Ahojte baby.. Začala som cvičiť jillien michaels 30 dňová výzva.. Už mám dnes za sebou 4 deň.. A plus som ešte si stiahla túto Appku 30 dnovu to Som už na 6 dní a budem to cvičiť každý deň... Myslíte že časom bude na mne niečo vidno? Obmedzila som aj pečivo, a to som každý jeden musela mať aspoň jeden rožok... A plus nejem sladké, sem tam si dám Kocku 80% horkej coko, ... Co by ste ešte odpprucili... Ďakujem pekne
@aalzbetkaa túto Appku myslím.. A ešte plus snažím sa tak každý druhý deň ísť na bike na hodinu a pol...
@aalzbetkaa choď na stránku https://www.chudnutie-ako.sk/, tam sa dozvieš dôležité info, aby si niekde nerobila zbytočné chyby a nebola potom demotivovaná.
@aalzbetkaa no základ je strava, žiadna appka ti kilá neuberie. Vylúčiť pečivo a sladké je fajn, ale čo zvyšok tvojho jedálnička? A hlavne chudnutie je jedna vec, ale udržanie si novej postavy je niečo úplne iné, na to ti 30dní určite nestačí. A vlastne ako dlho ti trvalo pribrať to, čo chceš za 30dní zhodiť? Tiež len 30dní?
@sissy27 ja to nebudem cvičiť len 30 dní... Ale každý den a tie cviky co sú tam... Len tak sa volá apka no 😑
Dobre si zacala.
Vzdy je najdolezitejsie zacat.
30 dnova fitnes vyzva je super. Ak si doteraz necvicila tak si nastav tu zaciatocnicku uroven Cele telo, Brucho a napr. Zadok. Tieto 3 subory zatial iba cvic.
@aalzbetkaa cvičenie je super, ale strava je oveľa dôležitejšia
@evica01 dala som si celé telo a najskôr tu ľahkú a potom budem dávať tie ďalšie keď prejde 30 dní 🙂
@daganov obmedzila som sa dosť, večer som sa hocikedy o 9 napraskala.. Aj niekedy som pol milky zjedla a teraz už 2 týždne sladkosti vôbec že doboska, čokoláda..... Keď tak raz za týždeň kocka 80% horkej coko.... Aj pri jedle si dávam Oveľa viac zeleniny a prílohu len troska 🙂
Cvičenie nie je také úspešné ako diéta. Vyhľadať odborníka a pôjde to.
@aalzbetkaa tu vôbec nemusí ísť o obmedzenie, ale o správne zloženie stravy, ak bude niečo tvojmu organizmu chýbať, ďaleko neprídeš, preto som ti odporučila tú stránku. Je lepšie si niečo popredu naštudovať, vlastne to môžeš aj popri tom cvičení. Možno by pomohlo stiahnuť si kalorické tabuľky, aby si mala predstavu, koľko čoho potrebuješ prijať, aby telo dostalo všetko, čo potrebuješ a váha išla dolu.
Dobre ti to ide zatial. Postupne si budes pridavat cviky a odbudat dalsie jedlo 😊
Ked sa ti uz bude zdat, ze nevies ako dalej tak si pocitas nejake dalsie clanky, nove cviky, zaradis plavanie a pod.
V tej apke mas aj dni bez cvicenia. To dodrz. Necvic vtedy.
Kludne si aj teraz pridaj cviky na brucho. Tu lahku zataz.
@aalzbetkaa zháňaš tu info už dosť dlhú dobu, každá ti napíše niečo iné, jedna zo svojich skúseností, iná niečo, čo počula, že pomáha. No každý organizmus je iný a každej vyhovuje iný štýl, ozaj by bolo fajn, keby si si niečo naštudovala od odborníkov, vedela, aký by mal byť tvoj príjem, lebo pozor, ak ho príliš priškrtíš, nebude to mať veľký efekt a išla podľa toho.
Ja odporúčam stiahnut apku kalorické tabulky. Ja ich mám 38 dní. A 5kg dole. A to si zapisujem čo Jem, čo robím a čo vypijem. Tam ukazuje koľko toho za deň mozem a aj čoho. A zu viem čo môžem za deň jesť aby som naplnila bielkoviny, vlákninu, tuky a sacharidy. Naučila som si vyberať jedlo,a motivuje má či sa vojde do tabuliek 😁😁😁.A som rada že môžem zjes na čo mám chuť ak sa mi to vojde.😁😁😁😁