Schudli ste používaním vibračnej plošiny?

savoya
21. aug 2019

Uvazujem ze si zakupim vibracnu plosinu na chudnutie.Ake mate s nou skusenosti?

ivusikk
21. aug 2019

Stačí zdravo jesť a normálne cvičiť. Takéto nezmysli nepomôžu

mirage
21. aug 2019

@savoya myslis, ze ked sa na to postavis, a bude sa ti triast tuk a sadlo, tak schudnes?

savoya
autor
21. aug 2019

Moj kamarat si to kupil a schudol o 3 konfekcie.

ivusikk
21. aug 2019

No podľa mna keby to funguje tak sú všetci na svete chudý 😂 ako nič v zlom ale totálna hlúposť

barbellka
21. aug 2019

@savoya ja som na vibracnych plosinach bola vo fitku len v ramci "strecingu", vdaka tomu som mala mensiu svalovicu po klasickom treningu....ale nikdy by som si to nekupila domov, neminala na to prachy. Skusala som to zo zvedavosti, ked uz som to mala k dispozicii, sice som schudla, ale z toho, ze som "nezrala kraviny" a cvicila

savoya
autor
21. aug 2019

Ze vraj sa da za dve tyzdne zhodit 4 kila.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lula313
21. aug 2019

@savoya ja som ju pred par rokmi kupila a jediný efekt bol z toho, že mna, aj maminu(ktorej som ju potom dala) začali boliet kolena, čiže investuj radšej do permanentky do fitka, či krabickovej diety(na tej ja vzdy schudnem), aj po porode, keď mi nešli kila dole, som s nou pekne schudla

marienka1989
22. aug 2019

Vibračná plošina nie je až taká hlúposť...hlúposť je to, že si človek myslí, že sa stačí na ňu postaviť a tuky sa z neho "vytrasú". V rámci rehabilitácií kvôli chrbtici som chodila cvičiť na vibračnú plošinu, bola samozrejme väčšia a musela som cvičiť také cviky, ktoré boli veľmi namáhavé, keďže všetky svaly sa museli zapájať o to viac, aby som udržala balans na tej plošine. Za týždeň sa mi upravili bolesti chrbtice (nemôžem však potvrdiť, že to bolo len vďaka plošine, keďže som chodila ešte na rašelinové zábaly a elektriku) ale naisto môžem povedať to, že som schudla dve kilá a to vďaka plošine, keďže stravu som nijak nemenila v tej dobe. Takisto mi rehabilitačná sestra povedala, že pol hodina cvičenia na vibračnej plošine sa rovná dvom hodinám cvičenia rovnakých cvikov bez plošiny.

adulikw
22. aug 2019

Pokiaľ napíše niekto negatívnu odpoveď, nech si preštudujte na akom princípe vibračná plošina funguje. Toto môže napísať naozaj len Slovenská hlúpa žena že niečo, čo funguje na celom svete je blbosť! Tak dievčatá. Nič nepomôže za týždeň! Vibračná je super cvičenie, a 10 minút sa vyrovná hodinovému cvičeniu. Je to vedecky dokázané. Avšak plošina musí byť profesionálna nie tie lacné z reklamy a treba cvičiť aspoň 3x do týždňa dlhodobo. Ako môže niekto napísať, že si zničil kolená? Ja žijem mimo sk, mala som problémy s chrbticou a na rehabilitácii mi odporučili takéto cvičenie. Tiež som tomu neverila, ale pravidelnými vibráciami sa mi spevnilo chrbtové svalstvo, bolesti sú preč,okrem toho som schudla 4 kg, krásne sa mi vytvarovala postava, spevneli ruky paže, žiadna traslava slanina ako pred tým, celkovo telo mám pevnejšie a žiadna celulitída. A treba vedieť na tom cvičiť. Nie len sa postaviť a hotovo! Keď zaujmes zlý postoj, nečuduj sa, že si pokazís koleno. Na YouTube je veľa videí ako správne cvičiť a krásne vidno, ktoré svalové partie sa spevňujú. Tak ja len odporúčam! Keď niekto vyskúša 3x a dosť, čo čaká aký výsledok? Ja už fungujem na nej 3 roky a nedopustim na toto cvičenie. Pomáha aj po operáciách na ochabnuté svalstvo aj na chudnutie

jenny257
22. aug 2019

To je take ťažké nájsť si polhodinu denne a cvičiť ? Nie je . Radšej budem vyhadzovať peniaze za takéto blbosti - jo videla som tuto srandu aj naživo a dotyčný neschudol nič.

