Schudnúť len 5 kg

symma139
22. apr 2014

Ahojte baby,potrebujem schudnúť len niečo cez 5kg, viete mi poradiť nejaký dobrý recept? diétu? sem-tam si idem zašportovať, ale kvôli vyťaženiu nestíham. Držala som si dva roky bez problémov váhu,ako mi lekár zmenil antikoncepciu, nabrala som 5-6kg, uznávamže si dám sem tam aj koláč, ale pozorujem toto pribratie najmä po tom ako som začala užívať novú HAK.
Ďakujem pekne

sintra
22. apr 2014

nuz, hormonalne vplyvy nemozes nikdy celkom ovplyvnit, ale ak ti naozaj treba schudnut len 5 kg, staci na nejaky cas (cca 2 mesiace) vylucit sladke a minimalizovat sacharidy, plus take tie vseobecne rady, zvysit prijem vody a pohyb... neexistuje, ze to nepojde dole.

slnieckko
22. apr 2014

ja som tak tiez nabrala po HAK a ostali mi to nalepene roky aj ked som ju vysadila aj po porode stale tie iste kila navyse nie a nie sa ich zbavit. minuly mesiac som vysadila biele pecivo, sladke vody, sladkosti, vyprazane, udeniny a pod, jem celozrnne pecivo, vela zeleniny, maso ale len dusene alebo na olivovom oleji, cim menej mlieka, zemiakov, cestovin a za 5 tyzdnov mam dole same od seba bez cvicenia 5-6 kil len kvoli zmene stravy 😉 takto napisane to znie ze som jedla len samu zeleninu ale vobec to nieje take dramaticke, v pohode sa vystravujes chutne a zdravo aj bez nezdravych veci aj ked som mala prve dni abstak po sladkom ci inych dobrotach prejde to rychlo, len treba chciet 🙂 ked bola kriza dala som si sladke ale 70% cokoladu napr to ti neublizi... drzim palce

sisaha
22. apr 2014

@symma139 tych 5 kg je najťažších 😀

dunakiliti80
22. apr 2014

@symma139 spôsobov na chudnutie je veľa hlavne sa netreba skrývať za antikoncepciu , treba sa pravidelne hýbať a upraviť jedálny lístok a netreba zabúdať na pravidelný prísun tekutín Pribúdajúcimi rokmi váha rastie , žiaľ to je údel nás žien 😉 Držím palce 😵

symma139
autor
22. apr 2014

@dunakiliti80 vies ja sa snazim sportovat ,zdravo jem,5x denne len nie je cas na volne aktivity 🙂 vyhovaranie sa na HAK v mojom pripade neplati

dunakiliti80
25. sep 2014

@symma139 podarilo sa ti už zhodiť kilečká 🙂 ?