Schudni s DaVe - skúsenosti

21. jún 2023

Ahojte, máte skúsenosť s jedálničkom od nich? Rada by som to vyskúšala, potrebujem zhodiť dosť kg, kalorické tabuľky u mňa nepripadajú do úvahy takže hľadám niekoho kto by mi vypracoval jedálniček 😊
Pripadne ak máte skúsenosť s niekým iným, rada si prečítam vaše skúsenosti 😊

adriana2503
21. jún 2023

ahoj ja som cez nich chudla ale dlho mi to nevydrzalo dodrziavat jedalnicek ... oni tiez zostavuju jedalnicek na zaklade KT, vsetko si musis vazit ale po 2 mesiacoch som vela veci vedela okom. ale jedla su take trosku ine chutovo, treba si na to zvyknut a dost si ficia na celozrnnych veciach (chleba, krupicna kasa, tarhona, tortily) a tazsie sa zhanaju ale za mesiac vyskusania to stoji za to ;) ....ja som necvicila k tomu tak mne to islo dost pomaly a preto som sa na to aj vyprdla, ale uz je tomu rok a strasne vela navykov z toho stravovania mi ostalo ;)

lili91
22. jún 2023

Ja som s ich programom veľmi spokojná. Ak sa do toho pustíš ako do celku - budeš dodžiavať jedálniček, hýbať sa (nemusíš hneď cvičiť, stačia aj prechádzky), počúvať ich storky, videá, kde veľmi prirodzene motivujú ľudí, s nimi naozaj schudne každý. Jedálniček zostavujú pestrý a chutný, vypočítajú kalorický deficit, aby človek chudol, ale nepoužívaju priamo KT (sami povedali, že KT sú dosť nepresné). Majú super aplikáciu do mobilu, kde si vieš pozrieť nákupný zoznam, recepty, pozdieľať sa s otatnými chudnúcimi, ako sa ti darí alebo aj nedarí. V cene sú aj online tréningy rôznej náročnosti.

ivkav5
25. júl 2023

Ahoj, ja som k dnešnému dňu s nimi 6tu premenu a schudla som -19kg. Je to teda za pol roka a som maximálne spokojná. Strava je geniálna, chutná, všetky tie recepty sú naozaj vynikajúce a je to teda prvá strava, ktorá mi vyhovuje, pretože nemám pocit, že si niečo odopieram alebo že niečo nemôžem. Nechýba mi vôbec nič, ani sladké. Recepty typu- langoše, segedín, sviečková tiež nechýbajú v jedálničku, takže za mňa mňam ;)