savoya
autor
23. aug 2019

@marienka1989
Som rada ,ze tu napisal nazor aj niekto normalny.Ja som nezalozila tuto temu preto aby mi tu nabehli skeptici ,ktori nicomu neveria ,ale ludia co s vibracnou plosinou cvicili a schudli.Zaujmaju ma skusenosti,pocet zhodenych kilogramov a vysledky cvicenia.

evittam
23. aug 2019

@jenny257 Mam doma a cvičím na nej. A schudla som aj chudnem. Ono sa da kupit aj kvalitná -s dobrym vykonom. A mozes na nej cvičiť kolko len chces a efekt je lepsi. Nielen na nej stat ci sediet a cakat zazraky. Mavam slušnú svalovku.😉 Samozrejme je smerodajna aj úprava stravy.

evittam
23. aug 2019

@adulikw Presne tak. No ano ked kupis tu z TVshopu a cakas ze len na nej stojis. Taku predstavu maji totiž ti co píšu co píšu.😉

savoya
autor
25. aug 2019

@marienka1989
Tak som si kupila vibracnu plosinu a cvicim na nej uz od vcera 20 minut a dnes 30 minut.Citim sa na nej dobre,nic ma neboli a je to prijemny relax.

lili201275
25. aug 2019

@savoya nebudeš ľutovať, je to veľmi dobrá vec . Keď chceš schudnúť, áno musíš upraviť aj stravu.Mne to veľmi pomohlo a aj na celulitidu a ochabnute svalstvo.

savoya
autor
25. aug 2019

Uz som s objednala aj krabickovu dietu ,kupila gely na celulitidu a chodim aj na pristrojovu lymfodrenaz.

franika
25. aug 2019

Stačí beh v prírode, vysadiť cukry+ tuky a budeš hviezda a začne ti miznúť aj celulitída...chce to čas a trpezlivosť...ale už po mesiaci uvidíš zmenu...žiadne plošiny a blbosti...

savoya
autor
25. aug 2019

Beh ma nebavi je to strasne nudny sport ja radsej ostanem verna vibracnej p.

martina_malacky
25. aug 2019

@savoya prepac ale ak mas take zmyslanie ako pises tak nikdy si dlhodobo neudrzis optimalnu vahu. Zaujimalo by ma kolko merias a vazis a tvoj zivotny styl. Krabickova dieta??? A ked skoncis tak co??? Alebo to budes navzdy jest? Gel na celulitidu? To fakt tomu veris? A ta plosina... to radsej cvic poriadne na zemi a este aj usetris. Ak mas dobreho trenera+ zdravu stravu a budes poctivo drzat tento zivotny styl tak zarucene schudnes aj bez takych tahacov penazi. Tot maj nazor.

savoya
autor
25. aug 2019

Uz cvicim druhy den a citim ze mam volnejsie nohavice.Tvoj nazor ma vobec nezaujma,ja nie som na sport ano verim tomu ze tak schudnem mam kamarata holandana a i kupil plosinu na cvicenie doma ked som ho videla o tri mesiace neskor skoro mi padla sanka.Schudol o dobre 4 konfekcie!A to jedol normalne len proste pravidelne a casto cvicil na tej vibr.plosine.

ivusikk
25. aug 2019

Druhý deň a voľnejšie nohavice 😂😂😂🤦🏻‍♀️

marienka1989
26. aug 2019

@savoya držím palce, nech sa očakávané výsledky dostavia a nech si ich aj udržíš 👍🙂

savoya
autor
26. aug 2019

@marienka1989
Kupila som si ju v Nemecku od znamej len za 30 eur ale je perfektna som s nou uplne spokojna.

savoya
autor
26. aug 2019
lili201275
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adulikw
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz