Ahojte, som tretí mesiac na kalorických tabuľkách, je to super vec. Schudla som 13kg, som na seba fakt hrdá. Ale problém je v tom, že varím na dva krát a to ma totálne niekedy demotivuje. Prosím ako sa robí to, že napríklad idem robiť cuketové placky, urobím ich z kila cukety a ako to zadám do tabuliek cez to vytvoriť moje jedlo. Vôbec tomu nechápem, že ako a kde a čo nahodiť. Chápem, že potom si to nejak zvlášť asi odvážim a zjem. Ale viete mi to prosím napísať ako návod pre somára? Fakt niekedy mi je až do plaču. Urobím rodine tie placky a potom idem zase zvlášť sebe všetko nanovo vážiť aby som si to mohla presne nahodiť. A takto si to proste komplikujem. Ale inak je to super vec, fakt sa s tým dá pekne schudnúť. Len trošku tomu ešte nechápem ako to funguje s tými "mojimi jedlami" ??? Prosím, prosím prosím o radu a postup ako to robiť. Budem veľmi vďačná.
Aha, takže to teda skúsim. Veľmi pekne ďakujem, strašne mi to uľahčí život.
A už rozumies? Proste v tom moje jedla to bude mať dokopy aj kilo, a adekvatne to vyrata potom kalorie za porciu
Ano, nahodila som si tam akože kilo cukety, ovsené vločky, vajcia a uložila a potom som vo voľnom dni dala ten môj recept a akože som si dala 250g a už tomu chápem, veľmi pekne ti ďakujem.
Nie je zac 🙂 tak držím palce aj ďalej
Proste si jedny vyberiem z toho zoznamu, také, čo sú najbližšie k tomu, aké som robila ja. Nebude to úúúplne mega super brutál presné. No a? Čo sa stane? Nič. 😉
@h2 hm, no hej ale ja som proste poctivka, mne to nedá 😀
Ako chceš, ale je to naozaj zbytočné.
Odvážis a zapíšeš si vsetky suroviny, ktoré použiješ. 1g=1 porcia. A potom si Odvážis svoju porciu, trebars bude mat 350g a zapíšeš ako 350 porcii.
@h2 ked chcem chudnut,nebudem si davat priblizne veci zo zoznamu.mozu sa diametralne lisit..
Ja som vcera takto varila a v zozname boli rozne udene tofu.
A ani jedno sa kaloriami nepriblizovalo tomu co ,som mala ja...
Nakoniec som nasla presne to.ale v zozname nebolo.musela som hladat cez lupu ..
Autorka-normalne si nahadzes vsetky zlozky do niektorej casti dna/napr. Obed/
Tam mas potom pri tom plusku take 3 bodky-na ne kliknes,potom kliknes na ulozit jedlo.
Ulozis si to pod svojim nazvom.
A uz si to budes pod tym nazvom hladat v kolonke moje jedla-vzdy si tam nahodis svoju konkretnu gramaz.
Ja som si tie recepty pozapisovala-zriadila som si na to extra blok a varim podla toho,mam prehlad....lebo vela razy varim vo dum dal a hned tam mam inspiracie...
@osky Jasné, nech si každý robí, ako mu vyhovuje, ja som jej len dala tip, lebo často ľudí odradí, keď si majú všetko takto podrobne zapisovať a vykašlú sa na to úplne. Ja som takto fungovala 5 mesiacov (s približnými údajmi zo zoznamu) a schudla som 10 kg. A to som nemala žiadnu extra nadváhu. Proste lepšie, ako nič. Ak by v tom zozname tie hotové jedlá neboli, asi by som sa na to vykašľala.
Pridáš tam gramaz surovin ktoré ideš použiť do receptu, napríklad na tie placky. Ulozis si to a keď si ideš nahadzovat, tak si zvolis to svoje jedlo a dajte tomu 300g. Ono to vyráta kalorie na 300g z toho jedla.