Schudnúť s DaVe - recenzie

10. okt 2022

Boli ste spoko? Pomohol vam program schudnúť ? Oplatí sa to kúpiť? Ďakujem dievčatá

denuska999
10. okt 2022

Ano, ja som bola s nimi veeelmi spokojna. Jedalnicek je super, su tam zaujimave jedla nie je to stereotyp. Pre mna to ale bolo dost casovo narocne, aj ked som sa snazila varit na dva dni niekedy to nevyslo, tak som to niekedy nedodrziavala uplne.

zuzanka.zuzu
10. okt 2022

je tam niečo iné než nežrať, stravovať sa zdravo pestro vyvážene a mať viac pohybu/výdaju než príjmu?

janci27
11. okt 2022

aj mna velmi zaujima tento program, citala som dost pozitivnych prispevkov na FB.

@denuska999 za ako dlho si mala viditelne vysledky, daju sa dosiahnut uz po prvom mesiaci? Pre lepsiu prestavu, prosim ta, ako vyzeral jedalnicek jedneho dna, ake typy jedal? Aj si mala urcenu gramaz, kolko z toho jedla mozes zjest na 1 porciu? Tiez mam obavy, ci budem zvladat varit na dvakrat (pre mna, zvysok rodiny) alebo varit len raz a tieto jedla pre vsetkych. Dakujem 🙂

denuska999
11. okt 2022

@janci27 daju sa dosiahnut uz po prvom mesiaci. Jedalnicek bol velmi pestry, ranajky bud rozne natierky alebo kase, vajicka, smotanove dezerty... Obed klasika maso zelenina priloha..polievky.. Vecere zalezi od toho co bolo na ranajky, boli tam rozne veci ako napr pizza, plnena tortilla, palacinky, kolace... Fakt super, avsak ako som uz spominala, niekedy sa cloveku po celom dni uz vecer nechce varit.. Ano, je tam presne urcena gramaz, kolko mas zjest. Cize vsetko vazis. Su to jedla vhodne aj pre ostatnych clenov rodiny, moj muz schudol viac nez ja🙂 vela z tych jedal chutilo aj mojmu synovi, ale tam som si davala pozor, nech mu nedavam nizkotucne atd.. Ale vhodne pre jeho vek, vtedy mal 1,5 roka. Treba ale presne dodrziavat tie jedla, max vymenit z jedneho tyzdna napr veceru za veceru, ranajky za ranajky.. A ked sa to presne dodrziava da sa schudnut nieco aj bez cvicenia. Keby este nieco, pokojne sa pytaj🙂

denuska999
11. okt 2022

@zuzanka.zuzu ano livky kazdu sobotu, kde mozes konzultovat vsetko co potrebujes, potom este skupina na fb kde vlastne si vsetci pisu a podporuju sa..

janci27
11. okt 2022

@denuska999 dakujem ti pekne za odpoved. U mna bude asi skor problem najst si cas este aj na cvicenie nez na varenie 🙂 A vecere boli taktiez varene ako obedy? Podla tych jedal co pises, to by mohlo byt aj pre zvysok rodiny a nevarit im zvlast. Moj muz aj tak preferuje zdravu stravu, je sportovec a deti mam uz vatsie (7 a 10), takze jedia vsetko, co my. Co sa tyka porcie jedla, ked si si navazila, mala si pocit, ze je o dost mensia nez si bola zvyknuta? ci si nebola zo zaciatku hladna. Ake potraviny napriklad si si musela dokupit, ktore si predtym nepouzivala, boli lahko dostupne v obchode, ci z e-shopu?

denuska999
12. okt 2022

@janci27 ano, vecere boli skoro vzdy varene. Porcie boli vacsie nez som jedavala pred tym, niekedy som nevladala cele zjest. Vsetky suroviny su bezne dostupne v obchodoch, nic som nekupovala z eshopu. Vacsinu som poznala ale niektore boli aj nove (napr celozrnna struhanka, a celozrnne muky.. Tie som dovtedy nepouzivala..)