Ahojte baby,potrebujem schudnúť len niečo cez 5kg, viete mi poradiť nejaký dobrý recept? diétu? sem-tam si idem zašportovať, ale kvôli vyťaženiu nestíham. Držala som si dva roky bez problémov váhu,ako mi lekár zmenil antikoncepciu, nabrala som 5-6kg, uznávamže si dám sem tam aj koláč, ale pozorujem toto pribratie najmä po tom ako som začala užívať novú HAK.
Ďakujem pekne
ja som tak tiez nabrala po HAK a ostali mi to nalepene roky aj ked som ju vysadila aj po porode stale tie iste kila navyse nie a nie sa ich zbavit. minuly mesiac som vysadila biele pecivo, sladke vody, sladkosti, vyprazane, udeniny a pod, jem celozrnne pecivo, vela zeleniny, maso ale len dusene alebo na olivovom oleji, cim menej mlieka, zemiakov, cestovin a za 5 tyzdnov mam dole same od seba bez cvicenia 5-6 kil len kvoli zmene stravy 😉 takto napisane to znie ze som jedla len samu zeleninu ale vobec to nieje take dramaticke, v pohode sa vystravujes chutne a zdravo aj bez nezdravych veci aj ked som mala prve dni abstak po sladkom ci inych dobrotach prejde to rychlo, len treba chciet 🙂 ked bola kriza dala som si sladke ale 70% cokoladu napr to ti neublizi... drzim palce
@symma139 spôsobov na chudnutie je veľa hlavne sa netreba skrývať za antikoncepciu , treba sa pravidelne hýbať a upraviť jedálny lístok a netreba zabúdať na pravidelný prísun tekutín Pribúdajúcimi rokmi váha rastie , žiaľ to je údel nás žien 😉 Držím palce 😵
@dunakiliti80 vies ja sa snazim sportovat ,zdravo jem,5x denne len nie je cas na volne aktivity 🙂 vyhovaranie sa na HAK v mojom pripade neplati
@symma139 podarilo sa ti už zhodiť kilečká 🙂 ?
nuz, hormonalne vplyvy nemozes nikdy celkom ovplyvnit, ale ak ti naozaj treba schudnut len 5 kg, staci na nejaky cas (cca 2 mesiace) vylucit sladke a minimalizovat sacharidy, plus take tie vseobecne rady, zvysit prijem vody a pohyb... neexistuje, ze to nepojde dole.