Schudli ste tak, že ste vylúčili sladkosti?

mmm2mmm
10. jan 2021

Ahojte podarilo sa už niekomu schudnúť tým že vylúčil sladkosti sladké vody chipsy atď...a porcie jedla znížil na polovičné ? Dá sa to vôbec ? Ďakujem za odpoveď

liz_lemon
10. jan 2021

kazda zmena stravy vedie k nejakej zmene, strava je zaklad chudnutia, cvicenie je doplnok

de_zi
10. jan 2021

@mmm2mmm Jasné, ...keď niekto bežne zje jednu dve sladkosti denne, vypije pár pohárov sladkej vody a semtam si pochutná na čipsoch; no a zrazu toto všetko z jedálnička odstráni, tak mu klesne priemerný týždenný kalorický príjem tak, že začne chudnúť. Úprava stravy je najrýchlejšia cesta k chudnutiu, cvičenie je už len taká príjemná dopomoc 🙂 Jesť polovičné porcie neodporúčam, ak sú to výživovo hodnotné jedlá.

herriett
10. jan 2021

Mne osobne vynechanie sladkeho nepomohlo. Uprava jedalnicka spolu s cvicenim uz ale ano. A dala som si aj sladke.

dominikac321
10. jan 2021

hovori sa ze strava je 70%, ono skor ide o to ci si das doobeda horalku a na obed nieco lahke a vecer nic alebo jes cely den plnohodnote davky a sladke. vsetko s mierou

noami12
10. jan 2021

@mmm2mmm ahoj, ja som zo dňa na deň úplne vymedzila cukor ( aj v káve, čaji, sladkosti, sladké vody) nemala som sidce nejaký účel že skrz chudnutia, ale hlavne chcela som mať zdravší stravovací štýl ale aj tak schudla som nejaké kg 😊
Teraz som pár týždňov pred pôrodom tak samozrejme už aj cukor prijímam, ale po pôrode idem do toho opäť a už aj za účelom zhodiť z váhy, neviem sidce koľko nechám v pôrodnici kg ale cukor chcem zasa pekne z môjho tela dostať preč, zabudla som dodať iba zdravé cukry - ovocie som jedla keď som mala zozaciatku chuť na niečo sladké. Ale na počudovanie nejako mi cukor nechýbal 😂

lucia147852
10. jan 2021

Áno, schudla som tak 8kg

lienka175
10. jan 2021

ja sladené vody nepijem už roky, nesladím ani čaj, nič... ale sladkosti a sem - tam aj čipsy boli denne... na nový rok som si povedala dosť... dám si kúsok koláča tak 2x do týždňa... a jem pravidelne: raňajky - obed - olovrant (ovocie) - večera... za 9 dní mám dolu 2,5kg

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@herriett ta úprava jedálnička bola nejaká zásadná ? Myslím tak, že napr žiadna múka mliečne výrobky atď ?

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@noami12 vynechala si len cukor v podobe sladkosti a sladkej vody či to bolo napr aj jogurt ochutený atď ?

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@lucia147852 fíha ak by sa mi podarilo schudnúť 8kg tak by som bola nadmieru spokojná... blahoželám k takému peknému výsledku...môžem sa spýtať ako dlho trvalo kým si schudla tých 8kg ?

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@lienka175 blahoželám tak to sú výsledky v podstate na počkanie 🙂

suge
10. jan 2021

Schudla som tak, že som sladké obmedzila. Vylúčiť sladké úplne nie je cesta pre mňa, pretože by som sa ho v slabej chvíli prejedla a bola by som na tom horšie, ako predtým. Schudla som čosi cez 10 kg, bez cvičenia.

