Schudli ste pomocou stacionárneho bicykla?

patka6
9. nov 2011

Poradte maminky🙂 Snazim sa schudnut kila po porode a rozmyslam nad stacionárnym bicyklom ,ake mate skusenosti? vdaka🙂

sashabb
9. nov 2011

@patka6 ja odporučím skôr eliptical. Mám odskúšané 😉
http://www.mail-sport.sk/elipticke.trenazery/

patka6
autor
9. nov 2011

@sashabb
vdaka🙂 ale to sa mi vidi este vacsie ako bicykel, nie? a kedze nemam dost miesta na to tak som myslela ze bude lepsi bicykel 🙂 a kolko sa vam podarilo schudnut? este ste popritom insie robili aby ste schudli? vdaka🙂

tehullka
9. nov 2011

a kolko si pribrala po tehotenstva? ja som v 21 tt a uz som pribrala 14 kg. Mala som na zaciatku 65 a uz mam 79 a mozno uz aj viac. Ale podla mna sa da schudnut vseliako nielen s byciklom. Hlavne ide o pevnu volu.. No ale s tych mojich nadbytocnych kil mam fakt obavy.. Ved pri babetku schudnes nie?? 🙂

sashabb
9. nov 2011

@patka6 tak ono ich je viac modelov aj viac veľkostí. Dá sa kúpiť aj menší, čiže by bol v podstate rovnaký ako bicykel. Určite je tento stroj na chudnutie lepší, nakoľko sa tam "namáha" viac svalov, keďže sa nesedí 😉

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 ono na schudnutie treba davat telu sok, len stacionarom, alebo eliptikalom sa neschudne, telo si zvykne na urcitu zataz, zatazuju sa vzdy tie iste partie. Urcite tieto stroje dopomozu k schudnutiu, ale nestaci len to. Osobne by som skusila nejake cvicenia v kolektive zumba aerobic, ja mam odskusany tiez eliptikal, je to dobra vec, ja som mala elektronicky, manualny by som urcite nekupila. Mna osobne velmi nudil.

blumka
9. nov 2011

@patka6 moji rodicia maju doma stacionarny bicykel, kedysi som pomocou neho schudla aj ja. Teraz na nom kazdy den cvici moj otec a schudol za 3 mesiace nejakych 10kg. Samozrejme ze sa zacal aj inak stravovat, nedietuje ale je kazde 3 hodiny mensie porcie, da si aj sladkost ale s mierou. Ja som si domov kupila ecliptical. Zatial cvicim len par dni, ale mne to vyhovuje viac ako bicykel, na bicykli ma vzdy boleli kolena 😅 A co sa tyka velkosti, mne sa vidi ze obe veci su velmi podobne velkostou.

patka6
autor
9. nov 2011

noo ved to je jasne ze nie cisto len to, ale ako do poctu k ostatnemu je to dobre nie? 🙂

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 urcite ano, ale tiez by som uprednostnila eliptical elektronicky

patka6
autor
9. nov 2011

@svetlankat vdaka za radu , uz som skusala aj zumbu ale to je na mna moc prirychle 🙂 uz nemam kondicku po porode nejak...:(

patka6
autor
9. nov 2011

@blumka noo tak to teda stoji za zvazenie ked to pomaha 🙂

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 neboj ta pride casom, uvidis, hlavne pevnu volu, ja ju nemam hlavne ze o nej pisem 😀

patka6
autor
9. nov 2011

@blumka tak to tatino musi by jaký macher 🙂 parada 🙂

patka6
autor
9. nov 2011

@svetlankat noo ani ja nemam tu volu pevnu, aj co som si povedala ze budem robit moc nedodrziavam...

