Schudni s DaVe

2. jan 2025

Zienky, ktoré ste to skúsili - ako je to s jedálničkom od nich? Asi sa nedá kúpiť len jedálniček bez cvičenia? Cvičím vo fitku. Ale fakt by sa mi zišla inšpirácia na nové zdravé jedlá. Sú tie jedlá chutné? Neopakujú sa? Kebyže si platím nejakú dobu mesačne tých 10€ oplatí sa?

parvinka0001
2. jan 2025

U schudni s dave stojí jedálniček 50€

medina20
2. jan 2025

Oplatí sa ,jedlá sú chutné a stojí to za to😊

viky7
2. jan 2025

ich jedalnicky su super .... da sa to kupit len ako balik spolu .... tych 10 eur je archiv premien, ktore si mala kupene ... ak ti ide len o recepty, maju 2 knizky

sense
2. jan 2025

Mne sa ich jedálniček nepáčil, vyrátali mi ešte menej kcal ako KT, keď som im napísala tak mi zvýšili príjem štýlom že miesto 200g melónu na 500g. Plus je zameraný dosť sacharidovo.Za mňa veľa peňazí zato čo ponúkajú. To už bol lepší jedálniček cez výzvu od Janyho alebo Fitlavie. Ale možno sa za tie roky aj zmenili

autor
3. jan 2025

Áno, už som si všimla že v mesačnom členstve nie je jedálniček 🤦‍♀️ tých 50€ mi príde trocha veľa. Počítam kalórie cez KT, s týmto pomôcť nepotrebujem. Fakt mi ide skôr o inšpiráciu receptov (čítala som že majú chutné jedlá) a možno si trocha uľahčiť počítanie. Informácia s tou knihou je užitočná, nevedela som, mrknem sa na to 🙂