Schudnime spoločne

kamila1119
8. okt 2013

Ahojte baby. Dnes som zacala s chudnutim, ale myslim ze keby sa mam s kym sustavne podporovat a podavat si informacie bolo by to omnoho lahsie. potrebujem dat dole aspon 10 kg, kedze pri mojej vyske 168cm mam uz takmer 70kg a necitim sa vobec dobre:( aj ked viem ze to nie je o kilogramoch ale o pocite,no ja sa uz fakt vo vsetkom citim zle. DNes som stiahla a zacala cvicit s Jillian Michales, ak poznate. Vyzera to celkom dobre🙂 ale vacsi problem mam zo stravou, nepravidelna a este aj takmer ziadna pevny vola :/ tak sa navzajom podporme, pojde nam to lahsie🙂 staci jedna babaneka s ktorou by sme si kazdy den pisali a spolocne zdielali chudnutie, ale mozme byt aj 2,3,4,5,6..... 😉 tak Vas cakam kočky🙂)

perla200
9. okt 2013

@kamila1119 no ja som presne taká...ale začala som 1.10. 2013 😵

kamila1119
autor
9. okt 2013

@aknelka85 jeeej dakujem urcite sa tam pozriem a precitam si Vase pribehy a rady🙂)

kamila1119
autor
9. okt 2013

@perla200 to je super🙂 a co cvicis alebo stravu si upravila len?ja mam s tou stravou problem hrozny:(

aknelka85
9. okt 2013

@kamila1119 si vitana 🙂 inak, so stravou mam aj ja problem, tak by sme si mali o com pisat 😉 pekny dnik 🙂

perla200
9. okt 2013

@kamila1119 no ja potrebujem zhodiť aspon 9kg...začala som cvičiť v posilnovni a tiež upravila trosku stravu....a mam jedalniček od výživovej poradkyne.... takže snaha je zatial menštruujem takže žeriem ako prasiatko🙂 ale už naozaj sa začínam tomu vážne venovať....

kamila1119
autor
9. okt 2013

@perla200 to presne poznam a o par dni ma to caka tak sa uz tesim :/ aj ked asi je vela v hlave ze si poviem ze mam svoje dni mam vacsie pravo jest:D ale nie je to tak:D ja cvicim doma a stravu sa pokusim upravit aaale uz dnes som dala cokoladku,sice horku ale dala .... :/

kamila1119
autor
9. okt 2013

@aknelka85 uz som sa pripojila k Vam pocitala som Vase prispevky🙂 je to sranda ja mam vsetky kamosky take chude aj maminu aj sestru take palice a mala som miestami pocit ze som v tom sama.... vdak bohu za MK🙂 a ty kolko potrebujes schudnut?inak ja uz sa snazim aj stravu,ale dnes som predsa po obede vypila actimel a zjedla riadok cokolady /ale takej velkej/ horkej.idem si radsej navarit caj aby som nezrala zase:D:D

aknelka85
9. okt 2013

@kamila1119 s tym cajom si ma inspirovala 🙂 urobila som si s prichutou vanilky, hadam zazeniem chut na sladke 🙂. Som rada, ze si sa pripojila 🙂 cim viac zenuliek, tym vacsia podpora a inspiracia 🙂 ako tak citam, sme na tom podobne - kamen urazu jedine strava 😠 cvicenie ma bavi, snazim sa 5x do tyzdna a tiez som zacala s Jullien 😉 A rada by som sa zbavila takych 8 kg ale aj za 5 budem vdacna 🙂 Drzim ti moc palce, aby si sa co najviac priblizila k svojej vysnivanej postave 😵 a mozeme si pisat, co sme za den zjedli, co bolo zle a co uz robit nebudeme 😉 paaaa

kamila1119
autor
9. okt 2013

@aknelka85 jooj mnam dala by som si vanilkovy🙂 ja mam brusnicovy ale je celkom dobry tiez🙂) no super tak mozme pisat co pojeme a kde sme spravili chybycku🙂 ja som dnes zatial tak vela nezhresila lebo riadim ale ked nemam co robit takatastrofa🙂 tak sa zajtra drzkaj a potom daj vediet ako si zvladala🙂