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@suge tak to je dokonca viac ako by som chcela ..v akom časovom horizonte sa ti to podarilo

suge
10. jan 2021

@mmm2mmm 3 mesiace.

lienka175
10. jan 2021

@mmm2mmm ja som tiež nevylúčila sladké úplne, bežne mávam sladké raňajky, ochutený jogurt, müsli ochutené, kaše s ovocím, domáci koláč s kakaom...

lucia147852
10. jan 2021

@mmm2mmm asi polroka. Zo začiatku to slo rýchlejšie. Posledné kilá už pomalšie. Teraz už si dám aj sladké a váhu len udržiavam. Ale sladké vody a čipsy už vôbec. Prestali mi chutiť.

herriett
10. jan 2021

@mmm2mmm nie. Jednoducho som si po tej 15ej davala pozor na jedlo. Jeden den v tyzdni (napr piatok) som si dopriala vsetko-sladke, slane, pizzu. Snazila som sa obmedzit pecivo, lebo som z neho bola taka nafuknuta. Obed co dala jedalen v robote a poobede uz ziadne sacharidy, pecivo a do toho kazdy den cvicenie-tak 30 min. Mne to pomohlo, ziadne expresne rychle chudnutie, ale kila mizli. A to mam pred 50tkou.

dismonika
10. jan 2021

Ja som schudla 15-17 kg za rok, ale ja som musela kvôli dietnym obmedzeniam pred rokom úplne zmeniť stravovacie návyky. Teraz som až extrémne chudá.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marcellka32
10. jan 2021

Ja by som chcela dať dole 5-7 kg, nejem sladké od 1.1. 🙂 držím sa, chodím na dlhé prechádzky, večer jem o 17.00 naposledy, snažím sa zdravk jesť, nevazila som sa ešte, akosi sa bojím odvážiť 🙂

danielllka
10. jan 2021

@mmm2mmm ahoj, dá, veľakrát som tak schudla. Chce to len pevnú vôľu.

nevludna
10. jan 2021

Ano, cukor je jed

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@herriett ďakujem za info ..tak neočakávam že to bude nejaké expresne ale potešila si ma tým že napr obed v jedálni nebol problém prípadne sem tam si dopriať všetko na čo mám chuť

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@marcellka32 ja som sladké prestala jesť od 6.1. ale zatiaľ som neuvažovala o poslednom jedle o 17:00 neviem možno vyskúšam....neviem vážiť sa plánujem najskôr asi po 3 mesiacoch keďže si myslím že to nebude taký wow efekt ako keď niekto prejde na diétu 🙂 v každom prípade drž palce aby to vyšlo tak ako chces

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leskovael
10. jan 2021

Jasné že ked je toto niekoho bežná strava a vylúči tieto potraviny, tak váha pôjde dolu..Všetko su to len nezdravé tuky a cukry... A vôbec nieje treba sa vzdať sladkého, aj to sladke sa môže, ale treba si ho urobiť oveľa zdravšie a vyzivnejšie..a zrazu ani strava nieje taka "hrozna". Mňa stravovať sa zdravo baví, telo je oveľa ľahšie, niesom nafúknutá, milujem pocit ked sa najem a nieje mi ťažko. Sem tam zahrešim, ale snažím sa a navyše mám niečo sladké takmer denne. Napr raňajky - bez sladkých by som ráno nedala

herriett
10. jan 2021

@mmm2mmm pracujem v kolektive, kde je veeela "vymakanych" chlapov, tak sa musim drzat vo forme 🙂. Moj nazor je, ze clovek ma pocuvat svoje telo, ale vsetko s mierou. A pohyb este nikomu neuskodil 🙂. Ja zase zacinam, mala som pauzu kvoli problemom s tlakom. Takze si drzme palce 🙂

mmm2mmm
autor
10. jan 2021

@herriett samozrejme pohyb neublíži len nájsť taký druh športu alebo pohybu aby ma to bolo preto že chcem a nie musím...ale všetko sa dá keď sa chce 🙂 samozrejme držme si palce možno o pár mesiacov si už budeme na takej váhe ako chceme

herriett
10. jan 2021

@mmm2mmm to dufam. Ja cvicim vlastnou vahou-hlavne na zadok a brucho. Inak zadok sa mi formuje najskor 🙂. Ale predtym si dam taky rychly beh na mieste-k tomu super hudba. Pojde to, neboj. Alebo jednoducho tancuj 🙂

deti95060810
10. jan 2021

samozrejme... nejem sladkosti , cukor si nedávam ani len do čaju.... a vážim cca 52 kg. A to mám 4 deti. výška 167 cm