Ahojte
Nájdu sa tu baby ktoré skúšali sacharidové vlny a úspešne? Viem že je to účinná metóda ale či nenastava jojo efekt atď? Váš názor na ne? Chcela by som to skúsiť len niesom o tom až tak úplne presvedčená.
@klip0 môžem sa opýtať prečo?
Pretoze beznemu cloveku staci obycajna zdrava strava a nie taketo niečo. Ludia budu donekonečna hladat tu pravu zazracnu dietu, pritom staci zdravo jest a neprejedat sa, nic viac. Sacharidove vlny sa davaju v pripade, ze telo potrebuje spalit posledne percenta tuku (napr kulturisti, fitnesky..) a to uz beznou dietou a zdravou stravou ide tazsie, su vhodne pri velmi intenzivnch treningoch (bezny clovek si nevie predstavit co je to intenzívny trening v takomto pripade a tym nechcem nikoho urazit, proste to tak je, niesme vsetci vrcholov sportovci).
Takze ak nejdes na fitnes sutaz nic take neodporucam, lebo predpokladám, ze chces schudnut ako bezne zeny a nie na sutaz. A ano samozrejme budes mat jojo efekt, pretoze o tomtreba vediet velmi veľa alebo sa zverit do ruk odborníkovi
@wiw8 občas to nejde ja sa neprejdam večer som len na šalátoch nejem sladké vyprážané dávam si pozor co jem hybem sa a nejde to tak ako by som chcela 😉😉 a to nie ze teraz som začala takto fungujem pár rokov..... Tak preto hľadám niekoho kto skúšal sacharidové vlny a nie rady co obmedziť 😉 vďaka
@janulla123 ja som na sacharidovyvh vlnach isla viac krat, vzdy bud tesne pred fitnes sutazou alebo ked som sa potrebkvala narychlo vtesnať do vahovej kategorie v sporte. A aj ako trenerka som ich nastavovala ludom ale velmi individualne a podla potreby. Naozaj je to nepotrebne pre teba. Tebe staci jednoducha rovnica: byt v deficite. Menej priat ako spalis, tam ziadna ina veda nieje. Ak mas peniaze nazvys skus kontsktovat nejakeho trenera ale tiez nie hockoho. Ak nemas, tak si stiahni aspon kaloricke tabulky
@klip0 kalorické tabuľky mám dik 😉
Je to vhodne ked po dlhych tyzdnkch diety telo stagnuje, na nakopnutie, ako novy podnet, urcite nie len tak