Schudnem?

21. jan 2023

Ahojte
Chcem a opytat...mam niake to kilecko navyse a rada by som schudla. Rada si doprajem vo vyzsej miere sladkosti, kava z mliekoklm cukrom obcas sladene vodi, sirup. Chcem sa opyatat. Ak prestanem jest sladkosti, pit kavu z mliekom a cukrom a pit sladene vody.. Tak pojde nieco dolu?

zmrzlinka2021
21. jan 2023

Schudnes ked budes v kalorickom deficite.

autor
21. jan 2023

@zmrzlinka2021 Jj ale nepojde nieco dolu samo ked prestanem s tym co som vymenovala?

laurita285
21. jan 2023

Pôjde, ak si to nebudeš nahrádzať pre zmenu buchtami na pare či palacinkami.

stellarstar
21. jan 2023

Vyskúšaj a uvidíš ale bez pohybu a cvičenia neviem neviem

fadama
21. jan 2023

Keď vylúčiť tak jasné že pôjde váha dole, ale nie ak zješ 5 reznov 😁

zmrzlinka2021
21. jan 2023

No vies, ked si prestanes sladit ale budes sa napchavat hranolkami, tak nepojde.

elia9
21. jan 2023

Pravdaže pôjde, ale keď sa nárazovo vzdáš všetkého toho, čo spomínaš, bude ti zle, budeš nervózna a časom v slabšej chvíľke vypapaš chladničku a budeš mať možno horšiu váhu ako na začiatku...choď na to postupne🙂sladkým vodám sa vyhni oblúkom, pi veľa čistej vody..daj si Max pohár sladkej vody za deň, ale najlepšie je nemať doma sladké vody..ja sa sladkého úplne neviem vzdať a preto to mám nastavené tak že mám povolenú jednu menšiu sladkosť za deň (nie celú čokoládu 😅)ideálne Max do 15:00 neskôr už len výnimočne..kávy s mliekom sa ja osobne nikdy nevzdám len namiesto cukru si dávam lyžicu medu, skús ak chceš 🙂držím palce...

autor
21. jan 2023

@zmrzlinka2021 akozw jasne toto tiez by som obmedzila 🙂

diana0200
21. jan 2023

Tiež práve toto riešim, ale ak začneš cvičiť a jesť zdravšie nevadí ak si dáš dajme tomu 2dc sladeného nápoja. Bola som zvyknutá piť celý deň len colu napríklad. Ale ak teraz chcem tak sa napijem proste keď si telo žiada nebudem sa tyrať. Alebo sa riaď tým, že 80% zdrave a 20% nezdravé. Na všetko treba čas, treba začat postupne. Cvičenie, jedlo atď. celkovo zmena životného štylu nie náhlae obmedzovanie. Aby si potom nebola oslabená. A ak chceš niečo sladké daj si nejaký jogurt nizkokalorický alebo sušienku nejakú.

klarissa25
21. jan 2023

@stellarstar jasne ze schudne aj bez cvičenia...len musí vhodné upraviť stravu..

1fifinka1
21. jan 2023

Mne sa vždy podarilo schudnúť keď som už nič nejedla po 17.00. Cez deň bežné jedlo, žiadne prepchavanie, občas si dám aj sladké. Ale proste večer fakt max vodu, alebo uhorku, alebo teda nič. Ale ja chodím spať skoro okolo 21.00. A veľa chodím peši. Schudla som 18kg a už ich nenabrala naspäť. Ale ja teda sladené body nepijem vôbec, ani kávu. Do čaju si dávam lyžičku cukru. A čokolády som prestala jest. Občas si dám doma urobený koláč. Ale všetko s mierou. Posledný krát sa najem pred piatou max o pol 6. A v pohode vydrzim.

lasona
21. jan 2023

Kávu s mliekom si pokojne dat, ale nie ze tam nasypes 10 lyziciek cukru.

diamondsspaces
21. jan 2023

Nainštalovať kalorické tabuľky a všetko jedlo co varíte a jete si poctivo vážiť a zapisovať. Je to dobre nie len na chudnutie ale aj na udržovanie si váhy. Napr taka kofola ma 40kcal na 100ml , keď vypijete 300ml kofoly telu dodáte 120kcal , 120kcal je napr 120g banánu, 350g surovej mrkvy alebo 375g varenej zeleniny ... teraz sa skúste zamyslieť, že či sa najete z 300ml kofoly alebo 375g varenej zeleniny a prijmete rovnaké kcal ... sladké vody a snaky sú najhoršie pri redukcii hmotnosti , sú to prázdne kalórie, z dňa na deň ich piť neprestanete, to som si istá, čiže musíte ísť na to ako pri vysádzaní antidepresív a TJ. Postupne znižovanie dávok, každý deň o gram dva menej cukru ... za mesiac keď si dáte toľko cukru ako teraz do čaju/kávy vám to príde nenormálne sladké.. chce to čas

slavomira236
21. jan 2023

Ja svhudn ak prestanem jesť pečivo chlieb idem na to zas

ckocka
21. jan 2023

Pôjdu kilečká dole ak vynecháš dostatočné množstvo akejkoľvek potravy tak aby si bola v kalorickom deficite. Či to u teba znamená len nepiť sirup a vynechať zákusok nikto z nás nevie.

evkamotka
21. jan 2023

Podla mna nie. Nejem sladkosti, nepijem nic sladene, kavu len cistu a nechudnem vdaka tomu

simonettasimonova
21. jan 2023

Keď budeš máš chute urob si bylinkový caj ja si dávam zeleny alebo matchu ktorá pomáha spaľovať tuky. Keď máš chuť daj si niečo zdravšie a nebude ta lákať sladké Keď niečo zdravého si dáš. Aspoň mne to pomáha. A kávu s cukrom a mliekom nepijem asi 5rokov vyskúšaj piť kávu a nie kakauko 🙂

talia6410
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blog_betka
25. jan 2023

Treba zmeniť stravu v prvom rade ak by ste mali záujem môžte mi poslať správu

alena97
8. mar 2024

Ak sa najem raz za deň a dám si ryžu s kuracím mäsom schudnem?už to tak robím týždeň