťažké (ťažšie) váhy.
-11kg od maja mám dole … 😉 len strava, cez leto som pocvicila, snaha bola ale v tomto som hrozna, nebaví ma to.
@janinamojka pouzivala som kaloricke tabulky. zacala som bez KT jednoduchi som preferovala malo kaloricke jedla. a teda aj mnozstvo jedla som si strazila. potom om presla na KT
Po prvom porode 15 kg rycho chodza vonku. Denne hodina. Po druhom to nepomohlo 🥺.
Ahoj fotku teda nemám snažím sa udržiavať na rovnakej váhe cvičím iba doma začala som s Hasfit,potom cvičenie zo Zuzanou,Maroš Molnár a momentálne grownigananas 🙂
ja mam 21kg dole a to som len zacala pitny rezim sledovat, kaloricke tabulky pouzivat a hlavne si ustriehnut protein a vsade chodit peso (ale zas fakt vela)... cvicit zacnem az teraz, nech este ide dole 😅
Urcite da, ale tu rychlochodzu budes musiet absolvovat casto.Joga a gumy su super, sle ty potebujes hlavne kardio