perla200
9. okt 2013

@kamila1119
@aknelka85 ja som si kupila panenský čaj - zasýti na noc a odvodní....parada.... to ked ma večer chytí vlčí hlad.... 😵

aknelka85
9. okt 2013

@kamila1119 uz teraz som zhresila - 4 zele cukriky 😠 ale co uz, fajne boli 😀 idem si zacvicit. Tak do skoreho pisania kolegynka 😉 drzkaj sa aj ty 😵

aknelka85
9. okt 2013

@perla200 panensky caj? o nom som este nepocula. pokusim sa ho zohnat 🙂 dakujem za tip 🙂 pekny vecer ti prajem a vela zdaru v chudnuti 🙂

kamila1119
autor
9. okt 2013

@perla200 caj na vecerny vlci hlad by bol pre mna vykupeniiiim🙂)) takze zajtra zhanam aj ja panensky caj🙂 a kde si ho prosim ta kupila v lekarni alebo normalne v potravinach? dakujem aj ja za typ🙂znie to velmi dobre🙂

perla200
10. okt 2013

@kamila1119 maju ho v DMku aj v lekárni aj v bio obchodoch, ale budete chodiť čúrať po nom🙂 ale pomaha aspon mne...

adeli79
10. okt 2013

ja som schudla zmenou stravovania 10 kg za necele 3 mesiace. este 5 kg potrebujem. apotombudem na hmotnosti,aku som mala pred prvym tehotenstvom. cobolo uz dooost davno,kedze mam 3 synov. 🙂

lejja
10. okt 2013

Ahojte,mozem sa pridat k vam?Aj ja by som potrebovala trosku schudnut 🙂

csikike
10. okt 2013

ahojte, pridam sa aj ja ked mozem, ja som zacala pred 2mi rokmi, ked som zbadala na fotke ako vyzeram, povedala som si dost, odvtedy som upravou stravy a cvicenim dala dole 18 kil, ale este mi treba.
Prvych 7 kil islo lahko, prestala som jest pecivo, presla som na update, ale potom sa vaha zastavila a nevedela som sa nastartovat, tak som pridala cvicenie, ale musim priznat, ze som jedla aj sladkosti. To mi pomohlo a kila isli pomaly dole. Potom zase prisiel cas ked som zacala jest sladkosti a vaha sa opat stopla. A takto to funguje 2 roky.
Teraz v pondelok som si opat dala zavazok, ze sa dostanem pod 60kg do konca tyzdna, samozrejme skladkosti som uplne vylucila a jem len to co smiem.

kamila1119
autor
10. okt 2013

@adeli79
@lejja
@csikike Ahojte kočky🙂 super že ste sa pridali, už tu padli nejake typy, ktore nam mozu pomoct schudnut🙂 spolu nam to pojde hadam lahsie takze VITAJTE🙂 som rada ze ste sa pridali🙂 piste nejake dobre typy napady hocico co Vas napadne, ale samozrejme ze aj problemy, je super vediet, ze v tom niesme same🙂 🙂

kamila1119
autor
10. okt 2013

@perla200 to je super pojdem pozriet🙂 skoda ze som na to zabudla, dnes som bola v DMku zrovna:D a inac baby kupila som si dnes chrom - vyzivovy doplnok, udrzuje hladinu cukru v krvi, mala by som mat mensie zravky hlavne na sladke, tak uvidime🙂))

kamila1119
autor
10. okt 2013

a este pridavam malu inspiraciu na nase bruska🙂 http://feminity.zoznam.sk/c/891984/10-minut-tyc...

csikike
10. okt 2013

baby, ja chodim do fitka 5x tyzdenne, 2x s trenerom, 3x sama, po kazdom treningu si davam este 30-40 min. beh, alebo rychlu chodzu...
ale je pravda, ze 80% chudnutia je strava a 20% cvicenie

babykuky
10. okt 2013
vladinka808
14. okt 2013

Ahojky tak ja sa k Vám pridávam. Som už 9 mesiacov po pôrode a kilá nechcú isť dolu. Pri mojej výške 162 cm vážim 73kg. Tak stravu som si už upravila a to tak,že si objednávam z donáškovej firmy fit obedy a zatial sa držm. Len horšie je to so športom nejak som dosť lenivá. Začínam s plávaním len neviem či z neho pôjdu kilá dolu. 🙂

adeli79
15. okt 2013