blumka
9. nov 2011

@patka6 😀 no on je teraz na dochodku, zacalo mu vadit, ze nic nerobi a pribera, tak zacal cvicit..a maminu to stve lebo ona nechudne 😀
ja myslim ze do cohokolvek sa pustit a budes mat pevnu volu tak schudnes. Ci je to bicykel ci ecliptical. ale je dobre aj trosku poposilovat svaly, ja napr. pocvicim na eclipticale a potom si dam zopar brusakov. A samozrejme snazim sa upravit aj stravu.
@svetlankat 😀

alenka600
9. nov 2011

@patka6 Cauko, no ja ked som si ho chcela kupit, tak mi kazdy hovoril, nekupuj to, budes si nakoniec na to len vesat kabelky. Ale som si myslela - nie, vsak ked si to kupujem na to aby som schudla, tak to budem celkom urcite pouzivat atd atd. Kupila som, cvicila, som, neschudla som, nebavilo ma to a co s tym je teraz? Vesiam na to kableky 🙂Treba na to ozaj silnu volu. Ale aby som aj nieco prakticke odpovedala - ked som chodila do fitka, mne osobne sa viac pacil stepper, mala som pocit, ze my zatazuje cele telo a nie len zadok a nohy. Myslim taky stepper, o nemas len tie nozicky, ale aj tu hornu cast - no kde si proste opries hornu cast tela a podla toho si aj vies regulovat ci viac zatazis nohy, ci aj ramena atd. Vyjadrujem sa asi nezrozumitelne, ale neviem to napisat jasnejsie, som laik 🙂

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 no z vlastnej skusenosti viem, ze vola je to najdolezitejsie, najprv je to rozhodnitie a potom vola, bez toho to nepojde. Ale to uz moc mudrujem. Vies ono darmo ze si nieco zaumienis, ked nebudes mat pevnu volu. My sme investovali do eliptikalu, nakoniec som ho po dvoch rokoch predala v podstate pod cenu, lebo len zavadzal. Treba si to fakt zvazit.

svetlankat
9. nov 2011

@alenka600 presne ako to bolo u nas, ale uz je predany

blumka
9. nov 2011

@patka6 ja som napr. mala v umysle chodit pravidelne bud na zumbu alebo na plavaren. Parkrat som aj bola lenze to bolo velmi nepravidelne a len sem tam. Nedalo sa inak, mm nemohol vzdy strazit deti, ked ja som potrebovala ist z domu, takze pre mna je toto lepsia alternativa, mat to doma a vzdy ked dam spat malu, idem si zacvicit, pustim si k tomu nejaky film a ide sa

patka6
autor
9. nov 2011

ved ved ta pevna vola je asi najdolezitejsia...kiezby som ju mala 🙂

patka6
autor
9. nov 2011

vrela vdaka za vase rady a vas cas 🙂

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 kedykolvek, ved kupit mozes, vyskusat a ked bude zavadzat predas.

patka6
autor
9. nov 2011

noo ved hey ale tak je to dost velka polozka a urcite to predam potom len lacnejsie a preto sa aj pytam na to🙂

svetlankat
9. nov 2011

@patka6 urcite predas lacnejsie to urcite. Ale za vyskusanie nic nedas. Niekomu to vyhovuje niekomu nie, jasa sama doma neviem donutit cvicit.

saskia5000
9. nov 2011

Ja som schudla pomocou bicykla 5kg za mesiac a to som cvičila len sem tam🙂))))))))))))))))a jedla som čo som chcela🙂. Ešte by sa zišlo 10kíl, ale nejak sa mi nechce🙂.

patka6
autor
9. nov 2011

@saskia5000 to vazne? a nic ine si nerobila?

ajca123
9. nov 2011

Me kila idu vzdy po porode same dole 🙂
Moje deti ma vzdy vycuckali az na kost 🙂 MM.
A dufam ze aj treti...
Ale po tretom chcem zacat cvicit a spevnit postavu 🙂 ale az dokojim...
A chcem tiez si zakupit nejaky stroj na spevnenie moji postavicky

saskia5000
9. nov 2011

Áno vážne, a k tomu som chodila von s malou pravidelne tri krát denne na dlhé prechádzky. Na bicykli som cvičila väčšinou večer po 10minút, jeden krát za mesiac sa mi podarilo vkuse potiahnuť🙂 hodku a myslím, že to zabralo najviac. Aj teraz chcem už začať, len som unavená s malej🙂.

lypka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz