Podarilo sa niektorej z Vás schudnúť 10, 15 a viac kilogramov a pocítili ste nejaké zdravotné benefity? Ako sa to odrazilo na Vašom zdraví, prípadne Vám vysadili lieky napríklad na tlak a pod.? Znížil sa Vám tlak, cukor v krvi, cholesterol?
@lanelly dala som si vypracovať jedálniček , zatiaľ mam dole 13kg. Ešte potrebujem asi 5kg.
Cítim sa veľmi dobre, nepotrebujem lieky na zníženie pulzu. Bežne som po raňajkách už musela užiť,lebo mi išlo srdce vyskočiť.
Určite je to tou zdravou stravou. Odporúčala som to aj bratovi,ten si dal tiež toto vypracovať a zhodil od 1.jan. 6kg.
Vraj sa mu upravil tlak, cíti sa veľmi dobre.
Moja veľmi dobrá kamoška schudla cez 30,nebolia ju kĺby, chrbtica, cholesterol išiel rapídne dole a hlavne sa nepoti aj pri -10-s tým bojovala neustále,dodržiava jedálniček na mieru a pravidelne športuje...
@lanelly Schudla som 10kg, ale krvný obraz nezmenený, vždy som mala všetko v norme, práveže mi ešte viac klesol tlak a bolo mi sústavne na odpadnutie.
Ahoj, samozrejme. Tučný človek si to nevie predstaviť, kým to nezažije. Život so zdravou váhou je lepší. Ženský výška mínus 110 sa rovná ideálna váha. + - 5kg hore dole
podakuju sa minimalne klby ,,zataz na ne je velka,zlepsi sa kondicka,lahsie sa dycha .. zvysok pride postupne .. obezita nieje dobra ani ked sa clovek citi dobre- to je len navonok .. telo trpi .. takze ano scudnut sa vzdy oplati a vzdy bude mat vplyv na zdravie-pozitivny
ja som dala dole 10 a cholesterol mi stúpol🙂)))))))))))
ked som zacala chudnut pred 3r, bileli ma patove ostrohy, tie uz odvtedy nebolia,a le mna prestali boliet asi po tom, co som dala dole 3kg,
cize to nebolo sposobene znizenim vahy,a le skor zrejme zmenou stravy.
co sa tyka tlaku, problem som nikdy nemala, ani s cukrom.
cholesterol som mavala najvyssi tak skoro pred 30r a to som vazila o 10-15kg menej, ako teraz. mavam choelsterol stale nad normu, no len mierne, resp taky hranicny a to mi bol odoberany aj v obdobiach, ked som sa prepchavala.
a ozaj, kedze soms a zle stravovala, ked som priberala, tak som mala prolem s travenim. pri chudnuti sa mi strava zmenila, cize travenie sa zlepsilo. no vekom ho mam uz tak pokazene, ze aj tak sa sem tam nejaky problem s travenim vyskytne.
a shcudla som okolo 20kg, ale teraz pos viatkoch a viacerych anrodeninovych oslavach a hormonalnom zadrziavani vody mam vyssiu vahu. takze snad sa mi podari dat tento rok dole to co som opat nabrala a a este neico k tomu-. minuly rok s ami to moc nedarilo.
Keď som mala o 15 kg cítila som sa lepšie, teraz mám podľa tabuliek nadváhu ca 3kg a pripadám si ako Zeppelin. Bohužiaľ stresy, sedavé zamestnanie a. Deficit spánku urobili svoje. (Nie je na vine dieta, pretože na MD som okrem vrchu obliekla vsetky svoje veci) tlak a cholesterol mám nás vyšší ale odstranoila som peiciny tak dúfam, že do leta pôjdem smer ideálna váha.
Kolegyna schudla od marca 2022 zatial 47 kil...zlepsili sa jej vsetky parametre, ktore si vymenovala...diabetes typu 2, ktory mala cca 15 rokov, by jej z aktualnych vysledkov ani nediagnostikovali, pecenove testy vyrazne zlepsenie....ziari, chodi do fitka, plavat atd...
@riskoh ako sa jej podarilo toľko schudnut
@monaganova1 mala vypracovany jedalnicek na mieru plus k tomu pohyb, podla chudnutia jej to upravovali
@lanelly to nie, krvny obraz som mala rovnaky so 72kg a 60kg. Mam chronicky nedistatok zeleza.
Mne to akurat pomohlo vymenit satnik.