Ahojky,no co,objednala si si ju ?? JA tuho nad nou rozmyslam...no ale na tom fore ,co poslala magyaga ma teda moc nepotesili...ze ani kilecko dole...juuuj
ahojte,kto nad tým rozmýšľa,nech ho to rýchlo prejde,neodporúčam to ani len vyskúšať,je to veľký oblb,moja kolegyňa si to kúpila , dodržiavala všetko do poslednej bodky a nič,výsledok bol nulový,miesto zhodených kilečiek ostalo len sklamanie, neviem či to u niekoho fungovalo,ale zúfalci , ktorí si to objednali zostali len zúfalcami aj naďalej. veru tak.
nepoznam to ale pred par minutami som rozmyslala ze si to objednam. presvedcil ma fakt .ze coje ponukane cez internet je jedna ,,blbost,,chcu zarobit
na sprostych zufalych ludi som tiez jedna z tich lebo tiez sami nedari urobit nieco so svojou vahou./treba mat silne sebavedomie/ a uverit ze ked chces schudnut tak sa to bude dat..musis si za tym stat ;-]
Ahojte.ja z tým nemám skusenosti ale zas mam skusenosti z tabletkami Redukta daju sa kupit v lekarni a stoja nieco okolo 1,70 eur.Ja som pri tychto tabletkach schudla 10 kg.
no ja som si ich objednala, ale ešte mi nedošli tak som zvedavá čo to bude.Začínam mať obavy z toho či to nebudu zbytočne vyhodené peniaze :(
---valeria28--- z tych tabletiek z lekarne si schudla 10 kg a drzis sa stale na tej nizsej vahe? nenastal jojo efekt?
Neschudla som ani deko, aj keď som dodržiavala všetko do bodky. Neodporúčam, je to poriadny podfuk, vrátili mi peniaze, neodpovedali však na opakovanú otázku, či majú viac takých skúseností, ako som mala ja. Viac sa neozvali. 🙄
Ahojte 🙂 baby SLIM 309 si NEOBJEDNÁVAJTE je to len ďalší oblb mám to odskúšané a pre istotu 2 balenia
kura nieje zla,hoci som neschudla podla mojich prestav,a ani tolkoako to popisuju v reklame nemožem nadavat.po vrateni praznych obalov,mi bez problemou vratili peniaze,KLOBUK DOLE .čestnost je tu namieste. vrelo odpozučam,nič nestratite,vyskušajte snad vam to zabere lepšie ako mne.verim že keby tych sačkou bolo na 20 dni,skutoskutočne by to zabralo aj bez tabletiek.tie sačky su fajn len na 3 dni je to malo aspon umna.odporučam skusit nič nestratite.
ja som to skusila aj so sesternicou - ani u mna ani u nej - ziaden ubytok....takze blbost zarucena.
Ahojte dievčence, ktoré ste z BA (bohužiaľ zatiaľ iba v ba) máte čas jednu hodinu do týždňa a chcete chudnúť tak mi napíšte Mám veľmi dobrú skúsenosť so skupinovým chudnutím Je to kurz zdravia, výživy a zdravého chudnutia, žiadne tabletky na chudnutie ak chcete vedieť viac tak IP Je to naozaj účinné ja som takto zhodila už 10kíl.
Alebo ak by ste chceli pribrať pár kíl a vyformovať si postavu tiež vám viem pomôcť🙂
Priznám, že osobnú skúsenosť nemám. Neviem už ani akou zhodou náhod sa mi tiež dostali informácie o danej "diéte". Na prvý pohľad až neuveriteľne lákavé, tak som začala skúmať. Dopracovala som sa k stránke http://sjidelnicek.cz/dieta-309/ ....myslím, že tam tie komentáre hovoria samé za seba. Vyzerá to byť ďalší podvod a spôsob zarábania na zúfalých nešťastných ľuďoch. Je to ale samozrejme len môj osobný názor.