Schudnem behaním?

helen334
15. sep 2022

Ahojte
Chcela by som sa opýtať či vôbec schudnem večernom behaním okolo ôsmej večer cca 40 minút pokus, rýchla chôdza, plus cvičenie brucha na stroji.
Mám štvormesačného synčeka a večer to je ideálne keďže cez deň je inej roboty a má aj iné spinkanie a večer viem že sa nezobudí, až na kŕmenie.
Ďakujem za všetky vaše odpovede❤️

babovka2321
15. sep 2022

@helen334 cvicenie je len bonus, najpodstatnejsia je strava. Takze behanim mozes aj nemusis schudnut - podla toho, ako sa stravujes.

mamamasama
15. sep 2022

Kludne mozes aj pribrat, ak budes mat napriek behu vyssi prijem.

helen334
autor
15. sep 2022

Strava je samozrejmostou

anjelicek26
15. sep 2022

Behanie je na zvysenie kondicie a nabranie svalov na tych spravnych miestach a rovnomerne...pod ciarou ak nezmenis jedalnicek, tak mozes dokonca pribrat... pri dobrej a vyvazenej zdravej strave je to behanie dobry bonus...

nikha2809
15. sep 2022

Schudnes kalorickym deficitom, ničím iným, môžeš behať aj okolo zemegule ak prijimes viac ako spális, neschudnes.

marca12
15. sep 2022

Ak si ustrazis kalorie mozes schudnut a hlavne si upravis postavu. A ked aj nie,tak naberies kondiciu a to je dobry zaciatok pre ine typy cviceni.

zuzuliennka1
15. sep 2022

@helen334 pokial mas stravu ok, zastupene vsetky ziviny, jes dostatocne, ale nie privela - beh je skvely bonus, jasne ze spalis kalorie, vyformujes, zvysi sa ti tep, lepsie prekrvenie, zvysis kondicku, naberies svaly (aj svalstvo v podstate samo o sebe spaluje tuky)

helen334
autor
15. sep 2022

@nikha2809 stravu mám upravenú, dakujem

sono2
15. sep 2022

@helen334 jasne
Ale riadne behať

helen334
autor
15. sep 2022

@sono2 ale nevadí že je to už tak neskoro? Čítala som že by bolo lepšie ráno, nalačno

gabinka127
15. sep 2022

Každý píše o strave.. 🙂 Aká strava? Ja som teda nikdy na takomto odopieraní si dlho nevydržala.. Samozrejme, že pokiaľ budeš behať, schudneš.. 🙂 Ja som názoru všetko s mierou.. Neprejedám sa, nejem hlúposti.. Ale pizzu, či langoš si v kľude doprajem.. 🙂 Pokiaľ tie kalórie potom spálim, vôbec to neuškodí.. 🙂 A pokiaľ nechceš robiť fitness, tak nejako špeci stravu upravovať netreba...

macekovam
15. sep 2022

@helen334 nemusíš behať.. Úplne stačí rýchla chôdza..

mikadooo
15. sep 2022

@helen334 tak ja neviem, ak máš 30kg aj s topánkami, tak podľa mňa nie, neschudneš. Ak máš fakt nadváhu a myslíš si, že sa málo hýbeš, tak áno, mohlo by to pomôcť... Ale tam je xy faktorov a dala si príliš málo informácií. Ale za pokus to stojí (ak naozaj objektívne potrebuješ schudnúť).

sono2
15. sep 2022

@helen334 kamarátka tak behala.
No tak ja som večer už lačná po 18 nejem.
Stačí ti behať 30 minút

zero1
15. sep 2022

načo také extrémy že hneď 40 minút beh a potom ešte aj brucho na stroji.. len si privodíš zranenie ktoré ťa odstaví od cvičenia úplne. chudnutie je zmena životného štýlu. pomaly, postupne meníš svoj život. rob zmeny ktoré ti vydržia celý život. lebo cvičenie hodinu denne ti dlho nevydrží. týždeň ťa to bude baviť a potom si povieš že nemáš čas

kittykat22
15. sep 2022

@helen334 urcite mozes. Mam v okoli vela bab ktore schudli behanim. Ale maju doma pas a behaju 1h denne - pravidelne. Rychla chodza nefunguje - skusala som. Beh ano. Ohladne behania vonku to podla mna bude este efektivnejsie - pretoze je to narocnejsie.

elisebah91
15. sep 2022

Pomaly sa dávaj dokopy...máš len štvormesačné bábo, netreba hneď všetko hrr brrr
Naplaulnuj si kroky..raz urob to raz iné
Úprav stravu, ale primerane..známa si rýchlym chudnutím so stravy vyrobila žlčníkové záchvat a operáciou...pozor nie je to sranda...
Začni behať ale pomaly, načo hneď 40min. Aby ti odišlo mlieko? Ak teda kojis, ja som začala tiež sa viac hýbať a veru mlieka bolo menej a menej...dobre že som nepokračovala..
Posilní brucho to veľa urobí..ale správne cviky

zuzzinka
16. sep 2022

Mozes aj vecer..aj ked ja radsej beham rano..ide mi to lahsie. Ale nemozes sa po tom este najest niecim kalorickym, to by nemalo efekt, ktory pozadujes. A ano ide o kaloricky deficit, vtedy sa chudne. Ja som jedenie nezmenila ( neznamena, ze som nemala dobru dietu aj pred tym ), len som zacala behat. Postava sa mi spevnila a mala som pocit, ze som schudla..ale nie na kila. Ja sa vseobecne nevazim, je to irelevantne pre mna. Ak ma zacnu tlacit nohavice, viem, ze som pribrala a uberiem z kalorickym jedal napriklad.

hadecka39
16. sep 2022

schudnut mozes, no skor by som povedala, ze sa ti vyformuje postava tak trocha inak. ale jasne je to vydaj, ktory spali kalorie. sama uvidis ako to bude casom, lebo zo dna na den to isto nebude

darinkal
16. sep 2022

@helen334 áno. Ja som takto schudla 10 kg. Samozrejme ale musíš upraviť stravu. Ľahké raňajky. Vločky. Jogurty. Melón. Ľahký obed. Mäso na prirodno. Ryby. Mesto prílohy Veľa zeleniny ! Ale kľudne mozes aj zhrešit sladkosťami aj pizzou keď si telo zvykne ono to spali. A Ked si na beh zvyknes je ako droga.

llucciaa
16. sep 2022

ide hlavne o kalorický deficit, nič viac a nič menej, ale teda pohyb je dobrý, to ti pomôže nielen po fyzickej stránke, ale aj po psychickej 😉

mareri
30. sep 2022

ked budeš mat spravnu stravu tak ano. Ale j aradšej jazdim na bicykli, alebo kolobežke, než beham