Ahojte,
chcela by som schudnut par kil... asi ako mnohe z nas 🙂 Cvicim sice doma kalanetiku (2-3x do tyzdna), ale to je skor na spevenie
svalstva. Rozmyslam nad kupou stacionarneho bicykla, ale netusim, ci sa da vdaka nemu schudnut a dost sa obavam, aby nakoniec
neskoncil len ako susiak alebo odkladac na bielizen, prip. ako haraburda, ktora v byte len prekaza. Mate s nim skusenosti? Da sa pomocou
rotopedu schudnut?
Budem vdacna za Vase nazory 😉 Dakujem.
svokra na takom bicykli šľape poctivo už asi rok a poviem ti, chudne pomaly, ale viditeľne.. len je to o tom, že pozmenila aj stravovanie a vyžieracie výlety do chladničky sa už nekonajú 🙂
na druhej strane u mojich rodičov taký bicykel slúži vyslovene ako vešiak, takže si myslím, že to dosť záleží aj na tvojej motivácii, že čo z toho nakoniec bude 😉
ak budes na nom poctivo slapat povedzme 3x do tyzdna po 60min urcite schudnes 🙂
ja som si ho tiez kupila za tym ucelom, teraz rozmyslam ze ho predam, lebo uz chudnut moc nepotrebujem 🙂
ja som schudla 12kg,teda dostala som sa na svoju povodnu vahu 63kg pri vyske 177cm, ako pred porodom pomocou stacionarneho bicykla-za tri mesiace a to tak,ze intezivne slapat kazdy den 45min a uprava stravy velka,skoro ziadne cukry,ranajky,obed a olovrant ako posledne jedlo o 16hod a to len zeleninovy salat a vela vody pit.uprava stravy je dolezita,musis znizit prijem a zvysit vydaj,je to jednoduche,len pevnu volu.
O uprave stravy viem - myslim si, ze sa neprezieram, ale zase netvrdim, ze si nedam kolacik, ked mam chut... Vecerne najazdy na chladnicku u mna nehrozia - v tom to urcite nie je. Lenze uz tie kilecka nejdu dole tak ako "za mladi" 😎
Prave to ma zaujimalo, ci pri nezmenenom jedalnom listku by mi rotoped pomohol trosku schudnut.
Patkobo, 3x do tyzdna by som zvladla - teraz tak cvicim kalanetiku, takze na to by som si nasla cas. Upravila si si aj jedalnicek? A teraz, ked uz "nebicyklujes", nepribrala si naspat? Alebo si si nasla iny sport?
nie, len sliapat na bicykli nestaci, ak neupravis stravu, tak isto neschudnes.....vlastna skusenost 🙂
@evittah urcite to pomoze ak zvolis spravnu strategiu ... zdrava strava, vacsi pohyb aj vonku (ist pesi nie busom, schody namiesto vytahu) ... a potom zaradit 3-4x tyzdenne 50min trening na rotopede ale musis si dat pozor aby si bola v aerobnom pasme cvicenia - teda v takej tepovej frekvencii pri ktorej sa najlepsie chudne .. ak je prilis nizka, tak nechudnes, ak prilis vysoka tak iba naberas svaly. Niektore stroje ti rovno meraju a vypocitaju ake tempo je pre teba idealne, ale mozes si to najst na internete a zmerat aj sama a potom podla toho cvicit. Idealne je to kombinovat s posilovacimi cvikmi na cele telo.
Bez upravy stravy to nepojde .. nemusis hladovat, staci nejest hluposti.
ahoj ja som si teraz kupila bezecku obuv podla mna najlepsi a najefektovnejsi sposob chudnutia + upravenie stravy spevni sa cele telo, mas vacsiu kondisku, viac vydrzis je to super! behavam neake 2 mesiace, schudla som mozno 2 kilo ale priznam sa jem aj vecer, no chystam sa to upravit 😀 do leta by som chcela dat dole 5 kilo takze hor sa nato....stacionarny bicykel neviem ale mam doma orbitrek no neschudla som nic z neho....a nevladzem na tom tocit je to nezazivne 😒
Orbitrek
ahoj, schudnut, iba stravou. Vsetko cvicenie je na spevnenie a vytvarovanie postavy. Inak kalanetika je supeeeeeeeeer 🙂