Schudli ste bicyklovaním ? Niekde čítam že áno , niekde že nie. Koľko ste cca schudli ?
Keď si dáš potom normálne jedlo, tak schudneš, keď zmrzlinu so šľahačkou, tak nie. Zhruba tak.
Tiež som premýšľala nad orbitrekom ešte . Máte niektorá skúsenosť ? Potrebujem zhodiť 9kg
schudnes jedine kalorickym deficitom
Ja športom nechudnem, skôr naberám a telo si pýta viac jesť. Keď chcem schudnúť musím naozaj obmedziť stravu
Tento rok som schudla 10kg z toho 2kg vody (zabudala som piť ) a 13kg tuku . asi si vravíte že neviem rátať ale ja som pribrala hodne svalovej hmoty bicyklom (najmä nohy) , lebo som jedla veľa bielkovín ako nižsie spominam. Bicyklovala som cca 45 min 5x do týždňa na strednom prevode do mierneho kopca , tep 160-180 , popri tom ľahká joga na popretahovanie šlach a svalov . Jedla som pestrú a rozmanitú stravu , za celý život som nezjedla toľko zeleniny ako tento rok. :D Mala som kalorická deficit , jedla som 1600kcal denne , v čase PMS 1750Kcal (vnútorný duch potreboval byť upokojeny cokoladov, zmrzlinou ), rozloženie stravy 15%tukov 55% sacharidov , zvyšok bielkoviny . ALE Popravde robila som to zle , bola som na vyšetrení bazalneho metabolizmu a pani doktorka mi uricla hodnoty 25% bielkovín 30%tukov 55% sacharidov podľa môjho Metabolizmu. Tak že za mňa , schudnúť saba biku dá ale priberiete na svaloch (nohy) Rada a typ na záver : treba sa aj merať , zapestie, boky, brucho , nohy (lýtko , stehno) , iba tak zistíš, že čo si schudla a čo si pribrala. Niektoré ženy majú 75kg z toho 30%kg tuku a vyzerajú tučné a sú ženy ktoré majú 75kg z toho 10%tuku a vyzerajú chudo .
A pani doktorka mi povedala že,kvôli tomu prvému rozloženiu živín som preto schudla tak málo , že mala som dať dole aspoň 17kg , a to len kvôli tomu že som jedla veľa bielkovín a malo ZDRAVYCH tukov , čo mi aj v krvi vyšlo, že mam malo toho dobrého cholesterolu. Ale kazdí sme iní. Možno vy budete potrebovať iné rozloženie živin . 🙂
70-80% uspechu je v strave, cvicenie je leb skvelou pomocou. Ak budes mat stravu vdaka ktorej stale nebudes v deficite, tak chudnut nebudes😉
Aj a cvičenie