Chudnem, už som dala dole 12 kg. Včera som si dala na ranajky jednu zemlu, lucinu, sunku. Potom som mala až obed kuracie mäso s ryzou. A mala som chut na sladké tak som si dala corny a večer som dostala po dlhej dobe chut na McDonald. Tak som si dala jedno cele menu. A dnes mám o 1,5kg viac. To prečo?🥲🥲🥲 kvôli jednému zlému jedlu?
Veď to je len voda. 1,5kg tuku za deň nepriberies, zadrží sa ti len v tele voda napríklad kvôli vyššiemu obsahu soli v Mc
Určite to nie je tuk. Je to sol, respektíve voda. Ja milujem hŕstkovu polievku, ale ja si ju vždy mega presolim a dám vela octu. Vždy mám 1-2kg naviac, ale viem, že je to z tej soli. Odváž sa k dva dni a uvidíš ze kilo bude dole
travdenie prebieha tak, ze zjes jedlo, zmeisa sa s traviacimi stavami a postupne sa zacina rozkladat na mensie a vstrebatelne casti, potom sa vsrebava v tenkom creve, nietore latky sa dokazu vstrebavat uz v ustach ( tusim aj vit C ) a nasledne zvysok - odpad postupuje do hrubeho creva a potom von.
toto cele trva niekolko hodin. cize ty ked si das ranajky, este zvysky z tvojho tela neodidu, ked si das obed, a nasledne dalsie jedla. kludne zvysky z jedneho dna sa z tela dostanu von aj druhy den - zavisi od konkretnej stravy a aj mnozstva stravy.
ak mas stravu lahsiu, lahko vstrebatelnu, co vacsinou pri chudnuti mame, navyse jeme mensie mnozstva jedla, toto vsetko am za nasledok, ze sa v tele nic zos travy nezdrzi tak dlho,a o ked si das viac a tazkej stravy.
a presne tato tazka strava ma tiez svoju hmotnost. este to skusim inak napisat. ked jes lahsku stravu 1 den, tak ti priebezne odide von a na dalsi den rano mas v sebe len zybytky vecere. ked jes tazkus travu, tak dalsi den mas v sebe mozno este zbytky obeda, vecer, olovrantu a mozno aj ranajok. a teda este je tu ten dalsi fakt co som pisala, mnozstvo tej strav,y ktore moze byt vyssie, reps vaha tej stravy.
dalsi fakt o ktorom este musim anpisat, ze nezdrava strava sposobuje zadrziavanie tekutin.
cize realne z 1,5kg si mohla pribrat maximalne 100g ak si prijala prilis vela kalorii, ostastne je zadrzana strava a voda.
pri tejto strave by som neschudla ani gram 😂 si dobrá, že si dala 12kg dole 🙈 to z akej váhy si išla?
Voda (cyklus ma velky vplyv na toto) a zvysky, co este nevysli von.
@zuzanka.zuzu z 80
@majamat Dakujem za vysvetlenie 😊
Urcite nie. Zjedla si mozno viac sacharidov a soli a tie na seba viazu vodu. Toto jedli sa dlhsie travy takze ho este mizes mat v crevach- nestresuj. Nie je realne z jedneho jedla pribrat 1,5kg avsak sk si nezjedla pol MC donaldu.
Odváž sa o tri dni, mcdonald bude dovtedy fuč.
Inak autorka, chválim ta za dobru stravu. To sa mi páči, že ješ normálne jedla. Toto je udržateľné chudnutie.
Nestresuj a hlavne sa po takychto "prehreskoch" nevaz, daj tomu cas na vykakanie a vycikanie.🙂
@lucia13022023 Ano ja jem všetko, len mensie porcie a drzim deficit ale raz za dva/ tri tyzdne takto zhresim ale ani raz mi to nestúpli až o 1,5kg😅
Tak to ma byt. Balans
A vaha ti moze skakat aj pocas menstruacie
Mne z dna na den pribudli 3kg len kvoli ms, po skonceni znova povodna vaha
Neboj nepribrala si 1.5kg tuku, ale z tých slaných a ultraspracovanych potravín tvoje telo zadrzalo vodu 😂 pekne pokračuj ďalej nic sa nedeje ak si mala nejaký cheat day
Lebo si si ten MCkac dala večer a nestihla si tie kalórie vydať.Ked MCkac tak doobeda alebo skoro poobede a potom sa už krotiť.