Ahojte baby. Dnes som zacala s chudnutim, ale myslim ze keby sa mam s kym sustavne podporovat a podavat si informacie bolo by to omnoho lahsie. potrebujem dat dole aspon 10 kg, kedze pri mojej vyske 168cm mam uz takmer 70kg a necitim sa vobec dobre:( aj ked viem ze to nie je o kilogramoch ale o pocite,no ja sa uz fakt vo vsetkom citim zle. DNes som stiahla a zacala cvicit s Jillian Michales, ak poznate. Vyzera to celkom dobre🙂 ale vacsi problem mam zo stravou, nepravidelna a este aj takmer ziadna pevny vola :/ tak sa navzajom podporme, pojde nam to lahsie🙂 staci jedna babaneka s ktorou by sme si kazdy den pisali a spolocne zdielali chudnutie, ale mozme byt aj 2,3,4,5,6..... 😉 tak Vas cakam kočky🙂)
@kamila1119 no ja som presne taká...ale začala som 1.10. 2013 😵
@aknelka85 jeeej dakujem urcite sa tam pozriem a precitam si Vase pribehy a rady🙂)
@perla200 to je super🙂 a co cvicis alebo stravu si upravila len?ja mam s tou stravou problem hrozny:(
@kamila1119 si vitana 🙂 inak, so stravou mam aj ja problem, tak by sme si mali o com pisat 😉 pekny dnik 🙂
@kamila1119 no ja potrebujem zhodiť aspon 9kg...začala som cvičiť v posilnovni a tiež upravila trosku stravu....a mam jedalniček od výživovej poradkyne.... takže snaha je zatial menštruujem takže žeriem ako prasiatko🙂 ale už naozaj sa začínam tomu vážne venovať....
@perla200 to presne poznam a o par dni ma to caka tak sa uz tesim :/ aj ked asi je vela v hlave ze si poviem ze mam svoje dni mam vacsie pravo jest:D ale nie je to tak:D ja cvicim doma a stravu sa pokusim upravit aaale uz dnes som dala cokoladku,sice horku ale dala .... :/
@aknelka85 uz som sa pripojila k Vam pocitala som Vase prispevky🙂 je to sranda ja mam vsetky kamosky take chude aj maminu aj sestru take palice a mala som miestami pocit ze som v tom sama.... vdak bohu za MK🙂 a ty kolko potrebujes schudnut?inak ja uz sa snazim aj stravu,ale dnes som predsa po obede vypila actimel a zjedla riadok cokolady /ale takej velkej/ horkej.idem si radsej navarit caj aby som nezrala zase:D:D
@kamila1119 s tym cajom si ma inspirovala 🙂 urobila som si s prichutou vanilky, hadam zazeniem chut na sladke 🙂. Som rada, ze si sa pripojila 🙂 cim viac zenuliek, tym vacsia podpora a inspiracia 🙂 ako tak citam, sme na tom podobne - kamen urazu jedine strava 😠 cvicenie ma bavi, snazim sa 5x do tyzdna a tiez som zacala s Jullien 😉 A rada by som sa zbavila takych 8 kg ale aj za 5 budem vdacna 🙂 Drzim ti moc palce, aby si sa co najviac priblizila k svojej vysnivanej postave 😵 a mozeme si pisat, co sme za den zjedli, co bolo zle a co uz robit nebudeme 😉 paaaa
@aknelka85 jooj mnam dala by som si vanilkovy🙂 ja mam brusnicovy ale je celkom dobry tiez🙂) no super tak mozme pisat co pojeme a kde sme spravili chybycku🙂 ja som dnes zatial tak vela nezhresila lebo riadim ale ked nemam co robit takatastrofa🙂 tak sa zajtra drzkaj a potom daj vediet ako si zvladala🙂
@kamila1119
@aknelka85 ja som si kupila panenský čaj - zasýti na noc a odvodní....parada.... to ked ma večer chytí vlčí hlad.... 😵
@kamila1119 uz teraz som zhresila - 4 zele cukriky 😠 ale co uz, fajne boli 😀 idem si zacvicit. Tak do skoreho pisania kolegynka 😉 drzkaj sa aj ty 😵
@perla200 caj na vecerny vlci hlad by bol pre mna vykupeniiiim🙂)) takze zajtra zhanam aj ja panensky caj🙂 a kde si ho prosim ta kupila v lekarni alebo normalne v potravinach? dakujem aj ja za typ🙂znie to velmi dobre🙂
@kamila1119 maju ho v DMku aj v lekárni aj v bio obchodoch, ale budete chodiť čúrať po nom🙂 ale pomaha aspon mne...
ja som schudla zmenou stravovania 10 kg za necele 3 mesiace. este 5 kg potrebujem. apotombudem na hmotnosti,aku som mala pred prvym tehotenstvom. cobolo uz dooost davno,kedze mam 3 synov. 🙂
Ahojte,mozem sa pridat k vam?Aj ja by som potrebovala trosku schudnut 🙂
ahojte, pridam sa aj ja ked mozem, ja som zacala pred 2mi rokmi, ked som zbadala na fotke ako vyzeram, povedala som si dost, odvtedy som upravou stravy a cvicenim dala dole 18 kil, ale este mi treba.
Prvych 7 kil islo lahko, prestala som jest pecivo, presla som na update, ale potom sa vaha zastavila a nevedela som sa nastartovat, tak som pridala cvicenie, ale musim priznat, ze som jedla aj sladkosti. To mi pomohlo a kila isli pomaly dole. Potom zase prisiel cas ked som zacala jest sladkosti a vaha sa opat stopla. A takto to funguje 2 roky.
Teraz v pondelok som si opat dala zavazok, ze sa dostanem pod 60kg do konca tyzdna, samozrejme skladkosti som uplne vylucila a jem len to co smiem.
@adeli79
@lejja
@csikike Ahojte kočky🙂 super že ste sa pridali, už tu padli nejake typy, ktore nam mozu pomoct schudnut🙂 spolu nam to pojde hadam lahsie takze VITAJTE🙂 som rada ze ste sa pridali🙂 piste nejake dobre typy napady hocico co Vas napadne, ale samozrejme ze aj problemy, je super vediet, ze v tom niesme same🙂 🙂
@perla200 to je super pojdem pozriet🙂 skoda ze som na to zabudla, dnes som bola v DMku zrovna:D a inac baby kupila som si dnes chrom - vyzivovy doplnok, udrzuje hladinu cukru v krvi, mala by som mat mensie zravky hlavne na sladke, tak uvidime🙂))
a este pridavam malu inspiraciu na nase bruska🙂 http://feminity.zoznam.sk/c/891984/10-minut-tyc...
baby, ja chodim do fitka 5x tyzdenne, 2x s trenerom, 3x sama, po kazdom treningu si davam este 30-40 min. beh, alebo rychlu chodzu...
ale je pravda, ze 80% chudnutia je strava a 20% cvicenie
Ahojky tak ja sa k Vám pridávam. Som už 9 mesiacov po pôrode a kilá nechcú isť dolu. Pri mojej výške 162 cm vážim 73kg. Tak stravu som si už upravila a to tak,že si objednávam z donáškovej firmy fit obedy a zatial sa držm. Len horšie je to so športom nejak som dosť lenivá. Začínam s plávaním len neviem či z neho pôjdu kilá dolu. 🙂
ja pridavam tiez osvedcene:
http://www.vitaminex.eu/vitaminex/8-AKO-SCHUDNUT
Ahoj 🙂 ak mas zaujem, pridaj sa k nam https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/podporme-jedna-druhu-pri-chudnuti-2/ 😉