Ako som začala brat antiku lepia sa na mňa kila jedna radosť… nehovorím že je to len tým proste mi chuti viac jesť.. pravda je že sa moc nehybem a chcem to zmeniť..
myslite že by stačili na začiatok prechádzky?
Aktuálne robím dvanástky v robote mám skôr sedavu prácu.. a potom som doma alebo niekam idem ale stále autom.. no proste pohyb nič..
myslite že by stačilo vysadiť antiku a začať sa hýbať prechádzky ? Cvičenie ma moc neláka..
čo sa stravy týka tak hlavne sladené vody obmedziť.. sladkosti a nejesť pred spaním to sú moje najväčšie problémy rozmýšľam nad fastingom
Chcela by som dať max 10 kg dole
Ak vysadis antikoncepciu urcite schudnes, ma vela negativ, akurat potom musis pocitat aj s otehotnenim.
Keď vysadíš antiku, tak môžeš aj veľmi pribrať, hlavne v oblasti brucha 😅
Chudnutie nie je len o cvičení ako posilňovani atd. Ide o pohyb celkovo a aký si zvoliš je už na tebe. Výber si teda niečo , čo tá baví a nemusíš sa do toho tak extrémne nútiť. Napr turistika, plávanie , lyžovanie, tenis, bicyklovanie atd. Skus vymeniť aj to auto za chodenie pešo. A hlavne zmeniť životosprávu. Sladené vody to vynechaj uplne. Ja som prestala piť sladené vody už pred dlhou dobou a teraz keď sa napijem sladenej vody mám pocit, že pijem nejaké lepidlo lepiace hnusne. Naozaj. A po chvíli som opäť smädná. Sladena voda neuhasi smäd tak, ako čistá. Ďalej Jedz stravu bohatú na bielkoviny, potom nebudeš mať chuť sa prežierať sladkým. A ak už máš chuť na sladké, daj si nejaký zdravý cukor. Ako napr fruktóza v ovocí a nie tie rafinovane cukry v sladkostiach.
Začala by som stravou. Čaje a čistá voda. Veľa zeleniny a ovocia. Hoc aký pohyb sa počíta. ;) Takže ak tie prechádzky.
@deti95060810 presne, chôdza je naj. Dobre sa pri tom formuje postava a nie je to beh, pri ktorom ides skapat. Skoda ze tak malo ludi používa nohy, len sa vyvážajú a potom plaču ze musia zhodiť. Nemusia. Staci sa nevyzrat a chodit vsade peso. Vsade, kde sa to len da…
Môj mladší syn schudol 20 kg bez športovania (dlhé prechádzky )za celkom krátky čas. Nemusel nič čítať ani
nič študovať ohľadom chudnutia .Jednoducho zo dňa na deň si povedal dosť a prestal večerať a obmedzili úplne sladké (okrem sladených vôd) .Celkovo sa začal hýbať viac ,dlhé prechádzky. Žiadne diéty ano extra zdravé potraviny.Je normálne len namiesto 2 rozkov si dá ráno jeden,obed klasika normálny aj pizzu celú a uz nič. Maximálne ak nejaký jogurt sem tam ajl olovrant,alebo mlieko. Prvé mesiace prísne .Mohli byť oslavy koláče torty vôbec. Sem tam si dal niečo malé aj to výnimočne cez deň.
Je proste v puberte má dobré spaľovanie a kilá išli veľmi rýchlo dole. Uz davno si to len udržiava. Stále sa kontroluje a žiadne večerné vyjedačky. Ja som za ten rok s ním začala snáď sto krát a keď som nevidela výsledky tak som nevydržala. Jednoducho musi byť tá pevná vôľa a chcieť to človek. On vraví,že keby vedel že to noe ke také ťažké urobí to oveľa skôr.
Pokiaľ začneš len prechadzkami ale nezmeníš stravu, najmä tie sladené zbrndy tak neschudnes. Ja som vysadila sytene nápoje a sladkosti, pridala pohyb a schudla už 14 kíl za pol roka.
turistika, prechádzky sú super...
vidím to na dcére - celý šk. rok chodí peši - denne 6 - 7 km
pekne to vidno na postave.