Zdravíčko...prosím vás, schudli ste niekto len úpravou stravy? Úprava stravovacou poradkynou....zacvičim si tak max 2x do týždňa po polhodine, pohybu mam tak akurát.
A prosím vás, ako je to s KT ....ta celková hodnota kJ sa mi vypocita z vahy? Tuky sacharidy vláknina a bielkoviny to ma byt na konci dňa cca 100%?
Poraďte prosím, ďakujem 🙂
Ja som bola nešťastná z kíl , ktoré mi po pôrode ostali a keďže som nemala pri dcérke čas na cvičenie rozhodla som sa aspoň upraviť si stravu🙂. Prestala som jest sladké,.. ochutené, sladené vody , a vyhýbala som sa úplne pečivu, mučnym jedlám. Za 2-3 mesiace som mala svoju pôvodnú váhu.
Áno..z 89,5 kg a veľkosti 48 som len stravou šla dolu na 62,5 kg a veľkosť 36
Strava je zaklad. Pohyb je bonus. Schudla som vdaka strave, a cvicenie som pridala len preto aby som nebola ako handra.
Schudnúť schudneš, ako bude tvoje telo vyzerať je druhá vec
Jasne. Ale ostanes mlandrava a ne-fit.
Neviem z akej váhy potrebuješ chudnúť ale ja som po pôrode ostala pribratá a potrebovala som ísť dole o 15 kg...podarilo sa mi to až s KetoDiet 🙂 teraz už len udržiavam.
Fyzika nepusti, ked uberies kalorie z bezneho metabolizmu, tak budes chudnut aj bez pohybu. Ale budes proste mlandrava a pojde to pomalsie. Takze pohyb je vitany.
Tie tuky, sach ... su informativne, nemusis ich dodrziavat. To je iba, aby si videla, ci mas niecoho privela (tuky, sacharidy,...), alebo primalo a mohla upravit jedalnicek. Pridat chybajuce bielkoviny, ubrat privela sacharidov,... Ked nemas chut jest, budes jest nasilu, aby si dodrzala 100%? A zase na iny den budes mat hlad a kludne tam bude vsade 150% miesto 100%.