Schudla som už 12 kg a zrazu som pribrala 1,5 kg

15. nov 2024

Chudnem, už som dala dole 12 kg. Včera som si dala na ranajky jednu zemlu, lucinu, sunku. Potom som mala až obed kuracie mäso s ryzou. A mala som chut na sladké tak som si dala corny a večer som dostala po dlhej dobe chut na McDonald. Tak som si dala jedno cele menu. A dnes mám o 1,5kg viac. To prečo?🥲🥲🥲 kvôli jednému zlému jedlu?

doriiis
15. nov 2024

Lebo si si ten MCkac dala večer a nestihla si tie kalórie vydať.Ked MCkac tak doobeda alebo skoro poobede a potom sa už krotiť.

gleep1
15. nov 2024

Veď to je len voda. 1,5kg tuku za deň nepriberies, zadrží sa ti len v tele voda napríklad kvôli vyššiemu obsahu soli v Mc

guudy
15. nov 2024

@doriiis z jedneho mekaca nepriberie za noc 1,5 kg tuku. Ako pise @gleep1 , bude to len zadrzana voda zo soli. Alebo ma vykyv hmotnosti suvis s autorkinym cyklom.

lucia13022023
15. nov 2024

Určite to nie je tuk. Je to sol, respektíve voda. Ja milujem hŕstkovu polievku, ale ja si ju vždy mega presolim a dám vela octu. Vždy mám 1-2kg naviac, ale viem, že je to z tej soli. Odváž sa k dva dni a uvidíš ze kilo bude dole

majamat
15. nov 2024

travdenie prebieha tak, ze zjes jedlo, zmeisa sa s traviacimi stavami a postupne sa zacina rozkladat na mensie a vstrebatelne casti, potom sa vsrebava v tenkom creve, nietore latky sa dokazu vstrebavat uz v ustach ( tusim aj vit C ) a nasledne zvysok - odpad postupuje do hrubeho creva a potom von.

toto cele trva niekolko hodin. cize ty ked si das ranajky, este zvysky z tvojho tela neodidu, ked si das obed, a nasledne dalsie jedla. kludne zvysky z jedneho dna sa z tela dostanu von aj druhy den - zavisi od konkretnej stravy a aj mnozstva stravy.

ak mas stravu lahsiu, lahko vstrebatelnu, co vacsinou pri chudnuti mame, navyse jeme mensie mnozstva jedla, toto vsetko am za nasledok, ze sa v tele nic zos travy nezdrzi tak dlho,a o ked si das viac a tazkej stravy.
a presne tato tazka strava ma tiez svoju hmotnost. este to skusim inak napisat. ked jes lahsku stravu 1 den, tak ti priebezne odide von a na dalsi den rano mas v sebe len zybytky vecere. ked jes tazkus travu, tak dalsi den mas v sebe mozno este zbytky obeda, vecer, olovrantu a mozno aj ranajok. a teda este je tu ten dalsi fakt co som pisala, mnozstvo tej strav,y ktore moze byt vyssie, reps vaha tej stravy.
dalsi fakt o ktorom este musim anpisat, ze nezdrava strava sposobuje zadrziavanie tekutin.

cize realne z 1,5kg si mohla pribrat maximalne 100g ak si prijala prilis vela kalorii, ostastne je zadrzana strava a voda.

zuzanka.zuzu
15. nov 2024

pri tejto strave by som neschudla ani gram 😂 si dobrá, že si dala 12kg dole 🙈 to z akej váhy si išla?

simsalabim
15. nov 2024

Voda (cyklus ma velky vplyv na toto) a zvysky, co este nevysli von.

autor
15. nov 2024
autor
15. nov 2024

@majamat Dakujem za vysvetlenie 😊

zuzinka888
15. nov 2024

Urcite nie. Zjedla si mozno viac sacharidov a soli a tie na seba viazu vodu. Toto jedli sa dlhsie travy takze ho este mizes mat v crevach- nestresuj. Nie je realne z jedneho jedla pribrat 1,5kg avsak sk si nezjedla pol MC donaldu.

januska12323
15. nov 2024

Odváž sa o tri dni, mcdonald bude dovtedy fuč.

lucia13022023
15. nov 2024

Inak autorka, chválim ta za dobru stravu. To sa mi páči, že ješ normálne jedla. Toto je udržateľné chudnutie.

mandzula
15. nov 2024

Nestresuj a hlavne sa po takychto "prehreskoch" nevaz, daj tomu cas na vykakanie a vycikanie.🙂

autor
15. nov 2024

@lucia13022023 Ano ja jem všetko, len mensie porcie a drzim deficit ale raz za dva/ tri tyzdne takto zhresim ale ani raz mi to nestúpli až o 1,5kg😅

lucia13022023
15. nov 2024

Tak to ma byt. Balans

taktotedanie
16. nov 2024

A vaha ti moze skakat aj pocas menstruacie
Mne z dna na den pribudli 3kg len kvoli ms, po skonceni znova povodna vaha

pochod
20. nov 2024

Neboj nepribrala si 1.5kg tuku, ale z tých slaných a ultraspracovanych potravín tvoje telo zadrzalo vodu 😂 pekne pokračuj ďalej nic sa nedeje ak si mala nejaký cheat day