Schudni s Dave

5. feb 2023

Ahojte boli ste niekto v programe schudni s dave? Podarilo sa vám schudnut? Ostali str pri tých potravinách bez kuracieho mäsa, všetko celozrnné atď? Ako to vychádza finančné tieto potraviny.. kED to prestanem jest časom opäť priberiem?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
5. feb 2023

Ak sa vrátiš k stravovaniu ako teraz tak priberies. Ak sa budeš stravovať tak aby si bola na tom prijme tak nie. Osobne 50e za jedálniček na mesiac kde sa každé jedlo v týždni opakuje 2x je dosť. Plus nie je to jedálniček na mieru. Za mňa malo bielkovín a veľa sacharidov. Ale jedla z bežné dostupných potravín.

viky7
5. feb 2023

ja som za prvy mesiac schudla 5 kg, nikdy som nemala vztah k vareniu, ale toto islo akosi same, mala som kopec energie .... prisiel september- skola, praca .... isli to tazie... flakala som to .... ale schudla som postupne dalsich 5 kg, november - januar som mala depky .... jedalnicek som isla tk mozno na pol... prejedala som sa sladkym ... vaha mi isla hore asi 2,5 kg ... ale teda to beriem este ako uspech, lebo malo pohybu a vela sladkeho ... a idem uz 7 mesiac ... varim si na dva dni ked nemam naladu ... a pride mi to lacnejsie stravovanie ako keby som dala kazdy den 7 eur za obed .... a jedla mi velmi chutia .. takze j som spokojna ... 🙂 po 3 mesiacoch som obliekla nohavice, ktore som mala 10 rokov z nostalgie odlozene v skrini... a dalsie pozituvum je u mna, ze nehladujem ...